Eşim annesine çok düşkün

Ecem1628

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
775
590
30
Kızlar merhaba,
Eşim iki erkek kardeş ikiside annesine çok düşkün evdeki baba rolünü eşim üstlenmiş biz yan apartmanlarda oturruyoruz . Ben ve eşim çalışıyor vardiyalı çalışıyoruz . Ev alma gibi bir planımız vardı fakat peşinatımız yok ama yeni girdiğimiz iş yerinde çok güzel maaşlar alıyoruz bizde dedik ki biraz biriktirelim peşinatımız olsun kalanı kredi çekeriz birde arabamız var eşim arabyı satalım peşinat olsun dedi ben izin vermedim arabada altımızda dursun dedim herneyse annemede kayınvalidemede yakın oturuyorum.kayın validem evden 5 dakikalık uzaklıkta bir yerde çalışıyor fakat otobüsle gidip geliyor Ama tek otobüs değil iki otobüsle gidip gelmek zorunda çünkü tam kapının önünde ancak öyle bırakıyorlar eşimde biz evde olduğumuz zamanlar hep annesini alıyor . Ve ben eşime ev konusunu açtığımda biraz morali bozuluyır nedenide tahminimce bunu kendisinede söyledim kardeşi uzağa gidicek 1 sene kadar ama benim eşim annesini tek bırakmak istemiyor babası var ama çalıyor gece geç geliyor vs . Eşimle bugün baya kavga ettik kayınvalidem geldi seni almam rahtasız falan dedi benim annemde geldi vs son olarak kocam bana ben buyum anamıda alıcam babamıda alıcam gerekirsr sırtımda taşıyıcam ve bunu hergün yapıcam dedi acaba benmi çok takıntılıyım yoksa kocam mı çok anneci anlayamadım?

Kayınvalidenizin yanında böyle konuşması hiç hoş değil eşiniz evlendiğinin farkında mı annesiyle aranızı açacak sonra dinle dur kayınvalideyi

Eşiniz idareci bi erkek değil aksine evlilik bilinci oluşmamış anneci mi nedir bilmem ama bu tip erkekler ömür törpüsü
Kayınvalidem alma beni oğlum dedi böyle kavga edicekseniz eşim alıcam diyor biz sürekli bu konudan kavga ettiğimiz için söylemek zorunda kaldı

Kayınvalidem alma beni oğlum dedi böyle kavga edicekseniz eşim alıcam diyor biz sürekli bu konudan kavga ettiğimiz için söylemek zorunda kaldı
Yine de söylenmez ki siz direk böyle bi talepte bulunmamışsınızda bu durduk yere aranıza açmaya yönelik bi davranış şimdi kötü gelin oldunuz Allahtan kv Deniz dırdırcı bi tip değil herhalde size sarmamış

Size tavsiyem alabiliyosaniz uzak yerden almanız iki aileyede uzaklık en iyisi
Alamıyoruz çünkü eşim annesinden ayrılamıyor ve ailene anlattığımda eşimi haklı buluyorlar eşim gerçekten çok yardımcıdır ev işi konusunda iş konusunda evde yemeği bile sayılı yaparım öyle söylüyeyiö eşim daha çok yapar eder bana karşıda öyle bir yerden biryere otobüsle gideyim yada kimse bana birşey söylesin istemez ama bizim sürekli konumuz annesi saate bakıyor kaçta çıkıcakta gidip hemen alayım diye yada arabayı yıkamayı bahne ediyor o saate yakın benden gizli gidip alıyor acaba diyorum bendemi sorun var ?

Sizin bir işiniz varken onu boşverip annesini almaya gitmiyorsa neden bu mevzuya bukadar takıldınız ki? Hem sürekli annesine göre plan yapıyor diyorsunuz ama arabayı siz sattırmamışsınız. Arabayı satma ama annende iki otobüse binsin derseniz o da annemi ille de alacağım diye inat eder.

Alamıyoruz çünkü eşim annesinden ayrılamıyor ve ailene anlattığımda eşimi haklı buluyorlar eşim gerçekten çok yardımcıdır ev işi konusunda iş konusunda evde yemeği bile sayılı yaparım öyle söylüyeyiö eşim daha çok yapar eder bana karşıda öyle bir yerden biryere otobüsle gideyim yada kimse bana birşey söylesin istemez ama bizim sürekli konumuz annesi saate bakıyor kaçta çıkıcakta gidip hemen alayım diye yada arabayı yıkamayı bahne ediyor o saate yakın benden gizli gidip alıyor acaba diyorum bendemi sorun var ?
Eee tek sıkıntınız bu olsun o zaman,ben de ana kuzusu zannettim.Eşiniz sadece inada bindirmiş gibi gözüküyor.Kayinvalide olgun bir kadın demek ki.

Sizin bir işiniz varken onu boşverip annesini almaya gitmiyorsa neden bu mevzuya bukadar takıldınız ki? Hem sürekli annesine göre plan yapıyor diyorsunuz ama arabayı siz sattırmamışsınız. Arabayı satma ama annende iki otobüse binsin derseniz o da annemi ille de alacağım diye inat eder.
Onlarında arabası var ama kadın kullanmıyı bilmiyor yada benmi abartıyorum diye düşünüyorum eşim benim ailemede öyle tabi kendi ailesini daha fazla ama işler karıştı artık her kavgamız annesi oldu birazda ben inada bindirdim evde oturuyorum diyor evdeyken sıcak kadın iki otobüsle gelmesin alayım diyor zaten hafta sonu kaynım götürüyor hafta içide biz evdeysek alıyor gerçekten bende problem varsa kendimi eleştirice. O yüzden buraya yazdım fikir almak için ama bu seferde ev alalım diyordu bir anda bu evi alalım demeye başladı ebende şüphelenir oldum annesi için mi ki %70 i öyle zaten

Annesi yorulmasın diye gidip alıyor kocanız. ben seni anlamadım. almasından neden rahatsızsın? okuldan çocuğu gidip almak gibi kendine görev yüklemiş. başka bir şeylerden mi şüphe ediyorsun bu tepki niye?

Eee tek sıkıntınız bu olsun o zaman,ben de ana kuzusu zannettim.Eşiniz sadece inada bindirmiş gibi gözüküyor.Kayinvalide olgun bir kadın demek ki.
Yok ana kuzusu ☺️ Ama öyle birşeyime karşımazlar birşey söylemez allahtan kayınvalidem çok iyi bir kadın aksine ben çok kırdım ona rağmen hep o geldi bana biraz böyle dik başlı kadın olsa heralde kocam dinlerdi anasını diye düşünüyorum yani herşey kayınvalidemden geçiyor

Yok ana kuzusu ☺️ Ama öyle birşeyime karşımazlar birşey söylemez allahtan kayınvalidem çok iyi bir kadın aksine ben çok kırdım ona rağmen hep o geldi bana biraz böyle dik başlı kadın olsa heralde kocam dinlerdi anasını diye düşünüyorum yani herşey kayınvalidemden geçiyor
Bozmayın huzurunuzu o zaman,üşenmiyorsa gitsin alsın😃.

Annesi yorulmasın diye gidip alıyor kocanız. ben seni anlamadım. almasından neden rahatsızsın? okuldan çocuğu gidip almak gibi kendine görev yüklemiş. başka bir şeylerden mi şüphe ediyorsun bu tepki niye?
Ben biraz ev konusuna takıldım uzaktan ev almama sebebi annesine yakın oturmak böyle alıcak bırakıcak bide kaynım şehir dışına gidiyor hepten ev almaktan uzaklaştı neden annesi burda kardeşi yok kendini hala evin babası zannediyor

Rahat ol sal kocanı kavga etme bence yakında annesini almayı unutmaya başlar sürekli kavga ederek annesini almayı sen hatırlatıyorsun bence

X