- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.047
-
- Konu Sahibi pembeciceksi
Önemli olan biraz da amh tan çok yumurta kalitesi. 0.1 amhla kendiliğinden gebe kalan tanıdığım bile var. Hiç kafanıza takmayın 1.57 gayet iyi sırf bu sebepten yürütmek istemediğiniz bir evlilikle ilgili mantıksız karar vermeyin lütfenHaziran da 1.57 di. Ama Kasım da diğer doktor ya düştüğünü ya da orana göre çok düşük yumurtalık olduğunu söyledi bunu da çikolata kistine bağladı.
Gittiğimiz ve muayene olduğum geçen seneden beri 5. Doktor. Hepsi özel hastane ya da muayenehane hepsi de araştırdığım doktorlar yani tek doktor da kalmadık
Evet ama çikolata kistinden sebep yumurta kalitem çok düşük daha önce aşılama vs. denedik. Kist oluşan yumurtaların da kalitesini düşürüyorÖnemli olan biraz da amh tan çok yumurta kalitesi. 0.1 amhla kendiliğinden gebe kalan tanıdığım bile var. Hiç kafanıza takmayın 1.57 gayet iyi sırf bu sebepten yürütmek istemediğiniz bir evlilikle ilgili mantıksız karar vermeyin lütfen
Bilendi kadın ailesine bileneceği kadar zaten? Bu kadar önemliymiş karısının ailesi hakkında ne düşüneceği, o gün arkasından bakakalmasaydı, çekip karısını eve soksaydı, ailesini arayıp bi güzel kalayı basaydı? Buraya kadar gelmesine gerek bile yoktu, yavaş yavaş arayı açardı, her çağırdığında koşmayarak, her telefonu açmayarak, triplendiklerinde ağzının payını vererek. Hala arayı soğutmamanın peşinde adam, ailesini de idare ediyor bu, konunun onlarla alakalı olduğundan bile haberleri yoktur.Diyorsunuz ki ben bilenmyim diye bana söylememiş ama ailesiyle konuşuyormuş. Eee konuşmuş da ne olmuş? Daha düne kadar adamlar aynı adamlar. Konuşmuş da bi işe yaramış mı?Yok!
2 seçenek var bu durumda. Birincisi size ben zaten ailemle konuşuyordum diye yalan söylüyor. İkincisi de konuştuğu halde lafını geçiremiyor. İkisi de birbirinden beter.
Siz tekeri patlak kamyon gibi gidiyorsunuz. Tüp bebek zamanını kaçırmak istemediğiniz için kendinizce onu aklamaya çalışıyorsunuz.
Yaşamadan görmeyeceksiniz. Üzüldüm.
Eşiniz sizinle bu konuyu konuşacak. O zaman dersiniz ki, "Aramadık sormadık hesap vermedik diye bayılıp ayılan anan yuvan yıkılınca yataklara düşmeyecek, tez elden tekrar evermeye bakacak seni.". Madem bayılıp ayılınca her şey siliniyor, sonsuz kredi sağlıyor, sizin de eliniz armut toplamasın siz de yığılıverin müsait yere. Bakalım size inanacaklar mı?Sonradan biraz zaman geçince eşim dışarı çıkmıştı, kaynana da balkona çıkmıştı. Baba ile kaldığımızda ne oldu da annem öyle oldu dedim ilkte bilmiyorum kızım dedi. Bende sonra dedim ki biz eşimle anlaşamıyoruz böyle şeyler oldukça bakın benim en stres olmamam süreçlerde ben çok kötü şeyler yaşadım. Sonra süreci sordu kaynadı. Sonra dedi ki telefon konuşmalarıyla yanlış olduğuyla ilgili konuşuyordu (eşimin adını dedi ) sonra annen öyle oldu dedi felç olacak sandım dedi. Bende bi şey demedim. Sonra dedim ki benim bir tane kocam var baba. Benim yanımda kocam varken benim nereye nası gideceğimi soruyorsunuz ben yanımda oturan kocama hesap vermiyorum siz beni sorguluyorsunuz kim ne kadar yakın diye dedim. Ben bilirim kim ne kadar yakın nereye gideceğim çocuk değiliz dedim. Haklısın dedi orda benim hatam var dil sürçmesi oldu dedi o arada ses oldu kayınvalide geldi sustuk ikimizde. Ama sonra yine kayınvalide ile konuşmayıp yüzüne asla bakmadım.
Şimdi size soruyorum bu nedir günah almak istemiyorum ama son kozunu oynadı gibi görüyorum. Resmen eşime sen bana böyle davranınca sen bana kızınca böyle olacağımın göz dağını verdi kadın. Eşime o kadar daha acıdım ki böyle olmasına hiç şaşırmıyorum aynısını benim annem yapsa bende manipüle büyürdüm. Demek ki hep böyle bastırıldı sesini çıkardığı anda fenalaşmalar krizler.. suçluluk duygusu aşılamaya çalışacak artık, resmen ne kendine daha fazla laf ettirdi ne bi şey o an orda değildim ama uygun anda çıkış yolu olmayınca vurdu kendini ağlama krizine hem sıyrıldı hem konuyu kapattı hem başka sitemlerin önünü kapattı. Çok komik çok gülünç acıyorum artık. Ama çok zeki bi kadın yemediğimi anladı diye düşünüyorum çünkü o olay öncesi ve sonrası hatta olay sırasında iki dudağım hiç açılmadı hiç bakmadım hiç ilgilenmedim. Çok sinirliydim ama aynı zamanda çok rahat..Khomyuk M muvahhis Katibin Ruhu
En azından deseydi yemedim o numaraları diye oracıkta. Şimdi oğluna ağlayacak "Ölüyodum gözünün önünde, oralı olmadı d..m..z karın, oğlum sen nasıl bir ateşin içine düştün, bu karı sana bile bakmaz bırak bizi. " diye dizlerini döve döve.Esiniz siz yokken niye gidip ailesiyle konuşmamış?
Niye siz evdeyken konuşmayı tercih etmiş?
Adamın sorun çözme kabiliyeti sıfır, sıfır.
Aklınca size şov yapıyor bilmem farkında mısınız?
Yarın birgün annesi yine fenalaşinca, sende gördün kadin ne hale geliyor, idare edelim diyecek.
Siz de bakmadım, pas vermedim diye kendinizi avutun.
Konu sahibi pasif agresif. Bir şey deyip yapacağı yok. Maksimum yapacağı böyle tepki vermemek. Hamilelikle beraber kayinvalidesi gelsin çöksün evine de görsün dünya kaç bucak. Yaşamadan anlamayacak belli ki.En azından deseydi yemedim o numaraları diye oracıkta. Şimdi oğluna ağlayacak "Ölüyodum gözünün önünde, oralı olmadı d..m..z karın, oğlum sen nasıl bir ateşin içine düştün, bu karı sana bile bakmaz bırak bizi. " diye dizlerini döve döve.
Ayılıp bayılmalar da başladıysa konu sahibi mesafe çekmeyi falan unutsun zaten, adam bir iki üç derken "Sen benim anamı öldürmeye mi çalışıyon?!" diye hötleyip üste çıkacak artık. Gerçekten çocukla birlikte kayın aileyi de promosyon olarak alacak, hiç uzağa gidicez onlar da çalışıyor gelemez diye avunmasın, işi bırakır düzeni bozar gelir bunlar, gelmişler belli yaşa, yapacak bi şeyleri bi uğraşları da kalmamış, hayattan alacağını almışlar, şimdi sıra gelin darlamada.Konu sahibi pasif agresif. Bir şey deyip yapacağı yok. Maksimum yapacağı böyle tepki vermemek. Hamilelikle beraber kayinvalidesi gelsin çöksün evine de görsün dünya kaç bucak. Yaşamadan anlamayacak belli ki.