• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

Kardeşin kız mı erkek mi, bu devirde böyle bir düşünce olabilir mi. Birkez evlendin diye onun malı değilsin boşanıp tekrar evlenebilirsin daha çok gençsin.
Herkes te aynı değildir ayrıca, tamam erkeklere ben de güvenmiyorum eşim aldatmaz demiyorum ama senin eşin bunu çok doğal karşılıyor.
Benim eşim benden önce tek gecelik ilişkiler yaşamış, demişti ki iş bittikten sonra o insandan iğreniyordum. Yani hayvanlık yaptığı nefsine yenilip yapıyor sonra pişman oluyor. Ama senin eşinde ben pişmanlık göremedim.
Bence ailenle yaşayabilirsin ama o insanla bağını biran önce kopar tabi boşanmak istiyorsan.
Pişman olan af dileyen insan affedilir. Ne var diyen insanlar da önce bir empati yapsın kadın erkek farketmez eşinin kendisini aldattığını düşünsün o affederse sen de affedersin.

gelişmeleri okudum. umarım aileniz size destek verir bir an önce.. ne demek komşunun kızını kesmek .. haketmiyorsun bunları güzel kardeşim:50:

ne olmuş kızlığını vermişsen ne olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :84::84::84::84::84: sinirlerim tepeme çıkıyorrrrr.ömrünümü vericeksin şimdide uçkuruna sahip çıkamayann herifeee :84::84::84::84: allahım sen bana sabır ver

Kardeşin kız mı erkek mi, bu devirde böyle bir düşünce olabilir mi. Birkez evlendin diye onun malı değilsin boşanıp tekrar evlenebilirsin daha çok gençsin.
Herkes te aynı değildir ayrıca, tamam erkeklere ben de güvenmiyorum eşim aldatmaz demiyorum ama senin eşin bunu çok doğal karşılıyor.
Benim eşim benden önce tek gecelik ilişkiler yaşamış, demişti ki iş bittikten sonra o insandan iğreniyordum. Yani hayvanlık yaptığı nefsine yenilip yapıyor sonra pişman oluyor. Ama senin eşinde ben pişmanlık göremedim.
Bence ailenle yaşayabilirsin ama o insanla bağını biran önce kopar tabi boşanmak istiyorsan.
Pişman olan af dileyen insan affedilir. Ne var diyen insanlar da önce bir empati yapsın kadın erkek farketmez eşinin kendisini aldattığını düşünsün o affederse sen de affedersin.

Valla canım anlamadığım nokta da bu işte.
Eşin nefsine yenildiği bir andan sonra bu durumdan tiksindiğini söylemiş.
Ne kadar doğal bir duygu.
Ama konu sahibi bir yerde eşinin bu ilişkiden sonra malum kişiyle sarılarak uyuduğunu söylemiş yanlış anlamadıysam.
Ben bunu çözemedim.
O kadar saçma geldi ki bana.
Kimse fahişeyle sarılarak uyumaz.
Sarılarak uyumak çok başka bir şey...
Bilmiyorum çok saçma geliyor bana.

Adamın gözü dönmüş güzelliği karşısında.
Ne kadar öyle kadınların hayaliyle yaşadıysa eline geçince çok önemsemiş.

Insanlıkla alakası olmayan,tek derdi şehvet olmuş tiksinme mertebesinden epey uzaklaşmış zaten.

Burda bir olayını biliyoruz ve tiksindik.
O kim bilir hangi çukurlarda geziniyor ki böyle rahat.

aldattığını öğrendiği gece dismorfikten pişkin pişkin yemek, çay istemiş ya, ben ona takıldım. vermeyince de gitmiş dışarda karnını doyurmuş. nasıl bir (insan diyeceğim, değil) şey bu adam ya?

aldattığını öğrendiği gece dismorfikten pişkin pişkin yemek, çay istemiş ya, ben ona takıldım. Vermeyince de gitmiş dışarda karnını doyurmuş. Nasıl bir (insan diyeceğim, değil) şey bu adam ya?

demek ki daha önceden bu şekilde eve çok gelmiş.
şimdi niye huzursuz olsun ki.
Onun için normal yani.

güvenmiyordum neden karşı komşunun kızıyla gözümün önünde günlerce kesişen bir insandı daha bu anlattığım minicik bi ayrıntı anlıycanız ciğeri uçkurunda olan bi adamdı benden önceki hayatında da çılgınça yaşayan aklınıza gelecek her türlü alemi yaşamış tatmış görmüş bi adammış bende genç kızlığımda her yere annesiyle adım atan arkadaş çevresi fazla olmayan evden fazla çıkmayan biriydim iki zıt insanlardık yanii ilk yıllarda çok sevecendi sonra dğiştiii işlerinin yoğunluğuna verdim çünkü kendi işi olunca işleri daha yoğun oluyordu uğraştığı şeyler meğer öyle değilmiş kabaydı çok çabul parlardııı her zaman kavgaya zemin hazırlardıı çocuğumuzada orta kararlarda ne çok düşkün ne de çok soğuk arada bi yerde davranırdıı böyle cnmm işte bunlardan ne mana çıkartırsın takdir sana kalmışş

sagol cevap verdigin icin.Allah yardimcin olsun.Ben ayrilmandan yanayim.Kendine yazik etme.Allah korusun sana bir hastalik falan bulastirmasin.Kendini ve cocugunu dusun sadece.

Konuyu her gün takip ediyorum en son yazdığımdan beri.
Dismorfik...
Bak, sen sonuna kadar haklısın ama sizin gibi 'bir kız evden gelinlikle çıkmışsa artık bizden geçmiştir, bizle işi bitmiştir.' mantığındaki bir ailede annenin çok da baskın olup sana sonuna kadar destek olacağını düşünmüyorum.
Anladığım kadarıyla mesleğiniz yok, çalışmışlığınız yok...
Sizin gibi ailelerde boşanmak imkansız gibi, baban olsun kardeşin olsun seni anlamazlar evet, anlamazlar. :19:
Böyle insanlar çok tanıdım, aldatmak erkeğin şanındandır der geçerler.
Bu erkeğin kusuru değil gururudur.
Aynı şeyi sen yapmış olsaydın emin ol şu an hayatta yoktun... Adına söylenecek hakaretleri ve sıfatları saymıyorum bile... :19:
Boşanmaya gerçekten kararlı mısın?
Kararlıysan arkanda kimsenin olmasını bekleme ve sakın gideceğini o asalak kocana bahsetme.
Kaçar gibi terket o evi.
Ama önce herşeyini ayarla, kalacağın yeri, paranı pulunu...
Yerini de çok güvendiğin insanlar dışında kimseye söyleme... :19:
Umarım hayırlısıyla atlatırsın.

demek ki daha önceden bu şekilde eve çok gelmiş.
şimdi niye huzursuz olsun ki.
Onun için normal yani.

evt hklısın daha önce olumu diye sorduğumda hiç çekinmeden çocuğumuzun başı üstüne yemin ettii..offffffffffffff ben şimdi neydem nerelere gidem Alahımmmmmmmmmmmmmmmm halim sana ayannnnnnnnnnnnnnn mübarek recep ayın hürmetine koyma yaptığını yanına Yarabbi koymaaaa beni senden başka anlayan yok artık onunla yaşatma Yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beni ona gönderecekleri an eşiğinde canımı al onunla yaşatmaaaaaaaaaaa..............:50:

erkek veeee bana deiği şu elli 60 yaşına kadar yapar sonrada dönüp olaşcağı yer senin yanınnn gelde laf anlatt bilmiyordu ki benle ne kadar uğraştığını evde ne huzursuzluklar çıkartığınııı onun kadar sinsi ve oynayan bi insan daha ben görmedimm o bunuda ilerletip kendine metreste tutarrr o hayasızlık utanmazlık var ondaaaa..........

Bana destek olan acımı anlayıp payalşan dua eden etmeyen hekesden ALLAH razı olsun .....dilerim Allahtan ne siz ne çocuklarınız hatta torunlarınız böyle acı ne görsün ne yaşasın .......hepinizin mesajını tek tek okudum sağolun okurken bir an olsun yalnız olmadığımı yeryüzünde de iyi insanların dolaştığının verdiği huzuru hissettim kalbimde ...yüreğime ferahlık oldunuzz ...HALA UMUT EDİORUM BİR ŞEYLER OLUCAK İNANIYORUMM VE BEN GÖZLERİMLE ŞAHİT OLUCAM İNŞ... İNSAN BEDDUA ETMESE BİLE DÖKTÜĞÜ HER GÖZÜ YAŞI DAMLASI BEDDUA OLUR ÇIKARMIŞŞ BİR GÜN GELİP ONUN KÖTÜLÜĞÜNÜ İSTEYECEĞİMİ İNAN OLSUN AKLIMA GETİRMEZDİM OLMAZ OLMAZ DEMEMEK LAZIMM ALLAH KİMSEYE KALDIRAMIYCAĞI YÜKLER YÜKLEMESİN .....

3 gündür şehir dışındaydım,okuyamamıştım.Aldığın kararlar çok güzel.Sen güçlü bir kadınsın,bizler ve dualarımız seninle canım bunu unutma.Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah:43:

sanki tonlarca yükün altında kaldımmm kaldıramıyorum Allahımmmmmm.........

MERHABA bütün gelişmeleri okudum.. yaşananları birbir en ince ayrıntısına kadar anlatması :53::53: şaşırdım doğrusu... Rezil adam reziiiillll ... Allah kimsenin başına vermesin böle bir durum ..Allah sanada sabır versin.canım..dik durmaya çalış..bırakma kendini.. çok zor tabi ama sen tek değilsin çocuğn var... ailene çok sinirlendm nedemk otur bişey takma parasını ye.. kolaydı sanki.. ama öle bayan çok.. aldatılıp çocukları nedeniyle maddi durum nedeniyle yada ve ailesi destek çıkmıyor diye koca evinde kalıp bu sefr kendini tamamen salıp sadece koca parası bitirmeye çalışanlar... tabi dıştan sadece bu görülür ama içindeki fırtınalar o düşünceler üzüntüler 1 snde 10 yıl yaşlandırır insanı.. onun için elinde varsa bi imkan az durumun hiç bekleme . ki nafakada alırsın .. ama keşke mahkeme için falan ses kaydı falan yapsaydın..tabi o durumda insan düşünemez böle bişeyy..
manevi değerlere çok bağlı olduğunu anladım okuduklarımdan bu nedenle sevindim.. isyan edip yanlış bişeyler yapmazssın Allahın izniyle..Allah yar ve yardımcın olsun.. Allah sana güç versin.... Ama ne yap et bu rezil herif ile bir an önce tüm bağını kopar...:50::50::50::50:

Son düzenleme:
artık arkamda olan bir ailem yok benimm........... kardşim babm annemin üzerine gidiyorlar bu kıza sen yüz veriyosun diye bizi rezil edecek sanki ben yedim o haltı boşanamaz demiş kardeşim onu kemikleri kırılana kadar döverim dmişş n bu olaylar yaşanırken bi üst kattayım annemde o hışımla bana geliyor senin yüzünden ben suçlanıp laf işitiyorum diyor veee ağzına geleni bana sayıyor ya ben zaten günleridr çekilmez acı yaşıyorum günler yıl gibi geliyo bana geçmiyoo buda üstüne tuzu biberi olduu babmın evide bana dar olu şimdiii yokk çarem yokk Allahtan korkmasam evi de onlarıda bırakıp gidicem ama onları üzmeken ve iki dünyamı mahfetmekten korkuyorum ...yerdemiyim göktemiyim yatsam yok kalksam yok işede kendimi veremiyorum offff çok güçsüz çıktım ben yaa deli gibi oldumm atlatamıyorumm unutamıyorum böylede yaşıyamıyorumm ..acı bana Allahımmm...ama beni o adamın yanına gönderirlerse ben yapıcamı biliyorummm planım iyi giderse dayanamayıp o beni boşayacak inş..yüreklerimi bi serinletse Rabbimmm....kurtar beni bu azaptan ALLAHIM ...DERDİ VEREN Rabbim dermanınıda verr gücünüde verr....

artık arkamda olan bir ailem yok benimm........... kardşim babm annemin üzerine gidiyorlar bu kıza sen yüz veriyosun diye bizi rezil edecek sanki ben yedim o haltı boşanamaz demiş kardeşim onu kemikleri kırılana kadar döverim dmişş n bu olaylar yaşanırken bi üst kattayım annemde o hışımla bana geliyor senin yüzünden ben suçlanıp laf işitiyorum diyor veee ağzına geleni bana sayıyor ya ben zaten günleridr çekilmez acı yaşıyorum günler yıl gibi geliyo bana geçmiyoo buda üstüne tuzu biberi olduu babmın evide bana dar olu şimdiii yokk çarem yokk Allahtan korkmasam evi de onlarıda bırakıp gidicem ama onları üzmeken ve iki dünyamı mahfetmekten korkuyorum ...yerdemiyim göktemiyim yatsam yok kalksam yok işede kendimi veremiyorum offff çok güçsüz çıktım ben yaa deli gibi oldumm atlatamıyorumm unutamıyorum böylede yaşıyamıyorumm ..acı bana Allahımmm...ama beni o adamın yanına gönderirlerse ben yapıcamı biliyorummm planım iyi giderse dayanamayıp o beni boşayacak inş..yüreklerimi bi serinletse Rabbimmm....kurtar beni bu azaptan ALLAHIM ...DERDİ VEREN Rabbim dermanınıda verr gücünüde verr....

Canim hic aklimdan cikmiyorsun yaa, Demekki son durumlar boyle. Ailen seni evine gondermeye calisiyor anlasilan. Kardesine ne oluyorsa, sanki abin . Sinir oluyorum boyle erkek kardeslerine, destek vericegine babana gaz veriyor. Suanda dayanilmaz gibi gorunuyor hersey ama, elbet birgun hayatindada guzel seyler olacak, suan Allah tarafindan bir imtihan yasiyorsun. Sabret , gidecegin yerin yok ailenden baska. Esinden bir ses yokmu?? arayip sormuyormu?

O çözüm yok, bu çözüm yok...

O halde şimdi biraz strateji zamanı..

kendiniz için ve çocukalrınız için...

mesleğiniz var mı? Varsa iş arayın..

yoksa bilgisayarlı muhasebe kursuna gidin...
gizli gizli iş araştırın...

bu esnada eşinizin aldatmaları mutlaka devam edecektir..kayıt altına alın..

sonra da ne ailenize ne de başkasına güvenmeden,
sadece kendinize güvenip tekmeyi basın

bir de sizin kızınız mı vardı? Oğlunuz mu?
Kızınız varsa hiçbir koşulda çocukları için bile evhanımlığını tercih etmemesini ona öğütleyin...
Eşle övünmemek lazım, bir gün en büyük kazığı onlar atıyor..

Back