• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim" Allah belanı versin" dedi..

Kartınızı neden veriyorsunuz...
Bu bence çok iyi olmuş.. tabi bana göre..
Siz daha önce de yazmış olduğum gibi, benim imrendiğim bayanlardansınız.. Her türlü sorumluluğu üzerine alıp, bir de tek sorumluluğu evi geçindirmek olan erkeklere o konuda da destek çıkan, efsane kadınlardansınız bence.. Ayaklarınızı yıkayıp suyunu içse yeridir..
Ama işte, görevinizmiş gibi yapıyorsunuz ya da hayat bunu size dayattırıyor.. O yüzden kıymet bilen yok..
Bence bu konuyu artık kullanabilirsiniz.. Bir daha kart vermeyin eşinize.. alırken de bayağı zahmetli almışsınız gibi yapın..
Çok uğraşmış gibi.. Bir daha istemeye yüzü olmasın..
Ya yanlış anlamayın ama.. Vallahi sabrınıza hayranım.. Sen hem hanımın kartını al, hem kaybet, hem kaybettiğin bankamatiği dahi söylemeye üşen hem bide laf söyle..
Gaza getirmiyorum sizi.. sadece şu an ayakta alkışlıyorum...
Gerçekten helal olsun sizin gibi kadınlara.. Helal olsun..

Ben eşime çalıştığım paranın yirmi beş kuruşunu dahi vermem.. Ya bana bakacak.. ya da evlenmeyecekti..
Ha bir durum olur.. Ekstrem bir durum.. işsiz kalır.. atılır.. hasta olur.. sakatlanır..
Başım gözüm üstüne..

Anlattıklarınız doğrultusunda haklısınız ; üstelik duyduğunuz sözde üzücü gerçekten. Aranızdaki iletişim nasıl bilmiyorum, bu sözüde söylemesini gerektirmezdi ama sizde ona zıkkımın kökü demişsiniz.

Belkide çok kızıyordur bu kelimeye.

evlilikte hersey karsiliklidir siz nasil tepki veriyorsaniz kocanizda size oyle tepki vermis.bos verme fazla takma bunlar buyutulecek seyler degil bu hayatta herseyin bir cozumu vardir buda cozulur .kendinide kocanida yipratma kucucuk seyler buyuyup dag oluyor sonra .

karşılıklı söylenen sözler hoş değil ne senin söylediğin ne de eşinin ki:19:ikinizde sinirlerinize hakim olamamışsınız ama eşinin rahatlığına şaşırdım karta ne olduğunu bile bilmiyor:26:bu kadar rahatlık çok fazla bence:19:

İnsan bankamatik kartını atmde unutur veya makine yutar da nasıl farkında olmaz şaştım kaldım valla :53::53::53: Allah size sabır versin böyle umursamaz eşle...

canım kusura bakma ama çok abartmışsın.
senin geçinmeye niyetin yok galiba.
adamın huyunu biliyorsun. nişanlıyken de böyleymiş. o zaman iyiydi şimdi sorun mu oluyor.
demek ki o aynı sen değişmişsin.
biraz özeleştiri yapmak gerek.
ortada halledilmeyecek bişey yok. etmişsin de zaten.
aynı şeyi benim eşim yapsa, insanlık hali herkes unutabilir, inan canın sağolsun derdim.
böyle zıkkımın kökü dersen o da Allah belanı versin der yani..
birbirinize tahammülünüz azalmış sizin.
bi silkelenip derin nefes alıp ilişkinizin nereye gittiğinine baksanız iyi olacak.

Anlattıklarınız doğrultusunda haklısınız ; üstelik duyduğunuz sözde üzücü gerçekten. Aranızdaki iletişim nasıl bilmiyorum, bu sözüde söylemesini gerektirmezdi ama sizde ona zıkkımın kökü demişsiniz.

Belkide çok kızıyordur bu kelimeye.

ben onu dinliyordum odada. bir an sustum düşünmeye başladım tarif ettiği yeri... seslendi bana... bende ee orası neredeydi dedim. o ordaki susmamı kendine alınıp, aman bırak ya söylemiyorum birşey dedi. birşeyler daha dedi...öyle yapmasına dayanamıyorum. hiç huyum değişldir kötü söz söylemek. ama o anlık sinirle zıkkımın kökü dedim ben de.

canım kusura bakma ama çok abartmışsın.
senin geçinmeye niyetin yok galiba.
adamın huyunu biliyorsun. nişanlıyken de böyleymiş. o zaman iyiydi şimdi sorun mu oluyor.
demek ki o aynı sen değişmişsin.
biraz özeleştiri yapmak gerek.
ortada halledilmeyecek bişey yok. etmişsin de zaten.
aynı şeyi benim eşim yapsa, insanlık hali herkes unutabilir, inan canın sağolsun derdim.
böyle zıkkımın kökü dersen o da Allah belanı versin der yani..
birbirinize tahammülünüz azalmış sizin.
bi silkelenip derin nefes alıp ilişkinizin nereye gittiğinine baksanız iyi olacak.

geçinmeye niyetim olmasa, bundan daha büyük olayları sineme çekip oturmazdım. bilmediğiniz benim de anlatmadığım şeyler var.

ben onu dinliyordum odada. bir an sustum düşünmeye başladım tarif ettiği yeri... seslendi bana... bende ee orası neredeydi dedim. o ordaki susmamı kendine alınıp, aman bırak ya söylemiyorum birşey dedi. birşeyler daha dedi...öyle yapmasına dayanamıyorum. hiç huyum değişldir kötü söz söylemek. ama o anlık sinirle zıkkımın kökü dedim ben de.

bu arada bugün mesaj attım dayanamayıp:ben o kadar kötü bir insanım ki belam verilsin değil mi diye... sinirle ağzımdan çıkmış bir söz, sonra tövbe ettim içimden diye karşılık verdi...

bu arada bugün mesaj attım dayanamayıp:ben o kadar kötü bir insanım ki belam verilsin değil mi diye... sinirle ağzımdan çıkmış bir söz, sonra tövbe ettim içimden diye karşılık verdi...

ayyyy! bak tövbe ettim sonra demiş....çok kötü bir insan olsaydı,ağzından çıkan sözün nereye gittiğini düşünmezdi...sakinleşince farketmiş kötü olduğunu....diğer sorunlarınızı bilemem ama sinirle insan bir sürü şey söyleyebiliyor...bana göre senin söylediğin de kötü...fazla takılma :34:

Canımm kafana takma onun yaptığı hata hemde üste çıkmaya çalışıyor.Ben olsam o sözü kolay kolay affetmezdim söylediğine pişman ederdimmm

ayyyy! bak tövbe ettim sonra demiş....çok kötü bir insan olsaydı,ağzından çıkan sözün nereye gittiğini düşünmezdi...sakinleşince farketmiş kötü olduğunu....diğer sorunlarınızı bilemem ama sinirle insan bir sürü şey söyleyebiliyor...bana göre senin söylediğin de kötü...fazla takılma :34:

hatamı kabul ediyorum. zıkkımın kökü dememeliydim o an. bakalım nasıl barışacağız... ben adım atmasam uzun süre o da adım atmaz.

birkaç gün ne kadar iyiydik, gezmeye gittik birlikte:( mutluydu... mutluydum...

biliyor musunuz, ne zaman bizi mutlu görüp iç çekse birileri, böyle tepetaklak oluyoruz:(

Son düzenleme:
belkide sen düşünüyorsun diye rahat davranıyordur.başta nasıl alıştırırsan öle gider.kaynanam demişti:) o öle alıştrmış daha peder bi fatura ödememiştir:) baktım başta ben ödemeleri yapıom hep bana kalıo valla her ay bi bahane buldum şimdi sölemio bile yatırıo öle sölüo.yada yatırdınmı diyorum evet dio:) arada unuttukları olurmuş hiç bişi demiom,dersem başıma kalır die:)

seninki o cümleyi istemeden söylemiş olabilir.erkekler hatalı olmayı pek sevmezler.bide sen haklılığını savunursan oooo.boşver bazı şeyler unutulmak için sölenio.ama 2.sinin olmamasını sağla.kocanı sen tanıosun.ben öle bi laf duymadım ama tabi benimde zamanında damarıma basıldı.hoş o bilmiodu öle olcanı ama.dedim valla bidaha olursa anahtarı karşı komşuda ara.

kızlar bir el atıverin de barışalım yahu... valla bunun küsmeleri çok fena oluyor... 2 hafta böyle kapı duvar çekilmez... çok üzülüyorum :(

kızlar bir el atıverin de barışalım yahu... valla bunun küsmeleri çok fena oluyor... 2 hafta böyle kapı duvar çekilmez... çok üzülüyorum :(

sana bi tavsiye yada öngörü ne dersen de ama annemin bi lafı var.hatan yokken sen barışırsan hep öle olur.senden bekler.babamda evlilklerinini ilk yılları böyleymiş.küsermiş annem barışırmış.ananemin lafı üzerine yatağa küs girme dediği için.sonra baktım olmiicak 2 hafta konuşmadın sonra o zorla barıştı oda son oldu der.bende geçirdim hatta bu evreyi.küserdik bizimkiyle ama ben barışmam:) 2 gün sonra bekler bekler barışırdı.şimdi en fazla yatağa girene kadar küsüyoruz.allem edio kallem edio alıo gönlümü.şimdi yapacağın bişi yok hatasını anlamalı ilerleyen dönemde eğer tartışırsanız kavga et ama küsme:) şmdi bişi yapma derim ben.hatalı olan o.bela okumuş.

Back