• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

Ailenin tepkisi, eşininkinden daha yıkıcı. İnsan Anne babasınada güvenemezse kime güvenecek. Anne babasının merhanet etmediğine elin oğlu eder mi?

Ben eşimden boşandığımda, babam beni kucaklayıp, "sen benim için bu evden gittiğin gibisin, sen benim ilk evladım, gözümün nuru, en değerlimsin. Bu ev benim değil senin evin" dediğinde, acımı unutmuş, bir an bende böyle bir aile varken, eşden boşanmakda neymiş, o gidici ailem ise kalıcı diye düşünüp, mutluluk ile hüzün bir arada ağlamıştım.

O an babam bana sana yapılanları yapsa, her halde bir defa daha yıkılırdım. Keşke benim ailemin kızı olsaydın, yaraların çok çabuk kabuk bağlardı.

Bu forumda, iş yeri olan veya çevresi olan birileri olabilir. Hep birlikte sana iş bakalım eğer çalışmak istersen. Tabi hangi şehirde olduğunu falan yazarsan daha kolay olur.

Tabi sende istersen canım...

Allah yar ve yardimcin olsun ... çok çok çok uzgunum senin adina , nasil canin yaniyordur Allah bilir ... Rabbim kimseye yasatmasin , senin acilarinda azalsin ve tez gunde yaralarin sarilsin insAllah amin....:71:

Okudum yaşadıklarını. Şüpheden gerçeğe dönüşmüş. Nefret öyle güçlü his ki o insana karşı olan acıma duygunu bile alır götürür.
Belli ki affedebilecek değilsin, onun o meymenetsiz suratına her baktığında sana yaptıklarını hatırlayacaksın.

onu affetmekle yeniden yappıcaklarına giden yolu ona kolaylaştırmış olurum bu onda ne kadarda vazgeçilmezim düşüncesi uyandırıcak bi dahaki gidişin sonun olsun hastalık kapıp ölesin dişyorumda aıds olursam sende olursun diyor bak bak gitmem yapmam inş. diyeceğine bu sözlerle tekrar yapcağının sinyallerini veriyor anlıycağınız uslanmaz bi zamparayla karşı karşıyayımm artık ne desek ne yapsak nafileee adam pusulayı şaşırmışşş ayrıca ona göre zamanla unutup onu affedicemden yana şüphesi yok kendine o kadar güveniyo kiii çıldırasım geliyo yaaaa

yaşadıklarına çok üzüldüm canım.özellikle ailenin tavrı kanımı dondurdu.bu nasıl bir düşünce tarzı allahım yaa erkek aldatır kadın eksik etektir diye nasıl konuşabiliyorlar:53:
allahım yardımcın olsun canım bol sabır ve dayanma gücü versin sana
inşallah bir kurtuluş yolu bulursun

Ailenin tepkisi, eşininkinden daha yıkıcı. İnsan Anne babasınada güvenemezse kime güvenecek. Anne babasının merhanet etmediğine elin oğlu eder mi?

Ben eşimden boşandığımda, babam beni kucaklayıp, "sen benim için bu evden gittiğin gibisin, sen benim ilk evladım, gözümün nuru, en değerlimsin. Bu ev benim değil senin evin" dediğinde, acımı unutmuş, bir an bende böyle bir aile varken, eşden boşanmakda neymiş, o gidici ailem ise kalıcı diye düşünüp, mutluluk ile hüzün bir arada ağlamıştım.

O an babam bana sana yapılanları yapsa, her halde bir defa daha yıkılırdım. Keşke benim ailemin kızı olsaydın, yaraların çok çabuk kabuk bağlardı.

Bu forumda, iş yeri olan veya çevresi olan birileri olabilir. Hep birlikte sana iş bakalım eğer çalışmak istersen. Tabi hangi şehirde olduğunu falan yazarsan daha kolay olur.

keşke herkes sizin kadar şanslı olsa ..ama malesef bu tür aileler var
belkide gelinlikle çıktığın eve kefenle dönersin mantığı yada maddiyat bilemiyorum..
aile olmayınca koskoca dünyada o kadar yalnız hissediyorki insan..
yazınızı okuyunca gözlerim doldu..ne kadar duyarlı insanlarımız var hala dedim..
çok iyisiniz..

Son düzenleme:

Tabi sende istersen canım...

çalışmak isterim fakat çocuğuma bakacak kimsem yok daha küçük üç yaşını dört ay geçti ana kuzusu ailemse destek vermiyo çocuğuma bakmazlar eşimlede aramız malumm çıkmazdayım ve şu an bu psikolojiyle nasıl çalışırım onuda bilemiyorum kendimi zorlamam gerek anlıyormusun ilaç kullanmayıda redediyorum antidepresan ve diğer ilaçlar insanı uyuşuk ediyormuş ayrıca aşırı derece unutkanlık ve dalgınlık başladı bende iyiye gitmediğim kesinn bi toparlansam o zaman daha iyi düşünüp hareket edebilicem bi atlatsammm durmadan darbe üstüne darbe yiyorumm

çalışmak isterim fakat çocuğuma bakacak kimsem yok daha küçük üç yaşını dört ay geçti ana kuzusu ailemse destek vermiyo çocuğuma bakmazlar eşimlede aramız malumm çıkmazdayım ve şu an bu psikolojiyle nasıl çalışırım onuda bilemiyorum kendimi zorlamam gerek anlıyormusun ilaç kullanmayıda redediyorum antidepresan ve diğer ilaçlar insanı uyuşuk ediyormuş ayrıca aşırı derece unutkanlık ve dalgınlık başladı bende iyiye gitmediğim kesinn bi toparlansam o zaman daha iyi düşünüp hareket edebilicem bi atlatsammm durmadan darbe üstüne darbe yiyorumm

canım kreşe verebilirsin 3 yaş tam zamanı çalışmak sana iyi gelecek

Canım eşinden çok ailenin yaptıklarına üzüldüm.Eşin sorumsuz olabilir,kötü biri olabilir ama sana hayat veren,seni dünyaya getiren ve seninle aynı karnı paylaşan kişiler nasıl böyle davranabilir aklım almıyor:47:Allah cc yar ve yardımcın olsun canım.Yavrunu düşün,toparlanmaya çalış canım o kadar üzülüyorum ki,keşke elimden bir şey gelebilse de sana yardımcı olabilsem:14:Sadece dua edebiliyorum senin için:59:

keşke herkes sizin kadar şanslı olsa ..ama malesef bu tür aileler var
belkide gelinlikle çıktığın eve kefenle dönersin mantığı yada maddiyat bilemiyorum..
aile olmayınca koskoca dünyada o kadar yalnız hissediyorki insan..
yazınızı okuyunca gözlerim doldu..ne kadar duyarlı insanlarımız var hala dedim..
çok iyisiniz..

Canım sonuçta bende kadınım, ve çaresizliğin ne olduğunu çok iyi biliyorum, çünkü bende yaşadım buna benzer olayları. Benim tek şansım ailemşn yanımda olması ve eskiden iş konusunda iyi referanslarım olmasıydı. Birazda kendine güvenen güçlü birisiyim. Ayrıca çocuğumda olmadığı için her şey daha kolay oldu benim için. Konu sahibi arkadaşımızı, çok iyi anlıyorum, o sebeble elimden ne gelirse, yarıdımcı olmaya çalışıyorum. Keşke benim ailemin kızı olsaydın sözündede samiyim.

"çalışmak isterim fakat çocuğuma bakacak kimsem yok daha küçük üç yaşını dört ay geçti ana kuzusu ailemse destek vermiyo çocuğuma bakmazlar eşimlede aramız malumm çıkmazdayım ve şu an bu psikolojiyle nasıl çalışırım onuda bilemiyorum kendimi zorlamam gerek anlıyormusun ilaç kullanmayıda redediyorum antidepresan ve diğer ilaçlar insanı uyuşuk ediyormuş ayrıca aşırı derece unutkanlık ve dalgınlık başladı bende iyiye gitmediğim kesinn bi toparlansam o zaman daha iyi düşünüp hareket edebilicem bi atlatsammm durmadan darbe üstüne darbe yiyorumm"

O ilaçları tavsiye etmem, hiç ihtiyacım olmadığı halde, doktorum bana uygulamak istemiştide reddetmiştim. Bana lazım olan uyuşuk bir beyin değil, aksine sağlam ve ne düşüneceğini bile acısınıda hisseden bir beyin demiş ve reddetmişti. Belki de o sebeble, çok çabuk atlattım ben o kötü günleri.

çok zor ... hem aldatılmak üstüne ailenin sırtını dönmesi hatta şiddet uygulaması ...

ben hep takip ediyordum seni ama bu şiddeti okuyunca dayanamadım açıkçası,inan çalışmayan beynim iyice durdu

çare nerde diye düşünüyorum ...ne yapılabilir

çare sende madem desteğin yok ailen sırtını çevirdi gidebileceğin yapabileceğin rest çekebileceğin bir durumun yok o zaman dön o şe....

sizin evine bi süre en azından bu süre senin için hazırlık dönemin olsun hiç birşey belli etme ...

ilk ilaçlarını kullanmaya başlıyorsun hiç öyle uyuşma falan yapmıyor iyileşmen için verdi dr onları sana unutma !!!

önce pazar parasından bile olsa para biriktir,evde el işi yap gizli gizli falan onları sat bi yerlere sen bi yol bul mutlaka 1-2 sene içinde meslek edinmeye bak ne bileyim canım cicim bi ev aldır kendine aldırabildiğin kadar altın mülk birşeyler yap mutlaka bu arada da kanıtları topla gizle biryerlerde ..

bu şartlar olgunlaşıncada al çocuğunu sen terk et onu .. ailenin evinede dönmemiş olursun kendinede bakar durumda olursun ..

aklıma başka çözüm gelmiyor ... çünkü kötüye gideceksin ayağa kalkmazsan

şu an her sözünüz bana destek veiyor yalnız olmadığımı düşünüyorum çok sağolun evt çalışmak bişeylerle uğaşmak bu dönemi daha iyi atlatmamı sağlıycak ama eşimle konuşamıyorum oğlumu kreşe vermek için alıp karşıma konuşmam gerek bide ben hiç çalışmadım bilemiyorumm bana dua edin lütfen kendime olan özgüvenimi kazanmam gerek şu an hastayım soğuk algınlığı geçiriyorum beni dövdükleri akşam sinir krizi geçirmek üzereyken soğuk duşa aldılar dişlerimi vura vura titreye titreye ertesi gün hastalanmıştım zati iyce zayıfladım bünyem zayıf düştü

bir kadının gururu kırmak sadece ham maddesi odundan yapılmış erkeklerin üstün başarısıdır.insann kolunu kanadını kırmak kolay Rabbim hesap sorsun onlara biz kadınları ailesinin yaptıgı dhada üzdü bni bnm de ailem eşimi istemedi çok direndiler ama biz herşeyi göğüsleyrek evlendik ama ailem evden çıkarken burası hep senn diyerek bna açık kapı bıraktılar tabi Rabbim nasip etmesin geri dönmeyi yani diyecegm aile destegi cok önemli

şu an her sözünüz bana destek veiyor yalnız olmadığımı düşünüyorum çok sağolun evt çalışmak bişeylerle uğaşmak bu dönemi daha iyi atlatmamı sağlıycak ama eşimle konuşamıyorum oğlumu kreşe vermek için alıp karşıma konuşmam gerek bide ben hiç çalışmadım bilemiyorumm bana dua edin lütfen kendime olan özgüvenimi kazanmam gerek şu an hastayım soğuk algınlığı geçiriyorum beni dövdükleri akşam sinir krizi geçirmek üzereyken soğuk duşa aldılar dişlerimi vura vura titreye titreye ertesi gün hastalanmıştım zati iyce zayıfladım bünyem zayıf düştü

şu dönemde çalışamıyacağın ortada zaten sana yazdıklarımı iyi oku dismorfik ... kendine çevirmek için olayları bir önceki mesajımda yazdıklarımı yapmaktan başka çaren yok gibi gözüküyor .. en azından bir hedefin olur

çok zor ... hem aldatılmak üstüne ailenin sırtını dönmesi hatta şiddet uygulaması ...

ben hep takip ediyordum seni ama bu şiddeti okuyunca dayanamadım açıkçası,inan çalışmayan beynim iyice durdu

çare nerde diye düşünüyorum ...ne yapılabilir

çare sende madem desteğin yok ailen sırtını çevirdi gidebileceğin yapabileceğin rest çekebileceğin bir durumun yok o zaman dön o şe....

sizin evine bi süre en azından bu süre senin için hazırlık dönemin olsun hiç birşey belli etme ...

ilk ilaçlarını kullanmaya başlıyorsun hiç öyle uyuşma falan yapmıyor iyileşmen için verdi dr onları sana unutma !!!

önce pazar parasından bile olsa para biriktir,evde el işi yap gizli gizli falan onları sat bi yerlere sen bi yol bul mutlaka 1-2 sene içinde meslek edinmeye bak ne bileyim canım cicim bi ev aldır kendine aldırabildiğin kadar altın mülk birşeyler yap mutlaka bu arada da kanıtları topla gizle biryerlerde ..

bu şartlar olgunlaşıncada al çocuğunu sen terk et onu .. ailenin evinede dönmemiş olursun kendinede bakar durumda olursun ..

aklıma başka çözüm gelmiyor ... çünkü kötüye gideceksin ayağa kalkmazsan

çok doğru söylüyorsun söylediklerin aklıma yatmadı değil evde çalışmak el işi falan yapmak çok iyi fikir ayrıca ev aldırmak ama eşim aramız böyleyken ev alırmı bilemem para biriktirmekde öyle ayrıca kursalara gidip meslekde edişnebilirim benim okulda ingilizcem çok iyiydi belki geliştirebilirim vallahaa iyi geldi bana fikirlerin çok sağolllll

çok doğru söylüyorsun söylediklerin aklıma yatmadı değil evde çalışmak el işi falan yapmak çok iyi fikir ayrıca ev aldırmak ama eşim aramız böyleyken ev alırmı bilemem para biriktirmekde öyle ayrıca kursalara gidip meslekde edişnebilirim benim okulda ingilizcem çok iyiydi belki geliştirebilirim vallahaa iyi geldi bana fikirlerin çok sağolllll

ev olayına hemen girme zaten eşin senin eve döndüğüne ona inandığına ve artık gitmeyeceğine hatta takip etmeyeceğine inansın önce 1 sene sonra falan demeye başlarsın ev küçük geliyor yada ne bileyim işte semt kötü sen bulursun yolunu ...

o ara 100 tl alışverişe gitsen haftada 2 haftada bir (kıyafet aldım dersin yemeklik oyuncak temizlik atarsın hep ve tasarruflu olursun) 50 tl koysan 26 haftada 1.300 tl 1 senede birikmiş paran olur en az bu byukarda yazdığım sebebplerle alışverişi fazlalaştırsan 2000 tl rahat toplarsın bu arada meslek öğrenirsin çaktırmadan dil ini geliştirirsin kpss ye girersin ...birşeyletr yaparsın 2.sene bi 2000-3000 toplasan evini tutup eşya alacak para kazanacak bile durumda olabilirsin ....

eve dön sen eniyisi annenlerde daha kötü olacak herşey ...

ama eve dönünce hiç birşeye karışmayacaksın ve takip etmeyeceksin adamı o adam bittiyse bitti özellikle HAMİLE KALMAMAYA DİKKAT ET ... naçizane fikrim

Son düzenleme:
ev olayına hemen girme zaten eşin senin eve döndüğüne ona inandığına ve artık gitmeyeceğine hatta takip etmeyeceğine inansın önce 1 sene sonra falan demeye başlarsın ev küçük geliyor yada ne bileyim işte semt kötü sen bulursun yolunu ...

o ara 100 tl alışverişe gitsen haftada 2 haftada bir (kıyafet aldım dersin yemeklik oyuncak temizlik atarsın hep ve tasarruflu olursun) 50 tl koysan 26 haftada 1.300 tl 1 senede birikmiş paran olur en az bu byukarda yazdığım sebebplerle alışverişi fazlalaştırsan 2000 tl rahat toplarsın bu arada meslek öğrenirsin çaktırmadan dil ini geliştirirsin kpss ye girersin ...birşeyletr yaparsın 2.sene bi 2000-3000 toplasan evini tutup eşya alacak para kazanacak bile durumda olabilirsin ....

eve dön sen eniyisi annenlerde daha kötü olacak herşey ...

ama eve dönünce hiç birşeye karışmayacaksın ve takip etmeyeceksin adamı o adam bittiyse bitti özellikle HAMİLE KALMAMAYA DİKKAT ET ... naçizane fikrim

hamile kalmak mı pardon benim eve dönmem onun yatağına giricem demek değil eşimle konuştum ben o ne olursa olsun boşanmak istemiyor şartlarımı sundum mecbur kabul etti ve ben şu an evimdeyim o dayağı yedikten sonra mecbur kaldım bana çok öfkeliler şimdi ayrı odalarda yaşıyoruz ve gerkmedikçe konuşmuyoruzz bilmem ne anladınızz yani herkes kendi hayatını yaşıycak dışarıya evli gözükücez geriye kalansa benim seninde değin gibi çalışıp kendime olan haysiyetimi geri kazanmam iyi bir anne olmalı ve karakterime yakışanı yapmalıyım el işi işne tez başlamlıyım kurslara gitmeyede araştırmam gerekiyo vede para biriktirmeyede yazarken ne kadar da kolay ama imkansız değil inşşş....tekrar teşekkürler..

şimdi oğlumu doktora götürmem gerek herkese hayır dolu günler dilerim kalın sağlıcakla duanızı üzerimden eksik etmeyin arkadaşlar...:58:

hamile kalmak mı pardon benim eve dönmem onun yatağına giricem demek değil eşimle konuştum ben o ne olursa olsun boşanmak istemiyor şartlarımı sundum mecbur kabul etti ve ben şu an evimdeyim o dayağı yedikten sonra mecbur kaldım bana çok öfkeliler şimdi ayrı odalarda yaşıyoruz ve gerkmedikçe konuşmuyoruzz bilmem ne anladınızz yani herkes kendi hayatını yaşıycak dışarıya evli gözükücez geriye kalansa benim seninde değin gibi çalışıp kendime olan haysiyetimi geri kazanmam iyi bir anne olmalı ve karakterime yakışanı yapmalıyım el işi işne tez başlamlıyım kurslara gitmeyede araştırmam gerekiyo vede para biriktirmeyede yazarken ne kadar da kolay ama imkansız değil inşşş....tekrar teşekkürler..

canım beni yanlış anlama sakın ,ben kocam evi terketmeden 1 gece önce (pardon kovmadan o öyle diyor) biz beraber olduk onla, bu haysiyetsizlik namussuzluk değilki aşk bu sevgi bu yada adı ne olursa olsun o benim hem nikahlı hem Allah katında kocalarımız sonuçta ... şimdi böyle düşünürsün ama birkaç ay sonrasını bilemezsin o şimdi evet der 3 ay sonra sen yanında bulursun onu,ben sadece fikrimi söyledim eğer istemiyorsan gelecek planlarında o yoksa ,buna çok dikkat et dedim sadece okadar

yazmasıda zor yapmasıda zor .. ama ben senin için imkansız olacağını düşünmüyorum bu kadar acıyı çektikten sonra bunlar senin için en zor ve en zevkli olacak durumlar inan ... sadece zaman yavaş işliyor gibi geliyor ama arkana bir bak ne çok zaman ve olay geçti değilmi?

canım çok geçmiş olsun sana yaşattıklarının bin katını görür inşallah kocan..bence boşanmayı düşünme sana bir fikir vereyim öyle bir intikam al ki ondan ömür boyu mutsuz olsun sende o mutsuzluğuyla mutlu ol...eşinin cinsel gücünü zayıflatacak hatta yok edecek bir ilaç bul inan artık rahata varacaksın...istersen senin için araştırayım..Allah korusun eşim öyle bir şey yaparsa herşey normalmiş gibi devam ederim canım cicim diye sonra planımı yaparım

Back