esim aldatti.son gelismeler.

Adam istedıgı kadar asılsın kadında bıraz namus varsa bıraz vıcdan varsa baska adam bulur cok da masum olmuyor metresler.Sen kendın dıyorsun postaladım dıye,ama hoslandıgın bırı olsa bırlıkte olsan cok ısrar ettı dayanamadım mı dıyeceksın..Bı laf vardır dısı kopek kuyruk sallamazsa erkek köopek ısırmaz dıye..İki tarafta da esıt suc var.
Ben mesela asla kımsenın erkegıne yan gözle degıl normal bıle bakmam gerekmedıkce konusmam asla da böyle seyler yasamadım kadında da bıtıyo ıs..Bu işler vıcdanla namusla alakalı..Evdekı kadını suclayıp metrese asılan yalvaran serefsız erkek ne kadar sucluysa kadın olsaydı elınde tutsaydı banane dıye o koyunlara gırenler de suclu!!!Ayrıca öyle kadın caresız kadındır onca mılyon erkek arasında bırını bulamamıs kı evlı cocuklu adamı almıs yataga.

Siyahbeyaz yapma allah aşkına, senki neler yaşadın, hala mi kadınları sucluyorsun? Dışı kopek falan çok yazık, su kafani değiştir artik.

İKİ TARAFIN DA EŞİT HATASI VARDIR..Ama bu aldatan taraflar genelde evdekı kadını suclarlar..Birebır karsılastım cunkı boyle bı kadınla kuaförde ..Kadın olsaydı elınde tutsaydı dıyordu..Bu laf benım lafımdan cok daha ıgrenc..
Namus dıye bı kavram vardır ..O ınsandan ınsana degısır...

Bir de namaza başladım demiş ya bu amca
Zaten önceden camiye gideceğim deyip aldatmaya gitmiyor muydu?
Bunu da göz önünde bulundur konu sahibi.
Yani eşin için din kullanabilecek güzel bir oyuncak haline gelmiş.
Yuhh namaza deyip kdının yanına mı gidiyormuş bir de yazıklr olsun

Siyahbeyaz yapma allah aşkına, senki neler yaşadın, hala mi kadınları sucluyorsun? Dışı kopek falan çok yazık, su kafani değiştir artik.

Ben adam sucsuz demedım kı cnm farkındaysan ıkı taraf da sucludur..Acık ve net..ayrıca erkegı suclayanlar nasıl oluyorsa kadını ve ıkı tarafı da suclayanlar olur normaldır..Bu konuda kımse hemfıkır olamaz ..

Ben adam sucsuz demedım kı cnm farkındaysan ıkı taraf da sucludur..Acık ve net..ayrıca erkegı suclayanlar nasıl oluyorsa kadını ve ıkı tarafı da suclayanlar olur normaldır..Bu konuda kımse hemfıkır olamaz ..

Disi kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek isirmaz demissin. Su lafinla tecavüz edenleri akliyorsun.

Yorum yapan kadına, ben uzak duruyorum basıma gelmiyor boyle olaylar demissin, resmen Monroe yu itham ediyorsun.

Ayıp lütfen.

Disi kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek isirmaz demissin. Su lafinla tecavüz edenleri akliyorsun.

Yorum yapan kadına, ben uzak duruyorum basıma gelmiyor boyle olaylar demissin, resmen Monroe yu itham ediyorsun.

Ayıp lütfen.

Tecavuzu alkıslamakla ne ılgısı var bunun..Senden daha cok uzuluyorum o haberlere emın olabılırsın anneyım ben cnm en önce..

Nedense bu aldaan erkekler aldattıkları ortaya çıkana kadar pişmanlık duymuyorlar nasıl yedikleri naneler ortayadökülünce bin pişman oluyorlar tövbekar geçiniyorlar. Umreye gidesiymiş namaza başlayacakmış da bilmemne böylesi Allah bilir ama bu ikiyüzlülükle o kapıdan kabul görür mü bilmem bir de dini karıştırıyor işin içine bu nasıl riyakarlık yaradana karşı bile ikiyüzlülük yapıyor, eşin iflah olmaz bir sinsi, ikiyüZlü, kurnaz geçinen bir aptal kusura bakma.

Af dilemenin bile bir usülü vardır ağlayıp ayılıp bayılmakla işin içine umreyi haccı namazı karıştırmakla af dilenmez, eğer gerçekten pişman olsaydı derdi düzeni bozulmaaın değil de seni kaybetmek olsaydı emin ol bu şekilde ablasının eniştesinin önünde bu hareketleri yapmazdı tam bir edepsiz sen nasıl tahammül ettin bu kadar rezilleşmesine

Benim ablamın eski eşi aldattı ablamı yazmıştım yorumlarımda öyle büyük yeminler ettiki ben zaten her zaman yemin eden insandan korktum benim babam bizi hep ne olursa olsun kimseye kendini inandırmak için Allahı kitabı sevdiklerini kullanma diye büyüttü bizi. Bu ablamın eski eşi olacak kişi çok iğrenç bir laf dedi ben o lafı ilk ondan duydum hatta bağırdım "anam avradım olsun aldatmadım" dedi. Ama biz aldattığını ispat ettik. Yalandan ilaç içti. Zarar vermeyecek ilaçlar en eczacıyım yermiyim yemem içmeden millete hakkınızı helal edin diye mesaj atmış bide.
Sonra ben günah işledim fakir fukara doyurucam dedi ona buna yardım etti ama sonra ablamı teyzeminiz kızı ile aldattı ve gene yakaladık. O yüzden ben böyle ezilen ayaklara kapanan zırlayan erkeklere inanmıyorum. Aldatmış olsa bile adam gibi çıkar karşısına pişmanlığını dile getirirdi.

Adam suçlu diğer kadın suçlu (otele bile gitmiş nüfus cüzdanına bakmak aklına mı gelmedi ) Diğer taraftan anne ağlıyor çocuklar ağlıyor . Çocuklar anne babalarının boşanacağı psikolojisi ile okula gidiyor kim bilir neler yaşıyorlar . Konu sahibi gözyaşları eşliğinde af dileyen yalvaran kocanı affedeceksen bile ki kendini bir şekilde garantiye almaya çalışmalısın .

Noktayi ben koyayim :p
KADIN VE ERKEGIN hatasi ESITTIR.
Lakin, bizi hic tanimadigimiz bir kadinin hatasi degil, esimizin hatasi ilgilendirir.
He olur arkadasin kardesin, esin seni onunla aldatir, o zaman o kadin seni de aldatmis olur, lakin bu durumda kadinin hatasi vardir ama aldatilan kadina karsi degil, varsa kendi esine, cocuguna, ana babasina ve hatta kendi karakterine karsi isledigi bir hatadir.
Yani ikinci kadini sucsuz ilan etmenin hic bir mantigi olmadigi gibi butun sucu ona atmanin da manasi yoktur.

İKİ TARAFIN DA EŞİT HATASI VARDIR..Ama bu aldatan taraflar genelde evdekı kadını suclarlar..Birebır karsılastım cunkı boyle bı kadınla kuaförde ..Kadın olsaydı elınde tutsaydı dıyordu..Bu laf benım lafımdan cok daha ıgrenc..
Katılıyorum size kadınız diye her kadının yaptığını doğru mu bulalım tamam erkekler aldatıyor biz îstemesekte ama o kadınların da erkeğin medeni durumlarını sorgulamaları gerekmez mi kendisî de bir kadın

Bilmeyen kadının sıfır (0) hatası vardır.

Size kadınlara sarkan evli erkek örneği veriliyor, benim hiç başıma gelmedi kadına bağlıdır diye çirkin şeyler ima ediyorsunuz.

Ben 60 yaşında kadına sarkan evli yaşlı adam gördüm. Bu forumdaki herkes de kendini bekar olarak tanıtan evli erkek hikayelerine aşinadır. Kadınla alakası yok bunun.

İnsanlar alyanslarını çıkarıp tatile gidiyorlar, oradaki kadınların sorumluluğu nedir bunda?

Aldatma hikayelerinde benim için mesela sığ bir şekilde suçlu sıralaması yapıyorsak;

1. Aldatan eş

2. Aldatanı affeden eş, hatta bu daha suçlu da olabilir

3.kişiler önemli değil, kimin umrunda zaten 3. kişiler? Bu dünyada 6 milyar insan yaşıyor. Herhangi biri 3.kişi olur mutlaka, amaç aldatmak olduktan sonra.

Bir önceki konusuna öyle çok yorum yazdım ki bu konuya nedense yazasım gelmiyor

Arkası yarin dizisine döndü.

Tamam yaşadıklarını anlıyorum üzülüyorum gelgitler ini herseyini anlıyorum

Tek çıkar yolu var konuda yapicagim dedi bir önceki konusuna gore daha kararlı

Oda olmalı zaten bosanmali ve konu kapanmali

Nice umarim bu boşanma suresi içinde o aşırı tepkileri yaşamaz ve daha sağlıklı olur

ya bana ne kadından. olay burda koca değilmi. adam aldatmışmı. bitti. o adamı karısı aldatsaydı bakalım affedecek miydi.
aa tabii o erkek. o affedilmeli,karısının mutlaka vardır bir suçu..
bu durumda kadın aldattığında da erkeğin suçu var diyelim o zaman.
her 2 cinste rahatsızsa evlilikten,bitirir. yoluna bakar..

Yuhh namaza deyip kdının yanına mı gidiyormuş bir de yazıklr olsun

Gerçekten bu adamın yeminine inanacak mı konu sahibi acaba
namaza gidiyorum deyip zina işlemeye gitmiş, bu adamda allah korkusu vicdan falan yok
umreye gidecem deyip allah bilir nereye gider...

X