- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
artık arkamda olan bir ailem yok benimm........... kardşim babm annemin üzerine gidiyorlar bu kıza sen yüz veriyosun diye bizi rezil edecek sanki ben yedim o haltı boşanamaz demiş kardeşim onu kemikleri kırılana kadar döverim dmişş n bu olaylar yaşanırken bi üst kattayım annemde o hışımla bana geliyor senin yüzünden ben suçlanıp laf işitiyorum diyor veee ağzına geleni bana sayıyor ya ben zaten günleridr çekilmez acı yaşıyorum günler yıl gibi geliyo bana geçmiyoo buda üstüne tuzu biberi olduu babmın evide bana dar olu şimdiii yokk çarem yokk Allahtan korkmasam evi de onlarıda bırakıp gidicem ama onları üzmeken ve iki dünyamı mahfetmekten korkuyorum ...yerdemiyim göktemiyim yatsam yok kalksam yok işede kendimi veremiyorum offff çok güçsüz çıktım ben yaa deli gibi oldumm atlatamıyorumm unutamıyorum böylede yaşıyamıyorumm ..acı bana Allahımmm...ama beni o adamın yanına gönderirlerse ben yapıcamı biliyorummm planım iyi giderse dayanamayıp o beni boşayacak inş..yüreklerimi bi serinletse Rabbimmm....kurtar beni bu azaptan ALLAHIM ...DERDİ VEREN Rabbim dermanınıda verr gücünüde verr....
senin ailene inanamıyorum arkadaşım. zaten bence ailen senin her koşulda arkanda olduğunu hissettirseydi eşin asla sana o şekilde davranamazdı. sen de onları suçla . benim kızımın parmağı kopacağına ben kolumu feda ederim. yazık değil mi sana! yok mu amcan babaannen falan senin arkanda durup sana destek çıkacak? bir süre onun yanında kalsan ? tek başına yaşayan anneannen babaannen falan varsa ikiniz için de iyi olur.