Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

Bir ara her şey yolunda gibiydi.Sonradan olanlara çok üzüldüm canım,Allah cc sabrını versin inşallah.

"sen bana anne gibisin" ne demek ya böyle bir laf edilince dini nikah düşer diye biliyorum en azından 1 kere boşol demek gibi bişey. Senin sırtın bana annemin sirtı gibidir mi ne tam arapçası öyleymiş galiba.
Tabi ahkam kesmek istemem ama öyle okumuştum. Erkekler der bazen annem gibi, arkadaşım gibi vs vs. Ben çok saçma bulurum eşin karındır hanımındır bunun gibisi mi var ya.

Allahım kabus gibi ne kadar üzüldüm yaşadıklarına ailene çok kızdım nasıl kabul ediyorlar bütün bunları boşanacağım desen destek olmuyorlar nasıl bir ailen var ki bu adama katlan diyorlar seni mecbur çaresiz bırakıyorlar çektiğin acıyı görmüyorlar mı nasıl olurda boşanırsan pişman olacağını düşünürler asıl boşanmadığın için pişman oluyorsun hergün eriyip bitiyorsun konuş onlarla unutamadığını bu adamla ömrünü geçiremeyeceğini söyle bir iş bulur çalışırsın daha gençsin belki yeniden evlenirsin
utanmadan her detayı da anlatmış terbiyesiz ve yatıp uykusunu uyuyor hiç rahatını bozmuyor sen bu adamı istemeyeceksin bir daha hergün yüzünü görmeye katlanma
çok özür dilerim bişey merak ediyorum hala bir cinsel hayatınız var mı

Yazdıklarını tek tek okudum. Allah yardımcın olsun. En azından kocanın yaptığı ihaneti Allah karşına çıkarmış. Hiç farketmeyip ya da delil bulamayıp senelirini kuşkuyla geçirebilirdin.

Şimdi nasılsın, ne yapıyorsun?

anaaa eşimde bana der kardeşim yoktu bi kardeşim oldu diye şimdi bu durumda bizim nikah'tamı düşmüş oluyor

Evet tam arapçası öyle...
Ama nedense ben o sırada kutsallığını anlatmak için kullanılmış bir kelime
gibi alıgılıyorum...
Ama bu niyetle söylendiyse kötü gerçekten...
Dİsmorfik eşinin evine döndün sanırım
Yazmıyorsun...
Umarım halledersin...

anaaa eşimde bana der kardeşim yoktu bi kardeşim oldu diye şimdi bu durumda bizim nikah'tamı düşmüş oluyor

Canım eşin öyle demesin sana..
Sen kardeşi değil eşisin...

Ama dediğim gibi bazen eş öyle sahipleniyor ki eşini..
Sen benim anam babam kardeşim bacım .....vs herşeyimsin diyebiliyor....
Onun yerine herşeyimsin desin....

... ALLAH kimseyi böyle bir durumda bırakmasın... yaşayana da inşallah bir çözüm yolu bir ferahlık yaşatsın.... ne eleştirirm ne kınarım yapılanları.. sadece dua ederim .. inşallah bu zorlu günler geride kalır hayırlı huzurlu bir evliliğin olur...... üzüldüm okurken... ... .. hayırlısı olsun .......

:))))))))))))) ay ilahi şu durumda aklına o sahne gelebiliyorsa otur gül canım ya, boşuna üzülüyorsun vallahi. Oğluna da tükür babanın yüzüne de

AMA AMA eşim demiş bulundu bi kere hemde kaç kez nolcak şimdi tazeleyecezmi nikah

Okudum yaşadıklarını. Şüpheden gerçeğe dönüşmüş. Nefret öyle güçlü his ki o insana karşı olan acıma duygunu bile alır götürür.
Belli ki affedebilecek değilsin, onun o meymenetsiz suratına her baktığında sana yaptıklarını hatırlayacaksın.

konu açıldığından beri başlığı görüp es geçiyorum
okumak istemiyorum!
ama bu geceye nasipmiş okudum
Allah belasını versin, sürüm sürüm sürünsün, dünyada da ahirette de rahat yüzü görmesin

AMA AMA eşim demiş bulundu bi kere hemde kaç kez nolcak şimdi tazeleyecezmi nikah

Canım bilmeden söylemiş sonuçta bişey olmayacak...
Sadece sen eşine diyeceksin..
Böyle deme nikah düşebilirmiş de..
Nikah düşerse de ne olacak?
Hülle gerekecek tabii...

Hülle ne peki?

Hülle yapmak demek, bir erkeğin, üç talakla boşadığı eşi ile tekrar evlenebilmesi için, o kadını rızasıyla başka bir erkekle nikahlayıp, bir geceliğine zifafa sokması demektir.
Şayet o erkek zifaftan sonra boşarsa, o zaman bu kadın da isterse ilk kocasıyla evlenebilir.
Böyle bir uygulama ise bir erkek için zillettir, aşağılıktır.
Allahü teâlâ, erkeklere boşamak hakkını verdi ise de, bu hakkı gelişi güzel kullanmamaları ve kadınlar, erkeklerin elinde oyuncak olmamaları için, erkeklere bu hülle zilletini yüklemiştir.
Hülle korkusundan bir erkek, boşama lafını ağzına bile alamaz.
Aile arasında boşamanın şakası da olamaz.

lütfen iyi araştıralım dinimizde hülle diye bir şey yoktur rica ediyorum

lütfen iyi araştıralım dinimizde hülle diye bir şey yoktur rica ediyorum

3 talakla boşanan kadın kendi isteğiyle yeni bir nikah yapmadan -zifafın da gerçekleşmesi gerek- boşandığı eski eşiyle evlenemez..

hulle diye biliyoruz bizde bunu...

hatta bunun örneklerine baktığımızda bayanların cogu hulle yaptıkları erkeklerden boşanmamıl =))

Türkücü Ceylan, Star tv’ye telefonla bağlanarak Nihat Hatipoğlu’na şu soruyu yöneltti: "Hocam bir erkek, karısına üç kez (boşol boşol boşol) derse bir kez daha onunla evlenmesi için hülle evliliği yapması gerekiyormuş doğru mu?"

Hatipoğlu, hülle olayının İslamiyet’e atılmış en büyük iftiralardan biri olduğuna değinerek şöyle yanıt verdi:

"İslamiyet’te hülle kesinlikle yoktur.. Bu dinimize atılan en büyük iftiralardan biridir.. Bir erkekle eşi arasında üç bağ vardır, bu üç bağın kopması halinde dinimiz, o erkeğe ayrıldığı karısıyla evliliği yasaklar.. Ancak, o kadın bir başkasıyla evlenir ve mutsuz olursa o zaman eski kocasıyla yeniden evlenebilir.. Öyle boşanmış bir kadının, bir gece başka bir erkekle beraber olduktan sonra eski eşiyle evlenmesi diye bir şeyi dinimiz kesinlikle yasaklar.. Evlenecek, evliliği sürmeyecek ve boşanacak.. Ancak o zaman eski eşiyle bir kez daha evlenebilir.. "

MEDYARADAR - ÖZEL

bende ilahiyatçıyım zaten canım, hulle yoktur derken sizin bilgiğiniz gibi yoktur diyor hatipoğlu... yoksa bende bundan bahsediyorum zaten. mutsuz olursa ayrılır demiş, bende onu dedim. zaten çoğu da mutlu olduğu için ayrılmamış.

bebğim uyuduu eşimde.... kavgadan sonra bir sürelğine evi terk etti tehditler savurarak eve geldiğinde inmişti havası onu anlamakta güçlük çekiyorum ahhh kafasından geçenleri bi okuyabilsemm

esinin kafasindan gecenler su canim,
cocugum var bir yuvam var, evdeki karim cocuguma annelik bana kocalik yapsin...
ama ben erkegim, arada sirada gider gunumu gun ederim...
bir de bana kalirsa esin de bosanmak istiyor gibi...
yani bosanmak istemeyen adam ozur diler...seninki tam tersi...daha cok ustune geliyor...

tatlim ya yasadiklarin kabus gibi ama sakin pes etme!
babana, abine acitasyon yap...
beni o adama gonderirseniz kendimi oldururum de, ne bileyim bir seyler uydur...gozleri korksun...senin canini, mutlulugunu elalemin lafindan daha onemsiz gormeleri cok aci...
Allah esinin yaninda aileni de islah etsin akil fikir versin...
seni boyle bir durumda caresiz birakiyorlar...
cok gunah yani...milletin lafini dusuneceklerine ellerini vicdanlarina koysunlar once...
esinin bosanirsak sana gun yuzu gostermem palavralarina da aldanma korkma sakin, bence bosaninca rus kadinlara rahat rahat gitmeye devam eder...
baska bir kadinla yaptigi seksi gelip sana anlatabilecek kadar dusmus bir herif bu...cok yazik...bir de hala uste cikmaya calisiyor Allahsiz... sere....siz igrenc herif...
hadi ne halt yediysen yedin bari anlatma...ayi yogi ne bicim bi adam bu yaa vallahi simdi elimde olsa cigerini sokuverirdim

kızlar size inanamıyorum lütfen islamda olan bir takım meselelri yanlış anlayıp eksik ve vasıfsız şekilde aktarmayın

insanların yanlş algılamasına sebbebiyet verdiğiniz gibi ciddi bir vebal altına giriyorsunuz
Ayette de söylendiği gibi bir adam karısına bu tarz bişey söylediğinde nikahlarına zarar gelmez. Kuran inmeden önceki dönemde erkekler karılarına "senin sırtın annemin sırtı gibidir" deyip boşardı. Ve bu olaya "ZIHAR" denilirdi. İslam gelince bu adeti-geleneği ortadan kaldırdı ve bu sözün hükümsüz olduğunu söyledi. Kısaca islamda zırhar olmadığını açık ve net şekilde gösterdi

"Mücadele Sûresi 2. Ayet: İçinizden zıhar ile (sen, bana anamın sırtı gibisin, demekle) kadınlarından ayrılmaya kalkışan kimseler bilmelidirler ki, o kadınlar onların anaları değildir. Anaları ancak onları doğuranlardır. Üstelik onlar gerçekten pek çirkin ve asılsız bir söz söylüyorlar. Bununla birlikte Allah'ın affının ve mağfiretinin çok olduğunda da kuşku yoktur"

Ahzab Sûresi 4. Ayet: Allah bir adamın içinde iki kalp yapmamıştır. Kendilerinden zıhar yaptığınız eşlerinizi anneleriniz yerine koymamıştır. Evlatlıklarınızı da oğullarınız yerine koymamıştır. Bunlar sizin ağzınızda lafınızdır. Allah ise gerçeği söylüyor ve doğru yolu gösteriyor.

bununla ilgili çokça ayet ve hadis var topiğin amacını saptırmak istemiyorum
Zira dini içerikili mesaj atmak yasak
ama öyle asılsız şeyler söylendi ki dayanamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…