• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

Mesele şu ki aldatılmayı fazla abartıyoruz. 1 ay oldu hala ısıtıp ısıtıp beynine sunduğun için aynı acıyı tekrar tekrar yaşıyorsun. Halbu ki o an bırakmış olsan şimdi kafan rahatlamaya başlamıştı. Affedemeyeceksen zorlama kendini. Elin mi kolun mu bacağın mı bu adam senin. Kes at.

sana daha önce de cevap yazmıştım dayak olayını okudum çook üzüldüm. ailen boşanmana kesinlikle karşı sanırım sende illaki onların rızasını almak istiyorsun kusura bakma ama böyle ailem olmasın daha iyi diye düşünürdüm.senin yerinde olsam ve o adamdan da kurtulurdum bir işe girerdim ve çocuğumu da kendim büyütürdüm ama sen en güçlü olman gereken zamanda ölmek istiyorsun çocuğun annesiz ve sorumsuz bir babayla mı büyüsün bu daha mı iyi? üstelik sen ölünce ne olacak o adamın umrunda olmayacak olan sadece evladına olacak .vay gidene derler ya o misal...şu an düşüncelerin hiç sağlıklı değil ama sende haklısın kolay şeyler yaşamadın ilaçlarını kesinlikle kullanmalısın sonuçta ömür boyu kullanmayacaksın onlar iyileşmene yardımcı olacak sadece.sen bırak ailemin rızası falan demeyi uaydının dediği gbi önce eve dön bir iş bul çalışmaya başla çocuğun kreşe alışsın kendini toparla o eşin olacak adamdan da ne koparabiliyorsan kopar hatta eşinin maddi durumu nedir bilmiyorum ama dönmek için şart koş mesela ev istiyorum vs. gibi sonra da vur tekmeyi gitsin

kocanı hepten geçtim ailen aklıma geldikçe deliriyorum bu nasıl bir vicdan nasıl bir insanlık aklım almıyor allah gecinden versin tabi de sen ancak onlardan sonra özgür kalabileceksin o zaman kocan seni zorla geri gönderemeyecek bi ailen olduğunu görecek ve o zaman gidişin kolay olacak çünkü böyle yaratıklar ancak evde kendilerine karşı koyamayan zavallı sindirilmiş kadınlara gücü yeter ancak evde erkek olabilirler

yap et git diyoruz aslında hepimiz biliyoruz ki sende o aile varken bunlar imkansız önce onlar karşı gelecekler yapabileceğin tek şey evde yapabileceğin para kazanabileceğin şeyler ve tabi o şerefsinden alıp kenara koyabildiklerin ha tabi ki yine kurslara git kendini geliştir ama bunu kafanı dağıtmak için yaptığını sansınlar gitmek niyetiyle yaptığını düşünmesinler asla izin vermezler belki sonunda bi işe girersin o kurslar sayesinde falan o zaman bence ses çıkaramazlar seni kimsenin satmadığını öldürmediğini falan görünce yavaş yavaş ailen kabullenir

eğitimini bilmiyorum ama kpss çok mantıklı sanırım banu demişti çeker onlardan çok uzağa gidersin devletin memuruna da o çok bilmiş kocanla kardeşin bişi yapamaz

burda çok hikaye okudum da bu kadar içi yanan bu kadar yıkılan görmedim mutlaka herkes çok acı çekiyor ama sen en çaresizisin ama korkma bunca insan sana dua ediyor ve allahım hepsini görüyor bunu yapan sebep olan ses çıkarmayan umarım hepsi senin gibi yansın

ALLAH önce o eşin denen insan ve erkek müsvettesinin belasını, sonra da sana ailelik tasladıgını sanan ailenin belasını, sonrada bizi böyle yaşamaya ve çaresizliklerle boguş boğuşabildiğin kadar diyen sistemin belasını versin !!

içine tüküreyim, nasıl sinirlendim nasıl,,Kıyamam ben sana :14:

Canım benim ben senin annen yaşındayım inan durumuna çok üzüldüm.Emin ol eşinin yaptığından çok ailenin tavrı beni şaşırttı neticede eşin el ama aile can ciğer...Ben şöyle düşünüyorum anladığım kadarıyla eşinin aldatma dışında şiddet gibi alkol yada uyşturucu gibi bir alışkanlığı yok...sen bu evliliği bitirme çünkü senin aldatma dışında sorunun yok ben bunu söyleyecek son kişiyim bu forumda tavrımda düşüncelerimde bellidir ama senin için ayrıl diyemiyorum yavrum...çünkü ailen yok,işin yok,eğitimin yetersiz ve bebeğin var...Bu yüzden eşini sevmesen de olayları hiç unutamayacak olsan da kendini güçlü hissedinceye kadar fevri bir karar verme...Belki de eşin bir daha yapmaz...Bu şekilde tanıdığım kadınlar var mesela eltim hayatı gayet güzel devam ediyor...Bazen dertleştiğimizde asla unutmadığını ama evliliğini bitirmediğine de pişman olmadığını söyler...Kendini geliştir diyeceğim ama bebekle de nasıl becerebilirsin bilmiyorum...Fakat ölüm düşüncesi çok yanlış kendini toparla bebeğin için ,kendin için yaşamalısın daha çok genceciksin...Değmeyecek insanlar için ruh ve akıl sağlığını bozma,kendini güçlü hissedecek duruma gelene kadar politik davran hem eşine hem ailesine hemde kendi ailene.... benim nacizane düşüncelerim bunlar Allah yardımcın olsun....

cnm inan durumuna çok üzüldüm. ama bu vesile ile bazı konulara girmek faydalı olacak...

erkekler daima poligami(birden çok evlilik) taraftarıdır. bu genlerinde var engelleyemeyiz. biz kadınlar hele de yüz ve fizik olarak güzelsek ve bir erkeği istiyorsak emin ol 100 erkekten 99 unun istediğimiz yerde yatağa atarız. karşı koyamazlar.

burada ise evlilik bağı sözkonusu ve kendimiz kadar eşimizin de bağlı olmasını beklemek hakkımız. ancak bizim de yapmamız gereken şeyler var. kadınlık görevimiz; kocanın önüne yemeği koymaktan, evi temiz tutmaktan veya çocuğa iyi anne olmakla sınırlı değil. Herşeyden önce evliliğe adım attığımız ilk günden itibaren biz kadınız. cinsiyet olarak ta dişiyiz ve ona göre davranmamız gerekiyor. çoğu kadın evliliği fedakarlık olarak algılıyor. kim ne derse desin bana göre evlilik bir iş ilişkisidir. herkes göreviniz yapmazsa bu iş yürümez.

arkadaşlarımın çoğu bankada güzel giyiniyorlar. ama bazen evlerine gidiyorum. o kadın gitmiş yerine saçı başı dağınık en az 5-6 yıllık eşofmanını giymiş, konuşması bile sıradanlaşmış bir arkadaş buluyorum. ister istemez kendimi kocalarının yerinde düşünüyorum. ben erkek olsam bankadaki gibi bir kadını asla aldatmazdım. ama evdeki kadına bakınca bankadaki kadınla evdekini aldatma ihtimali olabilirdi. yani dışarda kendimize çok iyi bakarken, evde kendimizi ihmal ediyoruz. kendimize gereksiz işler edinip kocamıza kendimizi çirkin göstermek için herşeyi yapabiliyoruz. dışarısı kadar evde de güzel görünmek hem bize kendimize karşı sağgı duymamızı hem de eşimizin bize saygı duymasını sağlar. şimdi uzun uzadıya anlatacak değilim ama dişiliğimizi de işin içine katarsak erkeğin evden çıkabileceğine pek ihtimal vermiyorum. eşim çok titiz olmasa da düzenli birisidir. evde düzen ister. mesela pazarları. evde ben ev işleriyle uğraşırken o "ben de gideyim arkadaşlarla takılayım" diyorsa ben de gitmesini istemiyorsam "arkadaşlarınla olmak sana zaman kazandırmaz ama ben evi silerken sen süpürürsen yatak odasında biraz yaramazlık yapacak vaktimiz kalabilir" diyorum. o umursuz gazete okuyan adam birden av kokusu almış gibi "elektrik süpürgesi" nerdeydi diyor gözleri parlayarak. aynı şekilde eşiniz eve geldiğinde hafif makyajlı olmak ve paspal giysiler yerine normal giyinerek arada da baştan çıkarıcı giyinerek kapıyı açmak evliliği bayaa renklendiriyor.

konuyu toparlarsak : hırsızın suçu büyük. kapı kapalı da olsa o hırsız eve girebilir ama kapıyı açık bırakmak bizim seçimimiz. önce kapıyı kapatarak kendimize karşı saygı duymaya başlarsak eşimizde bize karşı duyabilir. bence eşlerimize biraz daha ilgi göstererek hem sadık kalmasını hem de onu kısmen yönlendirmeyi becerebiliriz. bu kesin bir yöntem midir? tabii ki hayır. her evliliğin kendine özgü durumları vardır. ancak bende işe yarıyor. sizde de yarayacağını umuyorum ve paylaşıyorum. umarım faydalı olur...

ne guzel yazmissiniz
hayran kaldim mayistim yazinizi okurken

sirf kadin oldugu icin rahatlikla aldatilan bir kadina
ailesinden dayak yemis hakaretlere maruz kalmis
calismasi bile sorun olan
kendini asmak gelistirmek istemesi bile suc olan
bosanmamasi icin tehtid edilen
"o erkektir" diye teselli edilen konu sahibesine
bu kadar faydali bir yazi yazmak kimsenin aklina gelmezdi

pesssssssssss diyorum !

ne guzel yazmissiniz
hayran kaldim mayistim yazinizi okurken

sirf kadin oldugu icin rahatlikla aldatilan bir kadina
ailesinden dayak yemis hakaretlere maruz kalmis
calismasi bile sorun olan
kendini asmak gelistirmek istemesi bile suc olan
bosanmamasi icin tehtid edilen
"o erkektir" diye teselli edilen konu sahibesine
bu kadar faydali bir yazi yazmak kimsenin aklina gelmezdi

pesssssssssss diyorum !

ben pesss bile diyemiyorum
dumur oluyorum

yahu kendi ailesinden kardesinden destek gormeyen
gencecik bir kadin
en dogal hakki olan okumayi calismayi en onemlisi
gururunu onurunu kurtarmayi basaramiyor
orumcek kafalilar yuzunden

gelip burda ustelik en komik sekilde kendinden ornek verebilecek kadar
empatiden yoksun birinin "cilveli ol bakimli ol" "bankada calisan kadinin
evdeki ev hali ile arasindaki farki" yok kocasi ona ev isinde yardim ederse
yaramazlik yapabilirlermis yatakta.. gibi ornekler sunuluyor!

offf
konu sahibi inan tum yuregimle ALLAH YARDIMCIN OLSUN diyorum
SANA ICIMDEN KAC GIT DEMEK GELIYOR AMA DESTEKSIZ NASIL NEREYE GIDERSIN
NASIL YASARSIN
BU INSANLAR NASIL INSAFA GELIR BEN BILE IKI CUMLE YAZMAKTAN ACIZ KALIYORUM
Lutfen guclu ol mucalde et kendi capinda
olmekten bahsetme yenilgiden bahsetme
savas
madem sana boyle bir hayat sunmak istiyorlar
sende aksisi icin savas !
yapabileceign neyse yap..

yahu kendi ailesinden kardesinden destek gormeyen
gencecik bir kadin
en dogal hakki olan okumayi calismayi en onemlisi
gururunu onurunu kurtarmayi basaramiyor
orumcek kafalilar yuzunden

gelip burda ustelik en komik sekilde kendinden ornek verebilecek kadar
empatiden yoksun birinin "cilveli ol bakimli ol" "bankada calisan kadinin
evdeki ev hali ile arasindaki farki" yok kocasi ona ev isinde yardim ederse
yaramazlik yapabilirlermis yatakta.. gibi ornekler sunuluyor!

offf
konu sahibi inan tum yuregimle ALLAH YARDIMCIN OLSUN diyorum
SANA ICIMDEN KAC GIT DEMEK GELIYOR AMA DESTEKSIZ NASIL NEREYE GIDERSIN
NASIL YASARSIN
BU INSANLAR NASIL INSAFA GELIR BEN BILE IKI CUMLE YAZMAKTAN ACIZ KALIYORUM
Lutfen guclu ol mucalde et kendi capinda
olmekten bahsetme yenilgiden bahsetme
savas
madem sana boyle bir hayat sunmak istiyorlar
sende aksisi icin savas !
yapabileceign neyse yap..

bende şu işve cilve işini anlamıyorum..
adamdır kadını şımartan sen iyi davranki bende işve yapayım moral olmazsa ne işvesi ya..

bol bol işve yapın aman kocanız terketmesin sonra naaparsınız bi başınıza hay allahım ya böyle kadınlar olmasa belki adamlar adam olur ama nerde erkek ya en büyük o ,biz böyle düşünmeyince al boşanıyoz lütfen yetiştirdiğiniz erkek çocuklarını düzgün yetiştir4in kendilerini allah sanmasınlar ben 14 aylık oğlumu kadın erkek eşitlğyle büyütücem inş yuvasında mutlu olucak

konu sahibi arkadasim,
allah yardimcin olsun,cok uzuldugumu dile getirmek istiyorum.bir bayan icin ozellike esine cocuk vermis bi kadina yapilabilecek en kotu hakarettir aldatmak..anladigim kadariyla ailen bosanmani hos karsilamio..bebisinde var,canim napcan sen bi bebekle tek basina..baba evi zor olur can birken iki oldu..zoruna gider her soyleenen uzulursun..
eger senin yerinde olsam esimin maddi durumu yerinde ise onu yolardim..cik gez,tatillere git,en pahali kiyafetleri al,bebegine yatirim yap..bu saatten sonra zaten hicbisey eskisi gibi olmucak..arkasida gelicek hazirlikli ol..kurslara git,ise gir..bu durumu kendine cevir..

dismorfik canım nasılsın ne durumdasın bu konuyu actıgın gunden berı aklımdasın sureklı takıp edıyorum canım nerdesın suan napmaktasın cok merak edıyorum?

cinsel gücü arttırıcı ailaç aldığına göre eşinizin yaşı bayağı var demekki...gençler bu tarz şeyleri sağlık açısından kullanamaz da

Dismorfik konunu bayagidir okuyorum ama surekli iclerim yandi , pisti diyorsun surekli sikayet halindesin ama ne kabullenebiliyorsun nede bisey yapabiiyorsun. Bu br cozum degil sonsuza kadar sikayet mi ediceksin bak 1 ay oldu diyorsun. Ailene git anlat, KABUL ETMIYORLARSA b aska bir cozum bul ayril o evden. Yada cogu bayanin yaptigi gibi kabullen ve o yaptikca olmamis gibi farzediceksin ve kocandan hastalik kapmamak icin dua edicaksin. KOCASININ aldatmasini kabul edip bosanmayan ve yaninda durmaya devam eden bayanlarin yaptigi bu. Ben asla durmazdim ama yaninda duracaksan zaten aglaman, zirlaman veya sorun cikarman onu dahada sinirlendirir ve seni dovebilir bile... zaten cok piskinmis.Bu arada hastalik bile kapabilirsin bu da ayri bi mesele tabi.Eger bosanacaksan ve gideceksen bu evden bir an once yap bunu. Diger arkadaslarin dedigi gibi kocani yolman para harcaman bu durumu hafifletmez ki. paraylami duzelicek bozulan psikolojin? HIC SANMAM. ayrica cogu varlikli zengin adamlar niyese pek cimri oyle istedigin gibi para harcatmiyorlar gordugum kadariyla ... zaten harcatsada cozum degil. Bir an once bir cozum bul ayril o evden ayrilamicaksanda durumu kabullen madem kendine eziyet ediyorsun her gun burda icim pisti demekle ona dusman olmakla bi yere varamiyosun cunku

Dismorfik konunu bayagidir okuyorum ama surekli iclerim yandi , pisti diyorsun surekli sikayet halindesin ama ne kabullenebiliyorsun nede bisey yapabiiyorsun. Bu br cozum degil sonsuza kadar sikayet mi ediceksin bak 1 ay oldu diyorsun. Ailene git anlat, KABUL ETMIYORLARSA b aska bir cozum bul ayril o evden. Yada cogu bayanin yaptigi gibi kabullen ve o yaptikca olmamis gibi farzediceksin ve kocandan hastalik kapmamak icin dua edicaksin. KOCASININ aldatmasini kabul edip bosanmayan ve yaninda durmaya devam eden bayanlarin yaptigi bu. Ben asla durmazdim ama yaninda duracaksan zaten aglaman, zirlaman veya sorun cikarman onu dahada sinirlendirir ve seni dovebilir bile... zaten cok piskinmis.Bu arada hastalik bile kapabilirsin bu da ayri bi mesele tabi.Eger bosanacaksan ve gideceksen bu evden bir an once yap bunu. Diger arkadaslarin dedigi gibi kocani yolman para harcaman bu durumu hafifletmez ki. paraylami duzelicek bozulan psikolojin? HIC SANMAM. ayrica cogu varlikli zengin adamlar niyese pek cimri oyle istedigin gibi para harcatmiyorlar gordugum kadariyla ... zaten harcatsada cozum degil. Bir an once bir cozum bul ayril o evden ayrilamicaksanda durumu kabullen madem kendine eziyet ediyorsun her gun burda icim pisti demekle ona dusman olmakla bi yere varamiyosun cunku
her şeyi baştan sona okumadığın yazılarından belli oluyor okusaydın bu türlü yazmazdınn .....durumu kabullen aynı beni döverek eşimin yanına atan ailem gibi konuştun çok sağol ayrıca eşimden hastalık kapmamak için dua etmekmi biz ayrılmasakda ayrıldık zaten ayrı odalarda ayrı hayatlar yaşıyoruzzz bundan sonra ona eşlik yapabileceğimi düşünmeniz çok hayret verici benim ona dönmem onu düzeltecekmiki asla gözü dışarıda olan erkek katiyen düzelmez aksini düşünmek kendini avutmak olur çözüm var inş.. zamanla kendimi toparlıycam şu ruh halimden kurtulayım inş..Benimde merhametli bi Rabbim var ona sığındım...

dismorfik canım nasılsın ne durumdasın bu konuyu actıgın gunden berı aklımdasın sureklı takıp edıyorum canım nerdesın suan napmaktasın cok merak edıyorum?[/QUOT
evlerde yapa yalnız ağlayarak geberiyorummm....sonumda ya bakırköy yada kanser....ailem eşim sırtlarını döndüler kimsem yok konuşamıyorum komşu ve akrabalrımla yapayalnız kaldım hergün ölümlerden ölüme gidiyorum ..........yalnızlık ve çaresizlik arkadaşım oldu şimdii...

konu sahibi arkadasim,
allah yardimcin olsun,cok uzuldugumu dile getirmek istiyorum.bir bayan icin ozellike esine cocuk vermis bi kadina yapilabilecek en kotu hakarettir aldatmak..anladigim kadariyla ailen bosanmani hos karsilamio..bebisinde var,canim napcan sen bi bebekle tek basina..baba evi zor olur can birken iki oldu..zoruna gider her soyleenen uzulursun..
eger senin yerinde olsam esimin maddi durumu yerinde ise onu yolardim..cik gez,tatillere git,en pahali kiyafetleri al,bebegine yatirim yap..bu saatten sonra zaten hicbisey eskisi gibi olmucak..arkasida gelicek hazirlikli ol..kurslara git,ise gir..bu durumu kendine cevir..

arkasının geliceğini zaten biliyorumm hiç birşey eskisi gibi olmıycak evt baba evi yokki zaten

Mesele şu ki aldatılmayı fazla abartıyoruz. 1 ay oldu hala ısıtıp ısıtıp beynine sunduğun için aynı acıyı tekrar tekrar yaşıyorsun. Halbu ki o an bırakmış olsan şimdi kafan rahatlamaya başlamıştı. Affedemeyeceksen zorlama kendini. Elin mi kolun mu bacağın mı bu adam senin. Kes at.

sağol kes att bu sözü tuttumm..

kocanı hepten geçtim ailen aklıma geldikçe deliriyorum bu nasıl bir vicdan nasıl bir insanlık aklım almıyor allah gecinden versin tabi de sen ancak onlardan sonra özgür kalabileceksin o zaman kocan seni zorla geri gönderemeyecek bi ailen olduğunu görecek ve o zaman gidişin kolay olacak çünkü böyle yaratıklar ancak evde kendilerine karşı koyamayan zavallı sindirilmiş kadınlara gücü yeter ancak evde erkek olabilirler

yap et git diyoruz aslında hepimiz biliyoruz ki sende o aile varken bunlar imkansız önce onlar karşı gelecekler yapabileceğin tek şey evde yapabileceğin para kazanabileceğin şeyler ve tabi o şerefsinden alıp kenara koyabildiklerin ha tabi ki yine kurslara git kendini geliştir ama bunu kafanı dağıtmak için yaptığını sansınlar gitmek niyetiyle yaptığını düşünmesinler asla izin vermezler belki sonunda bi işe girersin o kurslar sayesinde falan o zaman bence ses çıkaramazlar seni kimsenin satmadığını öldürmediğini falan görünce yavaş yavaş ailen kabullenir

eğitimini bilmiyorum ama kpss çok mantıklı sanırım banu demişti çeker onlardan çok uzağa gidersin devletin memuruna da o çok bilmiş kocanla kardeşin bişi yapamaz

burda çok hikaye okudum da bu kadar içi yanan bu kadar yıkılan görmedim mutlaka herkes çok acı çekiyor ama sen en çaresizisin ama korkma bunca insan sana dua ediyor ve allahım hepsini görüyor bunu yapan sebep olan ses çıkarmayan umarım hepsi senin gibi yansın
aminnnnnnnnnnnnnn dur bi atlatim ailemin bana böyle davranması beni ayağa kalkacakken tekrar yıktı şimdi bide bunla başa çıkmaya çalışıyorumm...

Canım benim ben senin annen yaşındayım inan durumuna çok üzüldüm.Emin ol eşinin yaptığından çok ailenin tavrı beni şaşırttı neticede eşin el ama aile can ciğer...Ben şöyle düşünüyorum anladığım kadarıyla eşinin aldatma dışında şiddet gibi alkol yada uyşturucu gibi bir alışkanlığı yok...sen bu evliliği bitirme çünkü senin aldatma dışında sorunun yok ben bunu söyleyecek son kişiyim bu forumda tavrımda düşüncelerimde bellidir ama senin için ayrıl diyemiyorum yavrum...çünkü ailen yok,işin yok,eğitimin yetersiz ve bebeğin var...Bu yüzden eşini sevmesen de olayları hiç unutamayacak olsan da kendini güçlü hissedinceye kadar fevri bir karar verme...Belki de eşin bir daha yapmaz...Bu şekilde tanıdığım kadınlar var mesela eltim hayatı gayet güzel devam ediyor...Bazen dertleştiğimizde asla unutmadığını ama evliliğini bitirmediğine de pişman olmadığını söyler...Kendini geliştir diyeceğim ama bebekle de nasıl becerebilirsin bilmiyorum...Fakat ölüm düşüncesi çok yanlış kendini toparla bebeğin için ,kendin için yaşamalısın daha çok genceciksin...Değmeyecek insanlar için ruh ve akıl sağlığını bozma,kendini güçlü hissedecek duruma gelene kadar politik davran hem eşine hem ailesine hemde kendi ailene.... benim nacizane düşüncelerim bunlar Allah yardımcın olsun....

eltinizin mutlu olmasına sevindim lakin araştırmalarıma göre aldatan erkeklerin yüzde doksanı tekrar aldatıyor bu bir gerçek hemde affedilince daha kolay yani huylu huyundan vazgeçmez misali eşimin sevmediğim sigara kumar gibi alışkanlıklarıda var ve bunlardan hiç birzaman vazgeççmedide bundan bu heycan ve adrenalinden mii vazgeçecek ne için sevmediği bi karısı için mi onun hayat felsefesi şu bir çiçekle yaz gelmez aptallık oolur ona göre değişmiycek değişmezde şimdi bunu böyle kabullendik boşanamıyoruz oda bir gerçek ama boşanmış haytlar yaşıyoruz o daha bi, gzl yaşıyo şimdi bende ailemin yaptıklarından dolayı gitmiyorum onlara hani bi şarkı vardı dipteyim sondayım depresyondayım tam bana göre artık eşim kreş için parada vermiyo ne güzel değilmiii her türlü bağlandımm intikamımı Allah alsın inşşş.

Back