- 26 Eylül 2018
- 637
- 2.000
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazıları sorun çıkarmak için çıkarıyor gibime geliyor. İnsan karısına kocasına en zor gununde omuz veren değil midir ? Bize mi yanlış öğrettiler ?Ya böyle yapmalı, rahat edemiyorsa da kendi evinde kalmalı. Annesinin evi ne alaka onu anlamadım.
Esiniz de küçükken annesinin önceligiydi...benim için öncelik çocuğum
1 aylık çocuğa kim içki içirdi ?Benim küçük bebeğim var öyle git demek kolay neler yaşadım 1 ay çocuğun düşlediğimiz kaldı yoksa içki içermeyen çalışılmadığımı daha neler neler
İçki içirdi mi yazmış ,1 aylık çocuğa ? Yanlış mı okudum ?Şuan kaldiginiz ev size mi ait? Annesi gelmiyorsa annesinn bulundugu sehirde siz ayri yeni bir ev acarak yine kendinize ait düzen kuramaz misiniz? Yoksa sadece istemiyor musunuz?
Öyle bilip bilmeden yorum yapmadan kalınmıyor işte eşim sürekli hastaneye gidiyor biz orda tek başımıza kalıyoruz evde abisi oluyor o da sürekli içiyor. Sürekli oraya git buraya git bebeğim var hasta oluyor. Ayrıca ben annenle ilgilenme bakma diye bişey demedın eşime sadece biz yokmuş gibi davranma dedim annesinin durumu şuan iyi ameliyat olmayı bekliyor yeni bişey değil 10 yıldır bu durumda sadece tuvalete gidiyordu o ihtiyacını karşılayamıyor sadece.Ya hu ev hanımısin ,kocan orda çocukla tek başına ne yapacaksın ? Bütün herşeyle eşin ilgileniyormus zaten annem çocuğu özledi derse babasıyla yolla gitmek istemiyorsan gitme. Adam orda hem annesini düşünüp bir de saatlerce uzaktaki sen ve çocuğunda mi kalsın aklı ? Çocuk bu ateşi çıkar, bir yerden düşer ,gece sütü biter kalsana kocanın yanında.
10yil önce düştü yeni mi yatalak oldu ? Bir dediğiniz birini tutmuyor ki ?Öyle bilip bilmeden yorum yapmadan kalınmıyor işte eşim sürekli hastaneye gidiyor biz orda tek başımıza kalıyoruz evde abisi oluyor o da sürekli içiyor. Sürekli oraya git buraya git bebeğim var hasta oluyor. Ayrıca ben annenle ilgilenme bakma diye bişey demedın eşime sadece biz yokmuş gibi davranma dedim annesinin durumu şuan iyi ameliyat olmayı bekliyor yeni bişey değil 10 yıldır bu durumda sadece tuvalete gidiyordu o ihtiyacını karşılayamıyor sadece.
İçermeyen çalışılırdı maalesef o yüzden gitmek istemiyorum oraya. İbsanlafı yargılamak ne kadar kolayİçki içirdi mi yazmış ,1 aylık çocuğa ? Yanlış mı okudum ?
10 yıl önce felç geçirmiş yatalak olmuş ama fizik tedavi falan görmüş kasım ayında düşmeden önce tuvalete gidiyordu kasım ayında düştükten sonra tekrar yatalak oldu ve kanında enfeksiyon falan çıktı 3 aydır hastanede şuan ameliyat olmayı bekliyor10yil önce düştü yeni mi yatalak oldu ? Bir dediğiniz birini tutmuyor ki ?
memurun 1. derece aile yakını için refakatçi izni diye bir hakkı var, maaşını alır 6 aya kadarNasıl memur maşallah aylar olmuş geçim neyle sağlanıyor ? Ayrıca annen anne değil dediği laftan insan utanır , kızım dolar da eşini paylar diye hicmi düşünmüyor ? Kayınvalide zor durumda size gelip bak diyende yok ailene bırakmış adam ne yapsın annesini bıraksın mi yani o halde. Onunda planları vardır kafasında elbet çalıştığı şehire dönmek zorunda arada bırakmayında destek olun biraz.. ay yaşlanmaktan elden ayaktan düşmekten korkuyor insan merhametlilerle karşılaştırsın Allah.
Kardeşim biz seninle mi yasiyoruz ? Bir aylık bebek diyorsun 3 aydir gitti diyorsun 10 yıldır yatalak diyorsun sonra da 1 aylık bebeğe içki icirmeye çalıştı diyorsun.. ne bilelim biz ! Annenin evinde kal gitme madem eşine de kavga gürültü ile değil sebebleri ile nedenini acikla. Kimsenin doldurusuyla da kocanla arani bozma.İçermeyen çalışılırdı maalesef o yüzden gitmek istemiyorum oraya. İbsanlafı yargılamak ne kadar kolay
Bacım bi sakince yaz anlaşılmıyor ya amaan gece geceİçermeyen çalışılırdı maalesef o yüzden gitmek istemiyorum oraya. İbsanlafı yargılamak ne kadar kolay
O zaman daha çok dert anlatır konu sahibi bizde okuruz gidişat onu gösteriyormemurun 1. derece aile yakını için refakatçi izni diye bir hakkı var, maaşını alır 6 aya kadar
asıl memur olmasa özel sektörde olsa böyle bir hakkı yok
diğer kardeşleri özel sektörde ise mecbur çalışıyor olabilirler
eğer kurumu zor bir kurum değilse bakım sebepli tayin alıp memleketine gidebilir aslında çünkü bu süreç uzun sürecek belli ki
İçki içirdi mi yazmış ,1 aylık çocuğa ? Yanlış mı okudum ?
Insanlari yargılamak kolay da, merhametsiz olmak cok zor ve siz bunu basariyorsunuz.İçermeyen çalışılırdı maalesef o yüzden gitmek istemiyorum oraya. İbsanlafı yargılamak ne kadar kolay
Bence de böyle olmalı ama oradaki evin, ortamın şartlarını bilemeyiz tabii ki. İş yükü olmamasına rağmen kalmak istemiyorsa vardır bir sebebi diye düşünmek istiyorum. Çünkü bebekle de her yerde rahat edilmiyor. Bana garip gelen annesinin laf sokmalarına, milletin dedikodusuna rağmen aile yanında kalması.Bazıları sorun çıkarmak için çıkarıyor gibime geliyor. İnsan karısına kocasına en zor gununde omuz veren değil midir ? Bize mi yanlış öğrettiler ?
İnanma napayımInsanlari yargılamak kolay da, merhametsiz olmak cok zor ve siz bunu basariyorsunuz.
Konunuzda belirtmediginiz seyleri, tepki gelince yaziyorsunuz.
Kusura bakmayin ama; ya da bakin, bu derece merhametsiz bir insanin hicbir dedigine de inanmam ben.
Inanmiyorum zaten, bir sey yapmaniza gerek yok.İnanma napayım
Konunuzda anlattıklarınız ve alacağınız yorumlar sonrası ulaşmak istediğiniz nokta nedir ?İnanma napayım