- Konu Sahibi BaharDoganAy
yanlış konuya yazdınız herhalde...
evet yanlış yazmışım valla kusura bakmayın sildim zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış konuya yazdınız herhalde...
İnsan bankamatik kartını atmde unutur veya makine yutar da nasıl farkında olmaz şaştım kaldım vallaAllah size sabır versin böyle umursamaz eşle...
Anlattıklarınız doğrultusunda haklısınız ; üstelik duyduğunuz sözde üzücü gerçekten. Aranızdaki iletişim nasıl bilmiyorum, bu sözüde söylemesini gerektirmezdi ama sizde ona zıkkımın kökü demişsiniz.
Belkide çok kızıyordur bu kelimeye.
canım kusura bakma ama çok abartmışsın.
senin geçinmeye niyetin yok galiba.
adamın huyunu biliyorsun. nişanlıyken de böyleymiş. o zaman iyiydi şimdi sorun mu oluyor.
demek ki o aynı sen değişmişsin.
biraz özeleştiri yapmak gerek.
ortada halledilmeyecek bişey yok. etmişsin de zaten.
aynı şeyi benim eşim yapsa, insanlık hali herkes unutabilir, inan canın sağolsun derdim.
böyle zıkkımın kökü dersen o da Allah belanı versin der yani..
birbirinize tahammülünüz azalmış sizin.
bi silkelenip derin nefes alıp ilişkinizin nereye gittiğinine baksanız iyi olacak.
bu arada bugün mesaj attım dayanamayıp:ben o kadar kötü bir insanım ki belam verilsin değil mi diye... sinirle ağzımdan çıkmış bir söz, sonra tövbe ettim içimden diye karşılık verdi...
ayyyy! bak tövbe ettim sonra demiş....çok kötü bir insan olsaydı,ağzından çıkan sözün nereye gittiğini düşünmezdi...sakinleşince farketmiş kötü olduğunu....diğer sorunlarınızı bilemem ama sinirle insan bir sürü şey söyleyebiliyor...bana göre senin söylediğin de kötü...fazla takılma![]()
Canımm kafana takma onun yaptığı hata hemde üste çıkmaya çalışıyor.Ben olsam o sözü kolay kolay affetmezdim söylediğine pişman ederdimmm
bu arada bugün mesaj attım dayanamayıp:ben o kadar kötü bir insanım ki belam verilsin değil mi diye... sinirle ağzımdan çıkmış bir söz, sonra tövbe ettim içimden diye karşılık verdi...
kızlar bir el atıverin de barışalım yahu... valla bunun küsmeleri çok fena oluyor... 2 hafta böyle kapı duvar çekilmez... çok üzülüyorum![]()