• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim annesini cagirmis bile

Herkes covidden bahsetmiş ama konu sahibi de öğretmen o zaman okuldaki çocuklardan kapabilir bu hastaligi
Eşinizin sizin istemediginiz bir şeyi sizden habersiz yapmış olması aşırı yanlış
Ben sizin yerinizde olsam kayınvalideyi arar çocuk yarın kreşe gidecek teşekkür ederiz gelmene gerek yok derdim
Hafta içi bile olsa evde yabancı biri olmasi benxe evin düzenini tamamen etkiliyor beş kişilik bir yermiş zaten
Yani covid i ben de eşim de taşıyabiliriz ama tabii oğlan maske takmadığı ve haliyle sakinmayi bilmedigi için onun getirme ihtimali çok daha yüksek. Benim de sinir olduğum nokta bu, sanki aramızda mutabikmisiz gibi çağırmış bile annesini

Markete giriyor musunuz ? Çalışıyor musunuz ? Ya da en basitinden kapının önüne çıkıyor musunuz ? Sürekli evde iseniz eyvallah ama değilseniz çocuğun getirme endişesi bana saçma geliyor.
Bir de ben böyle konuşan doktorları da anlamıyorum. Şimdi olmasa bir kaç sene sonra o çocuk yine karışacak insan içine.
Bir de eşini bir parala. Senden habersiz nasıl böyle karar verebilir ? Ha illa yollamayalım diyorsa bakıcı tutacağını söylemelisin.

Yani covid i ben de eşim de taşıyabiliriz ama tabii oğlan maske takmadığı ve haliyle sakinmayi bilmedigi için onun getirme ihtimali çok daha yüksek. Benim de sinir olduğum nokta bu, sanki aramızda mutabikmisiz gibi çağırmış bile annesini
Ben evin içinde çekirdek aileden olmayan birinin kalmasına karşıyım açıkçası

Ama yoook sorsan kendisi covid konusunda cok dikkatli. Kendini de çok temiz sanıyor. Cidden evi vs pırıl pırıldir misafir geldiğinde öyle görür ama kişisel bakımını hijyenini ben görüyorum
Kişisel hijyenine dikkat etmiyorsa o çocuğa yemek verdiğinde ben rahatsız olurum

Ben evin içinde çekirdek aileden olmayan birinin kalmasına karşıyım açıkçası
Ben de öyleyim valla. Gecinmesi kolay biri olduğumu iddia etmiyorum da en basitinden işten gelince yorgun argın iki dk ayaklarımı uzatabilmek isterim. Ev de yayla değil kv gelince salonda yatıyor her şeyin ortasında...tek wc...ufg anlatırken bile daral geldi

Bende ayni sizin gibi hastaliklar yüzünden ara verdim. Subat tekrar gönderirim dedim, ama simdide kresteki corona vakalar patlak verdi. Corona vakasi cikmayan grup yok..kücük oglumun grubunda 6 cocuk pozitif cikti gecen hafta. Bende göndermek isterdim, ama biraz daha bekleyecegim simdi mecbur. 🙈
Siz yurt dışında hatta Almanya daydiniz galiba?

Bende kızımı kreşe yollamiyorum korkuyorum çünkü ama Almanya da ki akrabalar duyunca - ayy siz abartiyorsunuz buralarda bu iş bitti diyor, hatta asi bile olmadık siz birde damgalandiniz diye dalga geçiyorlar.
Cidden böyle bir tutumu var mı Almanya'nin,?

Bence göndermeyin . Bir süre daha sabredin . Ama eşinizin hareketlerini değiştirmeniz lazım . Ne kadar sakinsiniz . Çoktan cinnet geçirdim ben şimdiye kadar.
Hiç de sakin bir insan değilim lafımı da esirgemem ama işe yaramıyor...eşim her şeyin en iyisini kendisinin bildiğini sanır. Hoş o da benim içi aynı şeyi söylüyor...

Gittiği kadar benim için kar. Uykusu vs her şeyi düzenli oluyor. Kv gelmemiş olacak. Niye Nisan, nisanda vakalar sıfırlaniyor mu?
Nisanda domuz gribi veya normal soğuk algınlığı, bademcik falan azalır. Onlar bertaraf olmuş olur. Çocuk antibiyotik almıyor mu hasta olunca. İlk çocuğumda yaşdım bunları. Değmiyor bence. Siz bilirsiniz

Esınızın dusuncesını olumlu buluyorum yanlıs anlamayın ama sırf kv gelmesin dıye cocugunuzun hasta olmasını rısk alabiliyorsunuz gonderın krese.
Ben senin konularını biliyorum arkadaşım, sonuna kadar haklısın ama şu ara içine at lütfen ve sabret....bence eşin biraz haklı 👍

Farkinda değil zira onu da o anne yetiştirdiği için çoğu şey normal geliyor. Kv balkonda sigara içiyor el yıkamadan gelip çocukla oynuyor temas ediyor. Uyar bu konuda anneni diyorum bunu söylemeyi ayıp sayıyor bir şey demiyor. Dayanamayıp ben uyarıyorum sonra surat çekiyorum
Eşimde asla sigara içip gelip elini yıkamaz hergun çocukla ee eşimi mi degistiriyim. Bence çok abartıyorsunuz. Evet en güzel şekilde olmasını isteriz hepimiz keşke eşim sigara icmese bende bu dönemde zorunlu kreşe gönderen. Biriyim oğlun sürekli hasta hiç almadığı kadar antibiyotik kullandık bakacak hickimsemiz yok maalesef benim kv baksa inanın hiç düşünmem. Kreşin hijyeninden yüzde yüz eminmisiniz ben deglm açıkçası çocuğum eve gelip yemeğe saldırıyor oğlum. İştahlı biri yemek seçer demek orda çoğu şeyi yemiyor bu bile üzücü benim için ama el mahkum

Back