Eşim aldatiyormu acaba

Kanki ne ya.. Evli adamın kankisi falan olmaz. Kanki lisede olur.
Eşiniz aldatmıyorsa bile az kalmış, yolunu yapıyor

Malesef evet :( çocuğunuzda varmış açık açık konuşun kendine dur desin ne rezil insanlar var ya. Eşinizin annesine söyleyin olmazsa hamilesiniz bir de Allah'ım ne rezillik hiç merhamet yok bu erkeklerde
Kaynanam da bizimle yaşıyor ve oğluna çok birşey demiyor o malesef karışmıyor korkuyor oğlundan

Hepimizin insallah.. ne zaman istersen motivasyon veririm. Kadinsin. Hicbir sey kadin olmaktan daha karmasik degil. Ne istersen yaparsin. Sistemli ol yeter. Bol sans. 💕
Cok teşekkür ederim belediye kurlarını araştırcam bana motive verdin Allah her zaman gönlüne göre versin inşallah bu ramazan ayında ☺️🌺

Kanki ne ya.. Evli adamın kankisi falan olmaz. Kanki lisede olur.
Eşiniz aldatmıyorsa bile az kalmış, yolunu yapıyor
26 yaşında adam kankim diyor kızda diyor ben bile şu yaşıma kadar demedim kankam anlarım ama oda erkek olur birşey denmez kız bilmiyorum tek samimi olan kız bu fabrikada iki tane kaliteciler öteki yazmıyor aramıyor bu dakka başı yazıyor

Birşey yapabilir miyim bilmiyorum arkamda bir ailem yok çünkü annem beni terk etti küçükken babaannem de yaşlı ve yatalak babam da kendi yaşıyan bir adam bana bakamaz birkedesinde kendi de demişti
Boşverin, ciddiyim boşverin. Herkes kendi şartlarına göre hareket etmek zorunda. Klavye arkasından asmak kesmek, kapıyı çarpıp çık demek kolay. Ama bir de hayatın gerçekleri var.

Rahatınız yerindeyse ve düzeninizi bozup yeniden kuracak gücünüz yoksa hiç kurcalamayın. Ama bu şüpheniz de kocanıza ömür boyu güven olmayacağını göstersin. Bir meslek öğrenin. Bu illa ki fizik mühendisliği olmak zorunda değil, manikür öğrenseniz altın bileziğiniz olur. Kolay iş bulacağınız bir alanda kendinizi geliştirip çalışmaya başlayın. Eliniz bir ekmek tuttuktan sonra hesabını sorarsınız. Ama o gün bugün değil

Boşverin, ciddiyim boşverin. Herkes kendi şartlarına göre hareket etmek zorunda. Klavye arkasından asmak kesmek, kapıyı çarpıp çık demek kolay. Ama bir de hayatın gerçekleri var.

Rahatınız yerindeyse ve düzeninizi bozup yeniden kuracak gücünüz yoksa hiç kurcalamayın. Ama bu şüpheniz de kocanıza ömür boyu güven olmayacağını göstersin. Bir meslek öğrenin. Bu illa ki fizik mühendisliği olmak zorunda değil, manikür öğrenseniz altın bileziğiniz olur. Kolay iş bulacağınız bir alanda kendinizi geliştirip çalışmaya başlayın. Eliniz bir ekmek tuttuktan sonra hesabını sorarsınız. Ama o gün bugün değil
Tabiki zaten aşçılık okudum elimde lezzetli şükür

Back