Eşim aldatiyormu acaba

Bu kadar şüpheniz varsa hamilelikle çok kafayı bozmayın

Yanlış anlaşılmış ben tek başıma da bakarım evladıma bir eş e ihtiyacım yok bennim babaanme bile tek başına büyüttü beni o yapıyorsa bende yaparım kocam da evimin direği değil sadece ne yapmam gerek diye yazdım gerekirse bosarim da kiminle gezerse de gezer

Bu kadar şüpheniz varsa hamilelikle çok kafayı bozmayın
Konuyu araştırıyorum zaten aldatiyorsa çıkartirim ortaya hamileliği o çok istedi için TM dedim tek bir çocuk olmasın diye böyle birşey olduğunu daha önceden bilseydim hayatta evet demezdim ki delirmedim aldatan adamdan ikinci kez çocuğu istiycek kadar

Can havliyle mi açtınız konuyu? Daha açıklayıcı olabilirdi.

Bu verilere göre onunls konuşmak eşinize iyi geliyor.
Evet sadece bilgim 5 gündür konuşuyorlar evden dışarı çıkınca arıyor iş yerinde kız buna kankim para at bana kankim ne yapıyon diye yazıyor denk geldim bu sadece mesaj olarak ben kızı buldum kendi cabamla sosyal medya falan engelledi beni

Sessizce takip et delil topla boşaninca lazım olur.büyük ihtimalle aldatiliyorsun.

ne öyle şifre değiştirmeler falanlar, gereksiz samimiyet kankim kankim para at falan. Ağzının ortasına bir çakıcaksın adamın!

Neyse ne alın konuşun karşıniza.Benimde bir ara başıma geldi i,ş yerinden biz arkadaşız.Senin arkadaşın benim bir şey varsa bana anlaticaksin erkek adamın kadın arkadaşı olmaz dedim tabi yıktım ortalığı.Bazi şeylerin önlemini baştan almak lazım.Buna rağmen devam edebiliyorsa zaten artık kocam olmazdı kendisi.Erkekleride bazen kendine getirmek lazım.Cokta boş birakinca sapitiyorlar hemen

Ben hata yaptım belki de kaçarak evlendik ve ne bı altın ne bı düğün istedim nede yeni eşya kendi bekarlık esyasinda oturuyorum belki ilk başlarda yüz verdim ve bu yüzden de kendini rahat hissrti ben öyle dedimde ben erkeğim olur ama sen kadınsın olmaz diyor ama bundan sonra tavrımi koyucam bende çok yüz verince simariyorlar demekkki

Bence seninkini söğüşlüyor. Seni engellediğine göre ztn evli olduğunu seni fln biliyor para odaklı bu. Aralarında gercekten duygusal ılıskısı oldugunu hıssetmedım nedense. Yanı para fln ıstıyor senınkınden oynuyor gibi.. bi oltala seninkini. Arkadasımın bilmemkimin kocasını kandırmıs bi kadın. Sımdı yakasını bırakmıyormus önce para ıstemıs sonra goruntulerını kaydetmıs varını yoğunu almıs bosanıyorlarmıs, bıde ustune tehdıt edıyormus.. anlat bakalım ne tepkı verecek..

Bencede yakınlık fazla gibi geldi kankim falan ben bile böyle samimi değilim kız arkadasimla
Tamam belki yakın arkadaşlar ama yinede bir sınır olmalı yani evli bir insanla bu kadar vıcık vıcık olunmaz yaa. Hele eşiniz evde değilken konuşmalar şifre değiştirme falan sonra sen kuruyorsun kafanda olduuuu herkes kurar öyle kafasında adam olda şifreni kaldır al hayatım bak oku de !!

Ne kankisi? Öyle olsa sizi neden engellesin? Eşinizde zerre çekinmiyor bu arada. Bu bu tarz bir syein ilk defa olduğunu sanmıyorum. Adam arsızlıgı iyice eline almış.
Bilmiyorum ki ilk mi ama dediniz gibi ilk değilse ebn çok safmisim uyutmus beni ayakta 3 sene evet engelledi beni takip isteği atar atmazz

Denerim bı olmadı anlamaması için caktirmam olmadı zaten çok fazla telefon la bilgisi yok herlade anlamaz takip ettiğimi
Bosanamam diyorsun şimdi kanıtları toplasan bile boşanma gücünü kendinde bulana kadar hiç bir şey fark ettirmemen gerekiyor yapabilecek misin ? Goreceklerine hazır mısın ? Senin kocan para yedirme evresine bile geçmiş haberin olsun da.

Bende böyle düşündüm nedense. Başka türlü seni niye engellesin. Eşin muhtemelen yüz veriyor ama vermese böyle rahatlık olmaz para istemeler filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…