Eşim aldatiyormu acaba

rumeysasrcn26

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
74
11
3
21
Bir kaliteci var fabrikasında eşim evden çıkınca arıyor konuşuyor bana da iş için aradım diyor kız buna yazıyor durmadan ama kankim diyor acaba ben şüphe etmiyim diyemi kankim diyor telefonu da iki gündür kapatıyor şifresini değiştirmiş

Telefonu kapatıp şifreyi değiştirmesi yeterince şüphe çekici. Evden çıkınca neden iş için arasın iş yerinde konuşur

Telefonu kapatıp şifreyi değiştirmesi yeterince şüphe çekici. Evden çıkınca neden iş için arasın iş yerinde konuşur
Bende dedim bunları sen kuruyorsun kafanda diyor kavga çıkarıyor hemen kızın hesaplarını bulup yazınca da kıza yazmış heralde engeleldi beni her yerden

Can havliyle mi açtınız konuyu? Daha açıklayıcı olabilirdi.

Bu verilere göre onunls konuşmak eşinize iyi geliyor.

Bence muhtemelen aldatıyor. Evden çıkınca araması, şifre değiştirmesi, gereksiz samimiyet..

Bence muhtemelen aldatıyor. Evden çıkınca araması, şifre değiştirmesi, gereksiz samimiyet..
Evet çok gereksiz bir samimiyet var zaten iş de konuşuyorlarmi bilmiyorum ama evden cikcinca arıyor evdeyken konuşmuyor bile banada kafanda kururyorsun gibi şeyler deyip işin içinden çıkıyor

Bi halt yiyor belli ki yoksa insan durup dururken neden şifre değiştirsin?

Evet çok gereksiz bir samimiyet var zaten iş de konuşuyorlarmi bilmiyorum ama evden cikcinca arıyor evdeyken konuşmuyor bile banada kafanda kururyorsun gibi şeyler deyip işin içinden çıkıyor
Biraz daha irdelerseniz size hasta muamelesi yapacak çünkü hastasın sen hayal kuruyosun iftira atıyosun dicek hatta seni bile lekeler adını!

Öğrenince bir şey yapacaksanız araştırın . Bir şey yapmam ayrılamam derseniz boşuna kurcalamayın çözüm yok bu sefer ortaya çıktı diye iyice arsızlığa vurur
Birşey yapabilir miyim bilmiyorum arkamda bir ailem yok çünkü annem beni terk etti küçükken babaannem de yaşlı ve yatalak babam da kendi yaşıyan bir adam bana bakamaz birkedesinde kendi de demişti

Biraz daha irdelerseniz size hasta muamelesi yapacak çünkü hastasın sen hayal kuruyosun iftira atıyosun dicek hatta seni bile lekeler adını!
Zaten ben böyle diyince dedi resmen iftira diye ya kurcalamiycam akışına birakicam o kadar karışık ki kafam çocuğum jcin susam dert susmasam ayrı dert

Birşey yapabilir miyim bilmiyorum arkamda bir ailem yok çünkü annem beni terk etti küçükken babaannem de yaşlı ve yatalak babam da kendi yaşıyan bir adam bana bakamaz birkedesinde kendi de demişti
Bu ne demek, sizin de mi bir engeliniz var, niye biri size baksın? Daha kapıyı baştan kapattınız yüzümüze, oturun izleyin kocanızı o halde. Aldatılma şüphesi veya kanıtı olup da ama gidecek yerim yok ama aç kalırım ama kocam evimin direği diyen kadınlar için ayrı bir topik olsa keşke. Birbirlerini eğleyip dursunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…