- Konu Sahibi BaharDoganAy
bende de hata var, kızdım bir sürü... sinirlendim... ondan sonra da en son onu dinlemediği düşünüp, benim kelimem üzerine bela okudu işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de hata var, kızdım bir sürü... sinirlendim... ondan sonra da en son onu dinlemediği düşünüp, benim kelimem üzerine bela okudu işte.
ama kart olayıda var sadece bela değilki.o suçunu bastırıyor.valla bak üste bile çıkacak sen böle yaparsan.ha illa barışcam diosan git tabi barış ama ben ilersi için söylüyorum .hep yapabilecekmisin bunu.o hatalıyken özür dileyen sen olursan ne olacak.bak kendini suçlu hissetmeni sağlamış bile.çok psikoloji kitabı okuo olmalı:) o gelir özür diler sende ondan sonra içinden gelirse dilersin.sinirlenmekte sen haklısın o değil.
canım benım cok tatlısın okadar tatlı bısekılde anlatmıssınkı senı opesım geldıallah ıyılıgınızi versin okadar ıcten anlatmıssın ki guldurdun benı
canım benım bıldıgın koca ıste anlattıgın bıldıgın koca herkezde olan tarzdan koca omur torpulerı vurdumduymazlıklarıyla kadını delırten normal koca tıpı ıste sorun cıkartan onlar umursamayan onlar uzulen bız hakaret yıyen gene bız
evlılıkte neyazıkkı kurtarıcı toparlayıcı hep kadınlar erkeklerın cocuktan farkı yok hepımıze kolay gele
![]()
Şöyle bir yorumlara baktımda çok acımasız yorumlar yapılmış herkes başkasına çok kesin kararlar veriyorda acaba kendi eşleri yapsa böyle düşünürler mi merak ediyorum söylenen söz çirkin ağırda olsa sinirle söylenmiş bir laf eminim içinden gelerek söylememiştir hatta benim fikrim suçlu olduğunun farkında ve o suçluluk duygusu içersinde bir an öfke patlaması yaşanmış yani bir nevi üste çıkma piskolojisi diye düşünüyorum bu arada zıkkımın kökü demen çok ağır bir söz değil bence kavganızı çok uzatmadan şirinlik yaparak eşinizle aranızı düzeltin derim bazı erkekler şirinlik yapmayı beceremez bu iş kadına düşer :) birde bazıları sakın eşine kart verme bir daha gibi şeyler yazmış yahu ne ayıp karı koca arasında böyle şeylerin mevzusu kavgasımı olur kocamdır tabi kartımı kullanacak bende olmayınca bende eşiminkini kullanıcam asla eşlerden kredi kartı para esirgemek hoş değil aynı hayatı evi paylaşıyorsan müşterek bir hayata baş koyulduysa tabiki kartta verilir parada gerekirse ziynet eşyasıda ... hiç katı düşünemiyorum bu konuda kusura bakmayın!
sıkma canım kendini takarmi hiç soylediği lafi demedim der sorarsan eger benimde eşimle bi tartişmam oldu snirlendi kaldirdi tlf yere carpti bana dediki al kartini sununu bununu git ananin evine dedi okadr uzuldumki o lafa hiç unutmuyorum ama ona sorsan unutmustr yaparlar unuturlar inşalh halledersin işini elbet bigun anlar oda seni uzulme sadece uzulen hep biz oluyorz ben hep uzuldugum için hastalandim içime attimolan bana oldu
üzüldüm yaşadığınız şeye... şimdi daha iyidir aranız umarım. hastalığınız nedir?
seni kıskanması çoook güzel. iyi yanından bak seviyorki kıskanıyor.gögsumde kitle oldu o kadar canimi sıktımdı 1 haftanin içinde gogusumdeki kitle cok buydu amaliyat oldum kendi ailemin yaninda beni durdurmadi 10 gun illa onun ailesinin yanindada gidecekmişiz diye gitmeyelim demedim ama hasta hasta yordu beni pasuman yaptiriyorz kapilari kilitliyo hastanede kimse gelmesin diye gormesin bakmasinlar diyo kiskanclik cok bide herseye karişir halen var yine var gögsumde tedavi olmam gerekiyo yine suan aramiz ii duzeldi canim cok şukur
seni kıskanması çoook güzel. iyi yanından bak seviyorki kıskanıyor.
kitle kötü huylu değldir inşallah?
birde bazıları sakın eşine kart verme bir daha gibi şeyler yazmış yahu ne ayıp karı koca arasında böyle şeylerin mevzusu kavgasımı olur kocamdır tabi kartımı kullanacak bende olmayınca bende eşiminkini kullanıcam asla eşlerden kredi kartı para esirgemek hoş değil aynı hayatı evi paylaşıyorsan müşterek bir hayata baş koyulduysa tabiki kartta verilir parada gerekirse ziynet eşyasıda ... hiç katı düşünemiyorum bu konuda kusura bakmayın!