Sen kendın dıyorsun postaladım dıye,ama hoslandıgın bırı olsa bırlıkte olsan cok ısrar ettı dayanamadım mı dıyeceksın
öncelikle bilmem bu soruya vereceğim cevabın sizi hiç alakadar etmediğini söylememe gerek var mı?
demek dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek peşinden gitmez ha? gerçekten kadınlara olan saygınız gözlerimi yaşarttı. ama hayır iki tarafın da eşit suçu yok. sadakat evliliğin taraflarının sorumluluğudur. sizinle evlenen o kadın değil, kocanız. kocanız uçkurunu bağlı tutamıyorsa bu o kadının değil kocanızın suçudur.
siz istediğiniz kadar kadınlara sövün sayın, bu sizi aldatanın kocanız olduğu gerçeğini değiştirmez. kadın tamamen bilerek ve isteyerek evli bir erkeğin de peşine düşebilir, eğer erkek karısını aldatmayacaksa aldatmaz.
ama sizler erkeklerin "nefsi zayıf yaratıklar" olduğuna kadının "şeytan" olduğuna öylesine inanmışsınız ki... erkekler de nasıl güzel kullanıyor bu zaafınızı. yatakta yakalansa "baştan çıkardı beni o....." diyor ve affedin ya da affetmeyin söylediğini kabulleniyorsunuz. birinizin de aklına gelmiyor "zorla mı yattı?" diye sormak. bilmem bir erkeğin anatomisinin nasıl işlediğini ilaç verilmediği sürece bir erkeğe bir şeyler yapmanın sanıldığı kadar kolay olmadığını anlatmalı mıyım?
bir erkek aldatıyor çünkü suçun öbür kadına atılacağını biliyor.
hayır suçlu olan erkek.
2. kadın istediği gibi düşünebilir. 2. kadın meslek olarak fahişelik de yapıyor olabilir, ar damarı çatlamış da olabilir ama evliliğin tarafı 2. kadın değildir. evlilikler 2 kişi arasındadır.
sandığınızın aksine erkek de kadın da iradeli canlıdırlar. adam kendi iradesiyle birlikte oluyor o kadınla. karısı yerine bile isteye o kadınla yatıyor.
Ben mesela asla kımsenın erkegıne yan gözle degıl normal bıle bakmam gerekmedıkce konusmam asla da böyle seyler yasamadım kadında da bıtıyo ıs.
bu kısmı özellikle sona sakladım. pardon da siz kim olduğunuzu sanıyorsunuz? şu an beni neyle itham ettiğinizin bilmem farkında mısınız? yoksa okuduğumu anlamayacak kadar geri zekalı olduğumu düşündüren bir şeyler mi yazdım?
ben mesela yabani değilim, erkekleri vitrinde görüp satın alınan nesneler olarak görmediğim gibi, sosyal bir canlı olduğumdan erkeklerle iletişim halinde olabiliyorum. eğer onların uçkuru gevşekse bu benim meselem değil.
bazı kendini bilmez hemcinslerim de hakkımda "yollu" diye düşünecek diye karşılaştığım erkeklere ucube muamelesi yapamam, ben bir insanım, karşımdaki bir insan ve ben her şeyden önce karşımdakine saygı duyarım, saygı duyulmayacak bir insan olduğunu fark edersem de gereken önlemi alacak kadar kendimi biliyorum.
bu arada hakkımdaki fikirlerinizi önemsemiyorum, bir sonraki mesajınızda kendinize saklarsanız sevinirim.