esim aldatti.son gelismeler.

Konunuzu biliyorum ama daha önce yorum yapma gereği duymadım. Bu yazdıklarınızdan kocanızı affedeceğinizi, en azından boşanmayacağınızı çıkardım. Uzuun uzuun pişmanlığını, ağlamasını vs. yazmışsınız.
Diyeceğim o ki; aldatılmayı kimse haketmez, siz de etmemişsiniz. Amaa affedip devam ederseniz bundan sonra başınıza gelen herşeyi hakedip yaşamış olursunuz. Tabi ki hayat sizin, tercih sizin..

Bu konuyu tasimayin ya orası çok karıştı bulamiyoruz hangi yorum kaçıncı sayfada

Abla ne denir bilemiyorum
o gün de çok üstüne geldiler
sadece dua etmek gelir elimden
canınin acısını tahmin edebiliyorum
ama düşün şimdi karşıdaki hem pişman hem daha çok canı acıyor belki bu seni rahatlatır

Her acı geçer biliyorsun
Istemesen de unutacaksin
insan demek unutan demek
Bir gün içinde onu seven çark tamamen duracak hatta toz tutmuş olacak
onu yıllarca o kadar hızlı cevirmissin ki birden bire durmaz o çark

mutlak mutluluk yok
yeryüzünde çok acı var
düşün şu an binlerce insan aynı şeyleri yaşıyor
dün binlerce insan yaşadı bugün unuttu
sen de yarın unutacaksin

Profesyonel destek almayi dusunuyor musun ?

cok uzun merak edıyorum ama okusam yarım kalır suan..

Sen değil o kaybetti bir kere bunu anla.
Gitsin umreye temizlensin aklınca. Karısı ondan razı değil bir kere umreye gitse kaç yazar?
Çok zor biliyorum ama duygularınla değil mantığınla hareket et.

Sen öğrenene kadar hiç de pişmanlık falan yoktu. Sen ve çocuklar kurulu düzenin parçası, o kadın zevk ve sefa demekti. Şimdi bu sulu zırtlak haller de neymiş?

Uzakta ki görümcen de ayrı bir olay zaten. Kadın olacak bir de rezil.

Kizlar bu gun ilk defa girdim bu siteye.oncelikle hepinize beni dusundugu,merak ettigi icin cok tesekkur ederim.ben daha sonra sizlerin yorumlarinizi okudum.gucum yoktu.benim icin endiselendiginizi bilsem iki kelime yazmammi?

Ozellikle su sitemimi etmeden edemiyecegim.ben o gun ziyaretci olarak girip okumusum.eger girip okuduysam amacim ne olabilir ki.bunu bir tek sey icin yaparim, actigim konu yalan olur ve sizi gizliden izlerim.ama yok boyle birsey.. ben sonradan inadigim kuranin ustune yemin ederim ki ziyaretci olarak girip okumadim.ama size surada yalanda yazamam neden oyle oldugunu da bilemiyorum.belki,belkiiii diyorum k.v.geldiginde cikis yaptim.oradan da acik kalmis olabilir.
Benimle dalga gecen arkadaslar,simdi cayini kahvesini iciyor diyenlerrr onlari okudugum da bunlari bana bir kadin mi yazdi diye dusunup agladim...

Kac gun oldu saymadim gunleri bile unuttum.c.tesi gittim adliyeye,kapaliymis...geri geldim.iki arkadasim avukat.onlar yol gosterdiler.esim yerine o diyecegim.....o duymus telefon konusmami...tustustu.

P.tesi gittim adliyeye.delil tespit davasi diye bir sey varmi dedim..o bosanma davalarinda yokmus..beni baroya yonlendirdiler.gittim.dinlediler beni.bosanma kararimi soyledim.evraklari verdiler.

Ve butun spor mag.gsm sirk.gezdim.rakibimi gormek istedim..cok kiskandim cunku.dedim.ki rabbim beni niye gezdiriyorsun.beni bu hale neden dusurdun.ben ne yaptim kizi gormustum.bacagim kadar boyu var.bana arkadaslarim xxx sen tap model gibisin derler..ama esim onu tercih etti....o gunden beri bir dilim ekmek yemedim.ilk corbami p.tesi adliye donusu ictim...yabanci ulkeden gorumcem aradi.sakin yuvani dagitma.arkanda ben varim.esini.oo..pp.ll..mi birakacaksin dedi...hayir dedim..yapan erkek ne oluyor.allah zinayi sadece kadina mi haram kildi.rabbim ona da sormayacakmii...ben affetmiyecegim dedim.bak cnm dedi,onu aradim agliyordu.yarin izin alacak seninle oturup konusacak.her seyi en ince ayrintisina kadar anlatacak...simdi bir dur dava icin dedi...

O sirada sinif arkadasim,aradi.o adi arkadasimi aramis...agliyormus..bana yardim et..actimi dava..olurum acarsa..yasayamam.ondan vazgecmem.ben bir hata yaptim beni affetsin.onu cok seviyorum.ilk askim o benim..demis te demisssssss....

Eve geldim diger gorumcem ve esi geldiler...kizlar senelerdir yalvarirdim saclarini kes.ozledim o halini askim derdim.seni ben begenmiyecekmiyimm.oyleyse kes derdim.iceri girdi ve saclari kesmis...ablasini enistesini optu ben uzaniyordum ztn.birden aglama bagirma sesleriii sok oldum.korktum.beklemiyordum.beni affettttt.beni birakma.abla birakmasin beni.olurum yoksa.olurum.yuvami yikmak istemiyorumm.ben tek kelime etmedim.duydugumdan beri ona allah seni kahretsin bile demedim.belki baska konularda kizip bagiriyorduk.burada kelimeler o kadar masum kaldi ki soyleyemedim.

O yerlerde dizlerime sarilmis.bana sariliyor.baktim onlarda agliyor.dedim ki ona,eyvah bu kadar agladigina gore kotu seyler yapmissin,degilmi.

Ablasi enistesi diger salona gectiler.gittin mi otele dedim.gittim dedi.....bir damla gozyasi akmadi gozumden.sadece kalbimin carpisi bogazim ve karnim da.yarim on dakk.israr ettim kim diye.o kadin..dedi.nasil basladi anlat dedim..bunlar kulupte tanismis.kadin evli diye kabul etmemis.gitmis oradan.sonra esim akrabamiz olan cocuga ver bakiyim telefonuna demis.cunku o kizin no.su onda var..almis noyu...aramis..sonra carsida gormus.gitmis yanina ben bosandim demis..bir iki kere gorusmusler.peki biz o donem kotumuyudk dedim.hayir cok mutluyduk.dedi.sonra otele gittik.iki uc gun sonra ardim cok pismanim dedim bitti....ve gecenlerde niye yazdin o zmn dedim.yeni bir ise girmisti hayirli olsun diye ardim dedi.

Ben hic bir sey soylemedim gectim.yatak oadama.ne agliyorum ne bir sey.sadece dondum....ve az onceye kadar oylece bir noktaya bakip agliyorum...evraklar yanimdaydi.almis onlari...geceden beri agliyor..ben namaza basladim dedi.umreye gidecegim.tobe edecegim dedi...allah kulunu affediyor.tobe edeni affediyor sen neden etmiyorsun dedi...sen olsan edermiydin dedim.cit yok.benden vazgecersen olurum dedi...gozler sisi.ilk defa onun gozyaslarini gordum.ilk defaaaa.izin aldi bu gun benim yanimdaydi...

Simdi gelelim duygularima.cnm yaniyor.icim aciyor.onlari hayal edip oluyorummmmm.su icimi acsalar bir damla kan akmaz.ben kocami paylasmisim.ben kaybettim onu...yuvam yikiliyor.perdelerim hic acilmadi o gunden beri.lambalarimi acmadim.cocuklar ust katta odalarindalar.ben olu gibi yatagim da.ben onunla bu sekilde devam edemem.her gun olmektense bir gun oliyim.

Yerlerde sürünen, ağlayıp zırlayan bir adam size itici gelmiyor mu? Aslında hakettiği yer cidden de ayaklarınızın altı ama ben bir erkeği orda gördükten sonra bir daha saygı duyabilir miydim bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun. Ama sizi sevmesinden öte kurulu düzeninin bozulmasına üzülüyor gibi.

Çok mutluyken yemiş bu halti. Bide aranız açık olsa nasıl ddavranacaktı acaba. Çocuklarınız için ayakta durun. Eğer boşanmayı dusunmuyosaniz; eşiniz bugün ağlıyo pişman bakalım bi ay sonra da böyle pişman olacak mi biraz uzaktan gözlemleyin derim

Aç gözlülük.
En büyük problem o doyursanda tıka basa o aç gözü doymaz.Hep öyle derler zaten seviyorum aşığım bırakırsan ölürüm..Yahu senin eşine saygın olsa zaten aldatmazsın..Bizim huyumuzdur zaten aman erkek ne olacak ki yapmış işte kaçamaktır diye yakıştırmaya.Aynısı kadın yapsa aldatsa tüm şehir duyar..Birde kadına güzelce yakıştırırlar o..bu lafını..Bence o..bu lafının cinsiyeti olmamalı..Çünkü biz çok gördük BDV'de erkeğinde kaşarlaşmışını.
Ben affedemezdim sürekli gözümün önünde kalırdı o..Ne zaman bana dokunsa ona da dokunduğu gelirdi aklıma.
En mutlu günüm dahi olsa ona baktığımda beni aldattığı düşüncesi bile gelirdi aklıma.
Güven asla olmazdı..Ve ben sanırım bir ömür geçiremezdim..
Bence iyi düşünün çünkü bir kez affetmek istisnalar hariç hiç bir zaman iyi sonuç vermemiştir.

okudum ve ınan ne dıycemı bilemedim nıce....
allah yardımcın olsun ama kalbının sesini dinle derim ben...

hiç kimse kocanın yalan soyleme ıhtımalini düşünmmemiş.
ben bu kocanın kadına gidipte ben boşandım hadı brlikte olalım masalına ınanmıyorum...
özetle kocanız o kadını koruyor o yüzden boşanmışta güya oyle demıste kadında kabul etmiş..gececeksın bunları.
sen kadına arıza çıkarma dıye tüm sucu üstüne aldı bilesin....

ben bu kocanın kadına gidipte ben boşandım hadı brlikte olalım masalına ınanmıyorum...
özetle kocanız o kadını koruyor o yüzden boşanmışta güya oyle demıste kadında kabul etmiş..gececeksın bunları.
olabılır bu acıyı kımse dusunmedı

Ben bu durumda esin seni sevemiyor demicem.Sadece esiniz de bir cok erkek gibi ögrenmez,degisiklik olsun diye düsünmüs.Ve bu cok kötü...baska türlü olsa bile dersiniz ki Amann asik oldu sevdi,neyse ne...ama böylesi..iki dakikalik zevk icin ailesini kumar oynar gibi harcamasi cok gaddarca.Degdimi simdi esinizin yaptigina ? Karar sizin,ne desek bos.Lütfen genel karar vermeye calisin...suan iciniz kan agliyor,basit bir kiskanclik bile insanin icini acitiyor...genel de evliliginiz nasildi ? Iyi bir baba ,aldatma haricinde iyi bir es midir ? Bosan demek cok kolay, baris demek cok kolay....suan en zor kararin önündesiniz.Pesin hükümlü olmayin, esinize pisman olmasi icin firsat verin.Af edin demiyorum, ama hatalar da insanlar icin.Cok üzgünüm sizin adiniza, cocuklariniz icin kendinizi toparlayin...Allah yardimciniz olsun.hangi karari verirseniz verin, sizin icin hayirlisi olsun.

Offff mahvoldum
Gozyaslarimi tutamadim..
Bende aynisini erkek arkadasimda yasadim allahtan evli degildim
Allah size sabir versin..
Bana bunu yapan da karsimda agladi saatlerce ayagima kapandi gozleri sisti siz yazdikca ben agladim hatirladim..
Allah yardimciniz olsun..
Onlarin o hallerini dusunuyorsunuz dimi durmadan
Konduramiyorsunuz
Off cok zor..

Kadına suç atmak daha kolay olmaz mıydı? Beni ayarttı falan diye söylemedi. Kadını niye korusun ki? Kadını seviyorsa ne güzel işte boşanınca koşa koşa ona gider.

allah bilir kadın bunu bıraktı..bu da tıpış tıpış döndü

Canim seni dusundum hep merak ediyordum.Yasadiklarin cok zor cok duygusalsinsin da seviyosun kocani biliyorum insan hem inanamiyor hem birakip gidemiyor cocuklar var vs vs ama soyle dusun affettin diyelim sen nasil unutacaksin kadinlik gururun asla musade etmeyecek sana hep konusacak ona her kizdiginda laf vuracaksin icinde buyuyecek cunku. Sonra o da off yeter be deyip aticak kendini sokaklara kadinlara sen yine basa donecek 2 kat uzuntuyle daha da yikilicaksin. Olmaz bence bu adam inanma. Allahindan korkan goz zinasindan vile sakinir birak zinayi. Rabbimiz bile zinayi haram kilmisken biliyorum zor ama bu adam oynuyor pismanlik bu degil potansiyel meselesi esin guzel oynuyor kadinlarimiz duygusal birakilamayacaklarini biliyorlar ve timsah gozyaslarini zora gelince dokuyorlar. Sonra ne mi oluyor daha farkli fantezilerin baska hatunlarin gozlerine baka baka aldatiyorlar bence bitir bu isi eden kendine etmistir. Madem ki tovbe ediyor ayril bakalim uzaktan izle ne kadar namaz kilip dogru adam olacak bu sekilde bekleyip yillar sonra birlesen nice ciftler var bence affetmeyin simdi cooooookkkkk buyuk bir hata olur

Diğer konunuzu da takip etmiştim
Şuan içinde bulunduğunuz durum için çok çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.
Boşanın yada boşanmayın diyemem
Sadece empati yapıp cevap veriyorum.
Boşanmak evet çok acı ve zor bi süreçtir, bence en zoru affedip aynı yatağa girmek!
Her birliktelikte aklına hep o kadın gelecek çünkü
Acaba onunlada böylemi, onada bunu mu hissetti gibi...

Kadına suç atmak daha kolay olmaz mıydı? Beni ayarttı falan diye söylemedi. Kadını niye korusun ki? Kadını seviyorsa ne güzel işte boşanınca koşa koşa ona gider.
benim fikrim nice85 kadını tanıdığı için adam korkuyor.
kadını bence sevıyor ama kurulu düzenını bozmak ve çocuklarından ayrılmak ıstemıyor. gibi geldi.

X