• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

ALLAH önce o eşin denen insan ve erkek müsvettesinin belasını, sonra da sana ailelik tasladıgını sanan ailenin belasını, sonrada bizi böyle yaşamaya ve çaresizliklerle boguş boğuşabildiğin kadar diyen sistemin belasını versin !!

içine tüküreyim, nasıl sinirlendim nasıl,,Kıyamam ben sana :14:

sağol Allah razı olsun

canım ne demek istiyorsun o daha çok boşanmış gibi yaşıyor diyerek sana kendini affettirmeye de mi çalışmıyor artık ailenden bir destek göremediğini fark ettiği için mi böyle oldu eşinden ne kreş parası istiyorsun sen işini ve kreşi aynı anda ayarlamalısın çalışmak istiyorum desen annen bakmaz mı çocuğuna bu kadar acımasız mı senin annen ya insan öz evladına nasıl böyle davranır
Sakın kendini bırakma güçlü ol her kışın bir baharı vardır gün gelir herşey tersine döner

dismorfik canım nasılsın ne durumdasın bu konuyu actıgın gunden berı aklımdasın sureklı takıp edıyorum canım nerdesın suan napmaktasın cok merak edıyorum?[/QUOT
evlerde yapa yalnız ağlayarak geberiyorummm....sonumda ya bakırköy yada kanser....ailem eşim sırtlarını döndüler kimsem yok konuşamıyorum komşu ve akrabalrımla yapayalnız kaldım hergün ölümlerden ölüme gidiyorum ..........yalnızlık ve çaresizlik arkadaşım oldu şimdii...

CANIM SANA ÇOK SYLER SÖYLEMEK ÇOK SEYLER YAZMAK İSTIYORUM AMA YAZAMIYORUM INAN ORTAMIM DURUMUM UYGUN OLSA SENDE BENIM BIR KARDESİMSİN GEL BENIM YANIMDA YASA EVLADIMDA YIGENIM OLUCAK DEMEK ISTERDIM AMA DIYEMIYORUM ELIMDEN DUADAN BASKA BISEY GELMIYO CANIM CENABI ALLAH SEVDIGI KULLARINI SINARMIS ACI VERIRMIS EN ACISIDA EVLILIKLE SINANMAKMIS ESIN AİLEN SIRTINI DONDU COK ACI AMA KIMSESIZ DEGILSIN ALLAH VAR CANIM ONA SIGINDIGINI BILIYORUM AKSI OLSA ZATEN SUAN COK DAHA KOTU SEYLER OLABILIRDI YASADIKLARIN KARSISINDA CANIM BEN SENIN FERAHA CIKICAGINA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM ALLAH ÇOK BUYUK BIZE ŞAH DAMARIMIZDAN DAHA YAKIN BUNLARDA GECICEN SADECE INAN...GEREKIRSE ILAC KULLAN CANIM UYUSMAK ISTEMIYORUM DIYORSUN BUDURUMDAN DAHA IYI BITANEM INAN SANA YARDIMCI OLUCAK BENDE BI ARA DEPRESYONA GIRMISTIM DOKTOR ILACLAR VERMISTI INAN COK IYI GELDI ONUN DOZUNU DOKTOR AYARLIYOR ZATEN GUN GUN BOYLE KENDINI TOPARLAYAMAZSIN ACILARIN SENI KEMIRIR DURUR KENDIMDEN BILIYORUM DEPRESYONDAKI INSAN OLMEDEN MEZARA GIRMIS GIBIDIR YASAM ENERJISI UMUTLARI BITMISTIR ELI KOLU KALKMAZ SEREKLI AGLAMAKLI OLUR CANIM BU DURUMUN TEK CIKS YOLU PISKIYATRI UZMANINDAN ILAC ALMAK INAN CIKARSIN DEPRESYONDAN

canım ne demek istiyorsun o daha çok boşanmış gibi yaşıyor diyerek sana kendini affettirmeye de mi çalışmıyor artık ailenden bir destek göremediğini fark ettiği için mi böyle oldu eşinden ne kreş parası istiyorsun sen işini ve kreşi aynı anda ayarlamalısın çalışmak istiyorum desen annen bakmaz mı çocuğuna bu kadar acımasız mı senin annen ya insan öz evladına nasıl böyle davranır
Sakın kendini bırakma güçlü ol her kışın bir baharı vardır gün gelir herşey tersine döner

EVT AİLEMİNDE BENİ KUCAĞINA ATTIKLARINI GÖRÜNCE İYİCE YAYILDI HİÇ BİŞİ YAPMIYOR AMA BU BENİ ÜZMÜYOR ÇÜNKÜ YAPSA NE SAMİMİYETİNE NEDE YAPTIKLARINA İNANCIM OLMAZ AKSİNE DAHADA TİKSİNİRİM HANİ Bİ LAF VARDIR ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR DİYE O ALIŞMIŞ ESKİDEN OLAN HAYTINI BENDEn SIKILINCA DEVAM ETTİRMEYE BAŞLADI BU KADAR DEĞİŞEMEZ A llah demeyen dinini bilmeyen gaflet içinde yaşayan bi sürü çevresi olan biri o belki Allahın tokadını yerse oda şimdilik gözükmüyor bi ihtimal yada hidayete gelip herşeyden el etek çekip Allaha tam bir imanı kalple nasuh bir tövbe edip yönelmesi baştan şekillenmesi gerek imkansıza yakın şeyler bu söylediklerim imkansız derdim ama Allaha güçlük yok neyse bunların gelişmesini beklerde kendimi teselli etmeyede kalkışıp bir güvence içinede girersem tekrar bir hayal ümit kırıklığına düşerim ki bu şimdiki halimden daha çıkılmaz travmalara girmeme neden olur mazaallah yanii hani peygamberimiz s.a.s. demiş ya düşmanımdan iyilik görmek istemem diye benimkide o işte ondan hiç bir yalan çünkü gerçeği yok iyilik görmek tenezzülünde değilim hamd olsun en azından bunda vakarlıyım... evt çocuk için kreş parası istemek sana yanlış görünebilir ama bu çocuğu ben babamın evinden getirmedim onunda çocuğu sadece kendi zatımla ilgili bişi istesem haklısın bu onunda sorumluğunu ilgilendiren bişi yoksa ne işim olur ...annem ben hasta ve yaşlı bir kadınım diyor bakmaz bakamaz zaten bu saatten sonra böyle bi isteğimde olamaz..seninde dediğin gibi o gün gelecek inş.. bende buradan yazıcam inş....hayırlısıyla inş..

CANIM SANA ÇOK SYLER SÖYLEMEK ÇOK SEYLER YAZMAK İSTIYORUM AMA YAZAMIYORUM INAN ORTAMIM DURUMUM UYGUN OLSA SENDE BENIM BIR KARDESİMSİN GEL BENIM YANIMDA YASA EVLADIMDA YIGENIM OLUCAK DEMEK ISTERDIM AMA DIYEMIYORUM ELIMDEN DUADAN BASKA BISEY GELMIYO CANIM CENABI ALLAH SEVDIGI KULLARINI SINARMIS ACI VERIRMIS EN ACISIDA EVLILIKLE SINANMAKMIS ESIN AİLEN SIRTINI DONDU COK ACI AMA KIMSESIZ DEGILSIN ALLAH VAR CANIM ONA SIGINDIGINI BILIYORUM AKSI OLSA ZATEN SUAN COK DAHA KOTU SEYLER OLABILIRDI YASADIKLARIN KARSISINDA CANIM BEN SENIN FERAHA CIKICAGINA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM ALLAH ÇOK BUYUK BIZE ŞAH DAMARIMIZDAN DAHA YAKIN BUNLARDA GECICEN SADECE INAN...GEREKIRSE ILAC KULLAN CANIM UYUSMAK ISTEMIYORUM DIYORSUN BUDURUMDAN DAHA IYI BITANEM INAN SANA YARDIMCI OLUCAK BENDE BI ARA DEPRESYONA GIRMISTIM DOKTOR ILACLAR VERMISTI INAN COK IYI GELDI ONUN DOZUNU DOKTOR AYARLIYOR ZATEN GUN GUN BOYLE KENDINI TOPARLAYAMAZSIN ACILARIN SENI KEMIRIR DURUR KENDIMDEN BILIYORUM DEPRESYONDAKI INSAN OLMEDEN MEZARA GIRMIS GIBIDIR YASAM ENERJISI UMUTLARI BITMISTIR ELI KOLU KALKMAZ SEREKLI AGLAMAKLI OLUR CANIM BU DURUMUN TEK CIKS YOLU PISKIYATRI UZMANINDAN ILAC ALMAK INAN CIKARSIN DEPRESYONDAN

Duaların bin tane doktor ve ilaçtan daha hayırlı kardeşim bundan emin olabilirsin onlar aracısız ulaşıyo inş...ışık hızındddaaaaa....devam inş...

canım konunu en başından beri okuyorum.senin adına çok üzülmüştüm.üzülmüştüm dedim çünkü,senin yüreğin kan ağlarken bile dik duruşuna,onurundan ve gururundan taviz vermeden
direnişine hayran kaldım.sen aslında çok güçlü bir kadınsın.çoğu kadının susup kabulleneceği bir olayı miden gibi yüreğin de kabullenmedi.
kaldı ki kadınlarımızın bile suçu kendinde aradığı,yok süslen püslen,cilve yap diyerek insanlık onuruna bile sığmayacak bir çözüm önerisi getirdiği ülkemizde,bir kadının kararlı
durabilmesi pek görülmüş şey değildir.çocuğun için dayan diyenlere şunu söylemek isterim ki;inanın o çocuklar kendisi için her fedakarlığa katlanmış ve mutsuz olmuş bir ebeveynden
çok, mutlu bir ebeveynin yanında daha iyi yetişir.
unutma sen mutsuz olursan,yetiştirdiğin çocukta bir o kadar mutsuz olur.kendine ve çocuğuna bunu yaşatmaya hakkın yok.

her şeyi baştan sona okumadığın yazılarından belli oluyor okusaydın bu türlü yazmazdınn .....durumu kabullen aynı beni döverek eşimin yanına atan ailem gibi konuştun çok sağol ayrıca eşimden hastalık kapmamak için dua etmekmi biz ayrılmasakda ayrıldık zaten ayrı odalarda ayrı hayatlar yaşıyoruzzz bundan sonra ona eşlik yapabileceğimi düşünmeniz çok hayret verici benim ona dönmem onu düzeltecekmiki asla gözü dışarıda olan erkek katiyen düzelmez aksini düşünmek kendini avutmak olur çözüm var inş.. zamanla kendimi toparlıycam şu ruh halimden kurtulayım inş..Benimde merhametli bi Rabbim var ona sığındım...

ben sadece sana sadece secenkleri siraladim ki bu durumda yapilcak iki secenek var ben durumu kabullen demiyorum ama onunde ya bosanmak ayrilmak yada evliligine devam etmek gibi bir secenek var baska bir secenek yok. su anki yaptigin kesinlikle cozum degil ve bir yere varamazsin. ben kesinlikle okudum ve sonucta ayni evdesin ozgur degilsinm elbet herseyine karisacak ve sen onun aldatmalarina sahit olacaksin.aynbi evde yasaiyarak bosanilmis gibi olunmaz,er gec seni rahatsiz edecek. yani evden ayrilamiyorsan gidemiyorsun eger kalacaksan ya durumu kabullenmis gibi yapacaksin ki ben kesinlikle yapmazdim kabullenemezdim yada evden ayrilir bosanirdim. bu sekilde evlilik zaten olmaz. ama durumun buysa yapacak baska birseyin yoksa bence esinin aldatmasina katlanmaya calisan diger kadinlar napiyosa onu yapman lazim galiba. benim gordugum kadariyla cok sorup sorgulamiyorlar ve aldatiyormu diye peslerine dusmuyorlar kesinlikle kendi hallerinme birakiyorlar. bu arada hala esimle beraber olacagimi nasil dusunursun demissin bilmiyorum senin durumunda olan cok kadin var ve beraber oturuyorlarsa hala boyle seyleri unutup eski yasamlarina geri donuyorlar. sen kizgin oldugun icin boyle konusuyorsun ama su anki durumun hic bi yere gitmiyor. kesinlikle ailene bi daha anlar gerekirse nasil kari koca hayati yasiycaz benim hastalik kapmami mi istiyorsunuz de.... yani kabul ettirmeye calis.bence onun yaninda durmandan mantiklidir. eninde sonunda seni rahatasiz edecekj ve sinirlenip seni dovebilir bile bu durunmda

Kusura bakma ama senin nasil bir ailen var canim ya??? seni baslarindan atmislar hic mi kiymetin yok? birde dindar bi aileden geliyorsun sanirim Allah korkusu yok mu bu insanlarin nasil seni hala o sekikde o kocanin yaninda birakabilirler.... pes dogrusu yaptiklari sana eziyet. madem oyle soyle bunlari ailene yaptigin bana eziyet bunlarin hesabini nasil verceksin yarin bir gun vsss de.... seni kabul etmeleri gerek. ne demek kbl etmiyorlar.BEN SENIN yerinde olsam bir yemek duzenler esimin ailesini ve kendi ailemi cagirirdim sonra yemekten sonra her olani biteni bir bir anlatir hatasini herkese gosterir rezil ederdim ve bosanmak istedigimi soylerdim. bence bu sonuc verebilir. sen onla durdukca o senin durumu zamanla kabullencegini dusunur ve disardan bakincada biz durumunu anlasakta sen sineye cekmissin gibi gozukuyor maalesef. zamanla senin normale donmeni bekleyecek esin sen donmeyincede seni dovecek ve eziyet edecek. ayni evde oturularakta bosanilmis gibide olunmaz, ayni evlenmeden nikah yapmadan beraber yasayan insanlarin evli sayilmiycagi gibi... eninde sonunda karimsin deyip seni rahatsiz edecek. dedigim gibi herkesi yemege cagir durumu anlat rezil et.... hatta ileri git benim canima kiymami mi istiyorsunuz fln de.. yani yapacagindan degilde berni oldurmeye mi calisiyorsunuz hepiniz uzuntuden kalp krizi gecirebilirim veya kanser olabilirim o zaman hepiniz bir olup ... kina yakarsiniz dersin.... ben olsam tummm bu dediklerimi coktan yapmistim lutfen biraz cesaretli ol onlari yola getirirsin yap bu dediklerimi... ltf

Son düzenleme:
canım olay daha çok yeniymiş bu kadar çok yorumu görünce uzun zaman oldu sandım... öyle üzüldüm ki acını taa yüreğimde hissettim sen ne kadar terbiyeli, güçlü bi kadınsın dediğin gibi imtihan dünyası herşeyin mükafatını alacağına eminim dualarımız seninle feraha çıkacağına eminim er yada geç ama psikoloğa gitmeni ben de şiddetle öneririm sana çok iyi geleceğine eminim olaylara dışardan bakabilmene , daha doğru kararlar alabilmene ve de en önemlisi yaşadıklarını küçük yavruna en az yansıtarak atlatmana yardımcı olacaktır ayrıca bu dönemde psikiyatriste gidip de mutlaka ilaç kullanmalısın çünkü yıpranan ölen sinir hücreleri asla yerine gelmiyo bir daha sinir hücreleri diğer hücreler gibi yenilenmiyo ileride belki bu adamdan kurtulur çocuğunla güzel bi hayata başlarsın ama giden sinirlerin yerine gelmez eski sen olamassın lütfen dikkate al ve öncelikle bi psikiyatrise ardından da bi psikoloğa git yaşadıkların çok ağır yardım almadan atlatabilmen çok zor

ben sadece sana sadece secenkleri siraladim ki bu durumda yapilcak iki secenek var ben durumu kabullen demiyorum ama onunde ya bosanmak ayrilmak yada evliligine devam etmek gibi bir secenek var baska bir secenek yok. su anki yaptigin kesinlikle cozum degil ve bir yere varamazsin. ben kesinlikle okudum ve sonucta ayni evdesin ozgur degilsinm elbet herseyine karisacak ve sen onun aldatmalarina sahit olacaksin.aynbi evde yasaiyarak bosanilmis gibi olunmaz,er gec seni rahatsiz edecek. yani evden ayrilamiyorsan gidemiyorsun eger kalacaksan ya durumu kabullenmis gibi yapacaksin ki ben kesinlikle yapmazdim kabullenemezdim yada evden ayrilir bosanirdim. bu sekilde evlilik zaten olmaz. ama durumun buysa yapacak baska birseyin yoksa bence esinin aldatmasina katlanmaya calisan diger kadinlar napiyosa onu yapman lazim galiba. benim gordugum kadariyla cok sorup sorgulamiyorlar ve aldatiyormu diye peslerine dusmuyorlar kesinlikle kendi hallerinme birakiyorlar. bu arada hala esimle beraber olacagimi nasil dusunursun demissin bilmiyorum senin durumunda olan cok kadin var ve beraber oturuyorlarsa hala boyle seyleri unutup eski yasamlarina geri donuyorlar. sen kizgin oldugun icin boyle konusuyorsun ama su anki durumun hic bi yere gitmiyor. kesinlikle ailene bi daha anlar gerekirse nasil kari koca hayati yasiycaz benim hastalik kapmami mi istiyorsunuz de.... yani kabul ettirmeye calis.bence onun yaninda durmandan mantiklidir. eninde sonunda seni rahatasiz edecekj ve sinirlenip seni dovebilir bile bu durunmda

Allaaahhhhhhhhhhhkocan eninde sonunda seni rahatsız edecek istediği olmayınca dövecek demişsin bende dövmesin diye tövbe tövbeeeeeee bunu yapabilmesi için canımı alması lazım bide bu kadar abaza olması içinde hiç kadına gitmemiş olması lazım böyle bi,r durum söz konusu bile değil gayet aktif bi yaşamı var dışarıda kendini eğleyen adam iyice sapıklaşıp bana tacizde bulunacak değil ya Allah Allah yaa sen bana bunları sürme önüme yapamaz yaptırmam sıkar o biraz gerekirse bütün mahalleyi apartmanı ayağa kaldırırım canıma kıyarım ama izin vermem biiznillahhhh hiç değilse ölürsem canı uğruna ölenler şehit oluyor ya öyle gitmiş olurum ahirete ne güzelll dövecekmiş oda sıkarrr neyse sana burda kendimi ispatlıycak değilim şu an bile adam 1 metre yakınıma yaklaşamıyo kimse kimseye kolay kolay zorla bişi yaptıramaz evlilik değil zaten bizimkisi mecburiyetlerin getirdiği bir iş ilişkisi gibi düşün hatta daha resmii olamaz demişsin olur bal gibi olurr ...başka çarem yok he var başka çareler ama müslümanığa sığmaz ben Allaha anama babama asi gelmekten korkuyorum haya edepten ömür kısa hesap vericez benim durumumdaki bir çok kadın gibi olacağımı düşünmen de yersiz benim farklı olabileceğimi neden düşünemiyosun da kesinlikle böyle olurlarla önyargılı konuşuyosun beni tanımış olsaydın emin ol böyle yazmazdın şu anki durumum bi yere gitmiyor görünebilir ne biliyorsun gelecekte Allahın açacağı kapıları neler olucağını benim umutlarım var inş.. çok güzel şeyler olucak onun dersinin verildiğini bile görmek çok güzel olurdu bende burdan herkese duyururdum HAK yerini buldu diyee inşşş..yazımdan anlaşılacağı gibi fevri konuştum kusura bakma inan sinirlerim çok zayıfladı en ufacık sözü kaldıramaz hale geldimm sanki dağları başıma yıkıyorlar minicik bir tepki görmeyim belki öylede değildi yazdıkların ama artık öyle algılıyorumm beni anlamanı beklemiyorum ama azıcık umut verici şeyler yazın yada hiç yazmayın nolur yeterince yerbezine döndüm yıprandım artıkk yaaaa....kırıdysam affedinnn..

canım olay daha çok yeniymiş bu kadar çok yorumu görünce uzun zaman oldu sandım... öyle üzüldüm ki acını taa yüreğimde hissettim sen ne kadar terbiyeli, güçlü bi kadınsın dediğin gibi imtihan dünyası herşeyin mükafatını alacağına eminim dualarımız seninle feraha çıkacağına eminim er yada geç ama psikoloğa gitmeni ben de şiddetle öneririm sana çok iyi geleceğine eminim olaylara dışardan bakabilmene , daha doğru kararlar alabilmene ve de en önemlisi yaşadıklarını küçük yavruna en az yansıtarak atlatmana yardımcı olacaktır ayrıca bu dönemde psikiyatriste gidip de mutlaka ilaç kullanmalısın çünkü yıpranan ölen sinir hücreleri asla yerine gelmiyo bir daha sinir hücreleri diğer hücreler gibi yenilenmiyo ileride belki bu adamdan kurtulur çocuğunla güzel bi hayata başlarsın ama giden sinirlerin yerine gelmez eski sen olamassın lütfen dikkate al ve öncelikle bi psikiyatrise ardından da bi psikoloğa git yaşadıkların çok ağır yardım almadan atlatabilmen çok zor

sinir hücresi kalmadı valla mesela çamaşır makinesini çamaşır atmadan çalıştırıyorum ocakta unuttuğum yemeğin sayısı kayıp bazen mutfağa gidip ben niye gelmiştim diyorum hatta on dakika önce yaptığım şeyi hatırlamakda güçlük çekiyoırumm gidenler gitti benden olan bana olduu şöyle konuşarak terapi görebileceğim bi yere gitmem gerek o bile faydalı olur gidicem inş..

Ben yazilardan birinde sanki seni daha once dovmustu gibi okudum sanirsam yanildim o zaman. Erkekler cok fena cok acimasiz yani seni sinirden dovebilirde diye dusundum ki ayrilirsan diye seni tehdit ediyormus zaten.Kimin dovmeye egilimli olcagini bilemeyiz ne disardan kuzu gozukenler esini dovuyor.Ins durumun iyiyye gider ama keske ailen destek ciksaydi, Elbette en ufak birseyde cikip gelmesin diye destek olmuyor olabilirler,fakat bu durum artik gelinen son nokta boyle bir durumda yaninda olmalari gerekmez mi? belkide bosanip ilerde cok iyi biriyle evlenebilirdin.Neden sana bir sans tanimiyorlar ki???

Canım sana ve yavruna hep dua ediyorum.Ama silkelen kendine gel,sakın ölümle ilgili dua etme.Zaten Rabbim herkesin ömrünü biçmiş,sen dua etsende etmesende herkes vadesi dolduğunda ölecek.Farzetki öldün,yavrun ne olacak?Kocan başkasıyla evlenecek,üvey anne elinde dayak mı yer,hor mu görülür,neler olur sen düşün.Tam tersi sağlık,kuvvet için dua et canım,güçlü ol,yavruna en iyi şekilde öz annesi bakabilir,bunu unutma.Rabbim sana SAĞLIK,SIHHAT,GÜÇ,KUVVET versin inşallah.Ben hep böyle dua ediyorum çünkü yavrunu düşünüyorum.Sen sağlıklı olki yavrunu büyüt.Bak ne güzel bir adım atmışsın,kermeslere gidiyormuşsun.İnşallah ileride diğer adımlarda gelecek ve sen kurslara başlayacaksın.Bir bakmışsınki ne çok şey öğrenmişsin.Kendine olan güvenini tekrar kazanacaksın.Zamanla belki çalışmaya bile başlarsın.Hakkında hayırlısını diliyorum canım,sen inançlısın,ölüm için dua etme isyana girer.Sen Rabbın verdiği hayatı beğenmiyor musunki ölmek için dua ediyorsun.Her şey Allah'tan,bu da senin sınavın.Sabret ve kendini geliştirmeye,bir şeyler öğrenmeye ve para biriktirmeye bak.Rabbimin izniyle her şey güzel olacak...

ya arkadaşlar dismorfik'e yakın oturan kimse yokmu.iletişime geçilse yüzyüze destek belki daha kolay ayağa kaldırır :58:

bak canım bu kadar insan senin için uğraşıyor
yavrun için güçlü olman lazım
sapasağlam ayağa kalkmalısın

evde yine buhran dolu kasvet dolu bir akşam oda geldi ama benim onun varlığına tahammülüm yokk noldu tartıştık ama ne tartışmaa bana vurdu boğazımı sıktı ve parmaklarımı kırmaya kalktı gözyaşı ve acıı sonra artık bende boşanmak istiyorum dedi benim kararlılığımı farkedebildi şükür şimdi ne olacak bilmiyorum ailemin yanına gidemem bana hayatı zindan ederler kan kustururlar içime bi ateş düştü tmm iyi boşanıyorum ama nereye gidicem ben napıcam ailemin yanına gitmek kabus gibi olurr şimdiden hayal ediyorumdaa..????? O nla bi karar aldık bi hafta içinde anlaşmalı boşanıcaz ailemden habersiz o annemin yanına gitmemi istiyor ama öyle olmıycak tabiii peki ne olacak ne olur bana bi yol gösterin Allah rızası için.....

evde yine buhran dolu kasvet dolu bir akşam oda geldi ama benim onun varlığına tahammülüm yokk noldu tartıştık ama ne tartışmaa bana vurdu boğazımı sıktı ve parmaklarımı kırmaya kalktı gözyaşı ve acıı sonra artık bende boşanmak istiyorum dedi benim kararlılığımı farkedebildi şükür şimdi ne olacak bilmiyorum ailemin yanına gidemem bana hayatı zindan ederler kan kustururlar içime bi ateş düştü tmm iyi boşanıyorum ama nereye gidicem ben napıcam ailemin yanına gitmek kabus gibi olurr şimdiden hayal ediyorumdaa..????? O nla bi karar aldık bi hafta içinde anlaşmalı boşanıcaz ailemden habersiz o annemin yanına gitmemi istiyor ama öyle olmıycak tabiii peki ne olacak ne olur bana bi yol gösterin Allah rızası için.....
Senin yazını okuınca aynen bir arkadaşımın yaşadıkları geldi.Eşinden ayrıldı güzel bir iş buldu yatılı olarak biraz çalıştı ama evde oturmaya alışan bir ev kadını olaraak fazla dayanamadı ailesinin yanına gitti oda senin gibi düşünüyordu ama öyle olmadı şimdi başka bir yerde çalışıyor ve ailesiyle kocasının yanında olmaktan çok daha mutlu...

Cok zor bi durum canim ALLAH yardimcin olsun keske böyle olmasaymis yani siddet üzüldüm acikcasi bosanmakta kolay degil ki sen gidecek bi yerim yok diyosun ailenden baska güvenip siginacagin biri yokmu en azindan sen kendini toplayana kadar ne kadar kolay degilmi bi erkek icin hadi bosaniyoruz demek

akrabalarım bilmiyorlar onların yanına gitsemde beni barındırmazlar yerimi aileme haber verirler bu sorumluluğu alamazlar onlarada hak veriyorumm peki ne yapmalı nereye gitmeli .....gerçekten soruyorum arkadaşlar Allah için kadın sığınma evi biliyorsanız adresini filan verin çocuğumuda alıcam yanıma bi imdat lütfenn

cnm yaaa keşke yaşlı bir kadına yatılı olarak bakacağın bir iş bulabilsen..çocuğunda olur yanında.

Son düzenleme:
Back