- 14 Şubat 2025
- 74
- 11
- 3
- 21
- Konu Sahibi rumeysasrcn26
-
Telefonu kapatıp şifreyi değiştirmesi yeterince şüphe çekici. Evden çıkınca neden iş için arasın iş yerinde konuşurBir kaliteci var fabrikasında eşim evden çıkınca arıyor konuşuyor bana da iş için aradım diyor kız buna yazıyor durmadan ama kankim diyor acaba ben şüphe etmiyim diyemi kankim diyor telefonu da iki gündür kapatıyor şifresini değiştirmiş
Bende dedim bunları sen kuruyorsun kafanda diyor kavga çıkarıyor hemen kızın hesaplarını bulup yazınca da kıza yazmış heralde engeleldi beni her yerdenTelefonu kapatıp şifreyi değiştirmesi yeterince şüphe çekici. Evden çıkınca neden iş için arasın iş yerinde konuşur
Oo daha ne olsunBende dedim bunları sen kuruyorsun kafanda diyor kavga çıkarıyor hemen kızın hesaplarını bulup yazınca da kıza yazmış heralde engeleldi beni her yerden
Bence muhtemelen aldatıyor. Evden çıkınca araması, şifre değiştirmesi, gereksiz samimiyet..Bir kaliteci var fabrikasında eşim evden çıkınca arıyor konuşuyor bana da iş için aradım diyor kız buna yazıyor durmadan ama kankim diyor acaba ben şüphe etmiyim diyemi kankim diyor telefonu da iki gündür kapatıyor şifresini değiştirmiş
Ne yapacağımı da bilmiyorumOo daha ne olsun
Öğrenince bir şey yapacaksanız araştırın . Bir şey yapmam ayrılamam derseniz boşuna kurcalamayın çözüm yok bu sefer ortaya çıktı diye iyice arsızlığa vururNe yapacağımı da bilmiyorum
Evet çok gereksiz bir samimiyet var zaten iş de konuşuyorlarmi bilmiyorum ama evden cikcinca arıyor evdeyken konuşmuyor bile banada kafanda kururyorsun gibi şeyler deyip işin içinden çıkıyorBence muhtemelen aldatıyor. Evden çıkınca araması, şifre değiştirmesi, gereksiz samimiyet..
Bi halt yiyor belli ki yoksa insan durup dururken neden şifre değiştirsin?Bir kaliteci var fabrikasında eşim evden çıkınca arıyor konuşuyor bana da iş için aradım diyor kız buna yazıyor durmadan ama kankim diyor acaba ben şüphe etmiyim diyemi kankim diyor telefonu da iki gündür kapatıyor şifresini değiştirmiş
Biraz daha irdelerseniz size hasta muamelesi yapacak çünkü hastasın sen hayal kuruyosun iftira atıyosun dicek hatta seni bile lekeler adını!Evet çok gereksiz bir samimiyet var zaten iş de konuşuyorlarmi bilmiyorum ama evden cikcinca arıyor evdeyken konuşmuyor bile banada kafanda kururyorsun gibi şeyler deyip işin içinden çıkıyor
Birşey yapabilir miyim bilmiyorum arkamda bir ailem yok çünkü annem beni terk etti küçükken babaannem de yaşlı ve yatalak babam da kendi yaşıyan bir adam bana bakamaz birkedesinde kendi de demiştiÖğrenince bir şey yapacaksanız araştırın . Bir şey yapmam ayrılamam derseniz boşuna kurcalamayın çözüm yok bu sefer ortaya çıktı diye iyice arsızlığa vurur
Tabiki kimse durup durup şifre değiştirmezBi halt yiyor belli ki yoksa insan durup dururken neden şifre değiştirsin?
Çocuğunuz var mıBirşey yapabilir miyim bilmiyorum arkamda bir ailem yok çünkü annem beni terk etti küçükken babaannem de yaşlı ve yatalak babam da kendi yaşıyan bir adam bana bakamaz birkedesinde kendi de demişti
Zaten ben böyle diyince dedi resmen iftira diye ya kurcalamiycam akışına birakicam o kadar karışık ki kafam çocuğum jcin susam dert susmasam ayrı dertBiraz daha irdelerseniz size hasta muamelesi yapacak çünkü hastasın sen hayal kuruyosun iftira atıyosun dicek hatta seni bile lekeler adını!
Var bir tane birde hamileyim 1 aylık bu olay da son 5 gündür var tleelfonda noralde öyle birisi yoktu hafızam kuvvetlidir herkes ezberimde telefonundaÇocuğunuz var mı
Üzüldüm sizin için gerçekten. Allah yardımcınız olsunVar bir tane birde hamileyim 1 aylık bu olay da son 5 gündür var tleelfonda noralde öyle birisi yoktu hafızam kuvvetlidir herkes ezberimde telefonunda
Amin inşallahÜzüldüm sizin için gerçekten. Allah yardımcınız olsun
Bu ne demek, sizin de mi bir engeliniz var, niye biri size baksın? Daha kapıyı baştan kapattınız yüzümüze, oturun izleyin kocanızı o halde. Aldatılma şüphesi veya kanıtı olup da ama gidecek yerim yok ama aç kalırım ama kocam evimin direği diyen kadınlar için ayrı bir topik olsa keşke. Birbirlerini eğleyip dursunlarBirşey yapabilir miyim bilmiyorum arkamda bir ailem yok çünkü annem beni terk etti küçükken babaannem de yaşlı ve yatalak babam da kendi yaşıyan bir adam bana bakamaz birkedesinde kendi de demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?