Eşim" Allah belanı versin" dedi..

bazen başkalarının eşlerinden ve yaptıklarından örnek veriyordum,o da bana kendi çevresindeki kocalardan bahsediyordu. arkadaş, eşinin maaşını elinden alıyormuş direk filan. vermiyormuş kadına... istersem çalışmana izin vermeyebilirim dedi çoğu kez. böyle de bir durum var yani...

Ah bu erkekler o kadar rahatlar ki hele de borç ödeme deyince gitme yanlarına sanki o borçları başkası bitirecek.
Ondan sonra da faiz üstüne faiz yiyen, zorlanan, idare etmek zorunda kalan hep kadınlar oluyor.

Hem suçlu hem güçlüler... Birde beddua etmesi çok ama çok acıtıcı olmuş, cevap bile vermeye değmez.

Benimde anlatmak kadın verirse yüce gönüllüğünden verir sevgisinden verir erkek mecburdur eşine vermeye dinimizde de bu böyle ben eşimin benim paramı kartımı kullandığını istediğini söylemedim ama gerekirse veririm çünkü o bana sen çalışıyorsun neden para istiyorsun kartımı kullanıyorsun yada ben sana araba almak zorundamıyım kendi paranla alabilirsin keyfi ihtiyaçlarına kendi parandan harcayabilirsin diye hesap sormadığı gibi bende sıkıntıda olduğunu hissedersem veririm bunu mevzu yapmam karı koca olmak iyi günde kötü günde yanında olmaktır eşine para vermekle başka birine para vermek aynı şey değildir bazı eşler bu iyi niyeti kullanabilir o istisna bi durum ayrıca hayat müşterekten kastım para işini erkeğe evin ve çocukların tüm işini kadına yüklemek doğru değil eşler birbirlerine her konuda destek olmalı buda benim fikrim ...

:) muhakak okumalısın benim çok işime yaramıştı, umarım seninde işine yarar...
bana sorarsan herşey insanın kendisinde bitiyor sen kendine baktığın, saygı duyduğun, sevdiğin özen gösterdiğin kadar karşı taraf özen gösteriyor...
iyi akşamlar...

hemen hemen butun erkekler ayni,bende basimdan geceni anlatiyim kisaca,gecenlerde esim benden kartimi istedi bende verdim,bi kac gun sonra bankadan bildiri geldi 800 tl eksidesiniz die$ok oldum neyse sordum cevap yok sacma sapan konusup kafa sisirdi bende bu sefr bole olsn dedim ne yapabilirimki.calisiyorm neyseki magasim geldi nerdeyse tamami borca gitti o ay calistigim gitti oylece,gecenlerde kartimi istedi yine, bende hatirlattim duzgunce,olmaz dedim ne için kullanacaksin die sordm solemedi,dediki ya sen idare et evi yada ben idare ediyim kartini ver dedi,ben nasil guvenipte veriyim dedim hem kendi kartini hemde benim kartimi yuzume firlatti sen bilirsin hiç birseyden sorumlu degilim dedi cikip gitti,iki uç gun oldu bir daha bu konuyu konusmadik bilmiyorm ne olcak.valla bende biraktim artik yoruldum idare etmekten...

bazen diyorumki acaba sadece benim evliliğimmi bole diyorm ama herkezinkinde sorun var hiç dusunmezler erkekler hep ben hep ben derler.ya yorulyo gercketen insan eşim suan evde ama uyuyo demiyoki eşimle vakit geciriyim demiyo yarin evde yok ertesi gun gelcek ama adamin umrunda değil dunde uyudu uyudu gece 11 de kalkti yemek yedi oturdu leptpun başina sesini aciyo birde muzuğin biraz kııs dedim git diger odada izle diyo gittim gece 2 miydi neydi yattğinda evde eşim var ama yine tekim bugun annemle konustum sen evde hep teksin eşin olsada dedi bebeğin olsunda onlailgilenirsin canin sıkılmaz dedi kararsizim

vallahi işin çok zor.allah sabır versin ne diyebilirim ki sen ona ne söylersen söyle o hiç bir zaman değişmez bence sende çok fazla takıp kendini yıpratma. bu tip kişileri ya olduğu gibi kabul edeceksin ya da tamamen vazgeçeceksin. konuşmasan san ki ders alacakmı ki daha çok sen sinir olacaksın adam vurdum duymazın teki anladığım kadarıyla.

bana sorarsan sakın bu haldeyken bebek düşünme yeni bir anne olarak ben...
eşim para pul konularında çok düzgün iken herhesabımızı ortak yapıyorken biz
ben binbir parçaya ayrılıyorum bebeğime bakacağım bebeğim iyi olacak diye, ev işi, bebek, eş, allahtan ücretsiz izindeyim değilse darmandumandım şimdi,
ben evimde son derece mutlu mesut yaşar iken küçücük bir melek geldi tüm düzeniminizi mahvetti eşim herşeye koşturur iken herşey batmaya başladı bana
sen bu haldeyken belki düzelir ama belkilerle bir bebişi riske atmaya gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…