- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
Ayrilirsa tabiki biz bakmayacagiz, herkes attigi adimdan kendi sorumlu bu adamla evlenirken bize sormadigina gore bosanirkende biz yardim etmeyecegiz. Bize tavsiye verin dendi forum acmis arkadas buraya biz olmasi gerekeni soyluyoruz burdaki herkeste bosan diyorsa ve hemfikirse demekki genel dusunce budur. Ha cesaret eder yapar kendi bilir edemez yapamaz onuda kendi bilir, neden biz insanlarin yaptigi secimlerden soumlu tutulalim sadece tavsiye vermekle yukukluyuz burada.Kiz sinirlenmekte kirip dokmekte hakli.... ustune birde aferin kocacim ne guzel aldattin detaylarida ogrendim ne guzel fantezi yapmissiniz mi deseydi??? Bende eger ayni evde oturmaya niyetliyse belkide konuyu kapatmasi veya kocasini gormezden gelmesini yokmus gibi davranmasini tavsiye ettim ama bunu tavsiye etmemin sebebi bayanin aciz olusundan degil dayak yememesi icinde. nITEKIM dedigim gibi oldu ayni evde evli olup bosanilmis gibi yasanilmaz kocasinin kendinisini rahatsiz edecegini sezmistim cunku erkekler gormezden gelindikce istediklerini alamadikca siddete basvuruyorlar cogunlugu boyle.
Ayrica niye hereks paradan puldan bahsediyor. Kocani yol yolabildigince diye sizin gibi tavsiye veren bir kac arkadas var. BU kiz hic gormemis bi aileden mi geliyor ki kocasinin parasini harcamaktan zevk alsin. Ayrica hangi harcanabilen para yurek acisini sizisini hafifletir... Insanin ici kan aglarken ister bogazda otursun ister gece kluplerinde tepinsin ister 2000 dolarlik ayakkabi alsin.... e nolcak yardimci olacak mi ? tabiki hayir... insanin gozu hicbiseyi gormez bu durumda.
Son düzenleme: