Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........
senin için en doğrusu tabiki o adamdan boşanıp ailenin yanına gitmeden yeni bir dünya yaratman ..
hani sana baştaki yazımda söylemiştim biraz stratejik yaklaş biz kadınlar tilki lik konusunda iyiyizdir barışmış gibi davran ama kendine bir zanaat edin para biriktir hatta ev aldır yazmıştım ...
içinde bulunduğun durum çokkk zor çok acı sakın bunları sana söyledim diye kızma ama hayatından gidecek 2 sene sonraki 70 seneyi (Allah bilir ama uzun ömür nasip etsin Allah) garantileyecekti
biliyorum tahammül zor,ama şimdi senin adına korkuyorum arkanda ailen yok bir iş yok küçük bir bebek ki çocuğunu sakın o şere...size bırakma çünkü bunu senden isteyecek bak görürsün çocuk benim sen defol diyecek sana duymadımmı ben bile duydum Duru nun velayetini almak isteyeceğini
iyi düşünmemiz lazım
eğer o adam yok gibi 2 sene geçirebilirim bu arada kendime varlık yaparım diyebiliyorsan lütfen çek şu çileyi
diğer arkadaşlar kızmasın bana inanın olaya mantıklı bakıyorum yalnızım ki bu o kadar zorki ev kirası bakıcı parası yeme içme giyinme bir çocuk sorumluluğu birde Allaha şükür ailem arkamda buna rağmen yalnızlık çaresizlik beni nasıl buluyor çoğu zaman
ama senin yerinde olsam yemin ederim bunu yapardım 2 sene çok değil çekerdim sesszi sakin olurdum isterse eve gelmesin istdiği ile yatsın kalksın bana yaklaştığında adet im derim ne bileyim bi yalan uydururum mutlaka doğum kontrol kullanırım gece sabaha kadar ağlarım ama 2 sene çekerim ve para biriktiririm altın aldırırım hatta durumu varsa ev bile aldırırım sonra satar defolup giderim bu şehirden bulana aşk olsun
sana hesap bile yaptım hatırlarsan ....
ama artık olmuyorsa gideceksen arkadaşlar sana tel no vermişler ara orayı fakat çokkkk çok çok handa benden bile binlerce kat güçlü ol ....
benim bir arkadasim 4 te cocuk var isten sabah gelirken dedeki kocamain arabasinda bir kadin kapinin onunde bir seyler ariyo sasirdim ne ariyosun benim kocamin arabasinin icinde anahtarimi ne geziyo senin anahtarin su satte benim kocamin arabasinda bir kerede otel odasin elinde bi kutu benzin yakalayip yakmak istedi daha uzerinde yakalasan ben yapmadim derler aptalca numaralara basvurular enin de sonunda patlak verecektir arkadasin soyle sana kim oldugunu soyleyeyim derler ya hani icine kurt dusmus bi kere supe yakalmaktan daha tehlikeli bizler icin biraz zamana birak bakalim neler olacak