Eşim" Allah belanı versin" dedi..

BaharDoganAy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
648
5
46
44
Trabzon
Eşimden bu sözü duyacağım 40 yıl düşüncem aklıma gelmezdi...

4 yıllık evliyim. İyi kötü idare ediyoruz birbirimizi. Karadeniz insanı özelliği tezcanlıyım biraz, babadan kalma çabuk parlarım. Huyumu bilir, üstelemez. Ama onun sinir olduğum bir huyu var aşırı rahat ve aşırı dikkatsiz... Bankamatik kartımı istedi para çekmek için geçen hafta. Günlerdir istiyorum kartı geri ver bana lazım yanımda para yok diye. Zaten ona güvenmiyorum da sormadan kafasına göre harcama yapıyor. Şuansa çok borcumuz var ve dikkatli harcama yapmamız laızm. Neyse...

Günlerdir istiyorum vermedi. Dün akşam yine istedim. Açtı cüzdanı baktı kart yok,dedi sana mı verdim. Hayır vermedin. Nasıl kaybedersin kartı dedim... Sinirlendim bankayı aradım. Kart atm nin içinde kalmış. Kartta da yüklü miktarda para var. Bu onun ilk vukuatı değil, sürekli önemli belgeleri kaybeder. Kendi bankamatiğini de böyle kaybetmişti nişanlıykenç Elimde değil ya işte kızıyorum. NEyse, ben banyoya giriyorum dedim. Adamın dünya umurunda değil yine açmış maç izliyor,sanki hiçbişi yok. Bari yaptın bi hata telafi et değil mi???? İŞin kötüsü izin alıp bankaya gidecek durumum yok. O kadar uzak bir ba nkamatik ki bana anlatamam...

Şansımı denerim patrondan izin alabilirsem diye düşündüm.Her ihtimale güzergahı öğreneyim şundan dedim.Ben yatakodasında o oturma odasında dedim banka nerdeydi tam olarak? söyledi işte şurayı biliyosun yaaa şurayı da biliyosunn...sayıyor böyle ama ben o saydığı yerlerin hiçbirini bilmiyorum. 2 3 sn cevap vermedim sustum düşünüyorum... baharrr vaharr diye seslendi. cevap ver bana!!! eee sonra dedim... ya seni varya dedi... söylesene tamam dedim. bişi daha dedi hatırlamıyorum. ben de kızarak zıkkımın kökü dedim...demezsen deme! o da bana Allah belanı versin senin dedi. kalktı sağı solu çarptı. sonra da odada yattı gelmedi yanıma...

Evet yorumlarınızı alayım,bundan sonrası için nasıl davranayım sizce?

tatlışım takma kafanı kötü laf sahibinindir .anladığım kadarıyla sen toparlıyorsun hep ,maddi vs anlamda eşini o bu rahatlığa alıştığı için belkide böyle davranıyor .Çek kendini biraz geriye sende soğuk davran söylenme ilgilenme kendi haline bırak biraz gözününde dur yokmuşsun gibi davran bakalım nolucak

baharcım, uzuldum cok..kartını alamadın hala sanırım bence bır sure ona kızgın oldugunu bellı et aklı basına gelsın

gecmıs olsun gecmıs olsunda bu anlatıtıgınızın bırde
kendı malı olunca cok kıymetlı ama senın malına kıymet vermeyenlerı var bızzat yasadım gördüm bildim illallah yanii

ah ah su erkekler!! cnm erkeklerın genelı boyledır bıraz vurdumduymazlar.
baksan kac erkekten kacı aıle sorumlulugunu almıstır kı...sen kendını hıc uzme belkı oda uzuldu sımdı kabul etse bı ton laf edersın belkı dıye o sekılde davranmısta olabılır.bundan sonra sende yanında nakıt bulundur esın ıstedıgınde kendın ver parayı ne bankamatık nede baska bır sey emanet etme.benm esımde bı aralar oyleydı ben onu alıstırmak ıcın verırdım parayı unuttumu acaba odemeyı dıye hemen sorardım makbuz ısterdım getır makbuzu bırıktırıcez kenarda ne olur ne olmaz dıye.buna bır cozum bulman lazım.oncelıkle sabırlı ol bekle bakalım esın sana gelsın sende bırazcık trıbını yapıp yaptıgının hıc hos bır sey omadıgını artık sorumlulukları ustlenmesı gerektıgını ve kendısıne cekı duzen vermesı gerektıgını soylersın..buna alıstırmak ıcın takıpte olam gerekıyor..yada esıne ek kart cıkarttır az bır mıktarda olsun kaybolursa o kaybolur paranın buyuk bı kısmı sende kalır

onun huyudur 1 ay konuşmasan konuşmaz. dünya umurunda olmaz. yer içer maç izler. gider gelir. ağlayan üzülen ben olurum. adımı atanda b en olurum. hatalı hatasız farketmez... o yüzden bayadır tartışmamaya dikkat ediyordum çünkü üzülüyorum diye. şimdi en azından 1 hafta evde kapı duvarız. kesin.

cnm evlılıkler boyle gıderse cok sorun olur,yıpranırsınız,sogursunuz zamanla..buna bı cozum bulmanız sart.al esını bı yemege cıkın orada guzelce evlılıktekı sorunlarınızı beklentılerınızı konusun.yada baska bır cozum yolu bul derım ben.esın bıraz rahat hatta bayabı dıyebılırım ama kotu bır sey soylemek kımse ıstemez sonucta bu esın ve suankı ruh halınle bu yzılanlardan esıne karsı daha buyuk bır tepkı olusabılır sende.bız esımle ne kadar buyuk sorun yasarsak yasayalım yataga kus gırmeyız ya esım yada ben gun boyu konusmasakta yatarken bırbırımıze sarılırız ve ertesı gunu konusuruz konuyu konusmasakta bı gun ılla konusu gelır.bız bunu kendımıze alıskanlık yaptık.sızde bı sekılde cozum bulun

Bankayı arayıp kartınızı iptal ettirdiniz mi?
Para çekilmediğini teyit ettiniz mi?

bankayı aradım. kartı şubeye almışlar. bloke olmuş. kartı şubeden almayı başarablirsem -haftaiçi full time işteyim- yeni kart vs o işlerle ilgilenicem. bu süreçte para ihtiyacımda kendi şubeme gidip çekmek zorunda kalıcam tabi. kendi şubemde ilin ayrı bir ucunda.

sıkıntım azdı zaten bu ara bir de üstüne bu eklendi.

bi talimat yaz eşim bankamatik kartını almaya yetkilidir diye o uğraşsın herşeyle sen uğraşırsan bunun adı evlilik değil kölelik olur veya aman bulaşmayım diyorsan ara çağrı merkezini yeni kart talebinde bulun kartını verme bir daha dersin kart tehlikeli gidip çekerim birşey olursa

Bankayı arayıp kartınızı iptal ettirdiniz mi?
Para çekilmediğini teyit ettiniz mi?

bi talimat yaz eşim bankamatik kartını almaya yetkilidir diye o uğraşsın herşeyle sen uğraşırsan bunun adı evlilik değil kölelik olur veya aman bulaşmayım diyorsan ara çağrı merkezini yeni kart talebinde bulun kartını verme bir daha dersin kart tehlikeli gidip çekerim birşey olursa

ha bu arada kartı almaya gitmez isen bankadan bankaya değişir ama 2 hafta içinde kartı kapatıp imha ediyorlar veya genel müdürlüğe gönderiyorlar

bence bir kaç gün mesafeli davran ve sonrasında ikinizde sakinleşince al karşına kararlı bir şekilde konuş bu davranışların hiç hoş değil yıpranıyoruz bu yüzden v.s. diyebilirsin

kaç kere konuşuldu. bir yere vardık sanıyordum ama varamamışız. daha başka şeyler de var yazmak isteyip de yazamadığım. iyisi mi ben işime bakayım... yorumlar için sağolun...

dedim vereyim, kimliğimi vs. olmaz senin gelmen gerek dediler.

son zamanlarda çok sıkıldım her şeyden ve herkesten anlatamadığım,yaşadığım birçok şey içimde birikti ve koca bir dağ oldu. patlayacağım yakında.

yanlış konuya yazdınız herhalde...

Neyse kartınızın başına birşey gelmemesine sevindim.
Eşinizin biraz hadsiz olduğunu düşünüyorum bu arada kusura bakmayın..

karadeniz erkeği ama ne bilim niye öyle yapmış çok ciddi bi cümle bela okumak bilmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…