Eşim aldatıyor galiba, onu takip etmek istiyorum, telefondan.. :(

Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. Başka bir çare bulamadım çareyi sizlerde arıyorum.

Eşim evlendiğimiz günden beri sürekli başkaları ile yazışıyor. Her seferinde yakaladım. Fiziksel olarak aldatmadığını, gönlünde sadece benim olduğumu ifade etti. Ama öyleyse neden başka kadınlar? Aklım ermiyor benim.

Evliliğimizde her şey yolunda, birlikte vakit geçirmeyi de seviyoruz. Ailelerimiz de birbirine uyuyor. Ama neden ihtiyaç duyuyor da başka kadınlarla mesajlaşıyor, mailleşiyor anlayamıyorum.

Kafayı yemek üzereyim. İlk etapta telefonuna şifre koydu, şifreyi öğrendikten sonra arada girip kurcaladım telefonunu. sonrasında benim öğrendiğimi fark edince şifresini değiştirdi, hatta uygulamaların içine de ayrı ayrı şifre koydu. Üstelik sürekli iş gezisinde..

Ayyy çok merak ediyorum, güvenemiyorum ona.
Yok mudur bir uygulama onun telefonuna gelen mesajları, maillerine gelen yeni mailleri takip edebileceğim.
Ama o fark etmesin ne olur.
Yardım edin bana...
neyini takıp etcen adam göz göre göre aldatıyor işte.sifre koymak ne demek tele ya

Benim esiminde telefonu şifreli ama benim dogum tarihim. ayrica ayy çok merak ediyorum ne demek??? Yakaladim defalarca başka kadinlarla yazisiyor demişsiniz. Daha neyi ògrenmek istiyorsunuz?? Rica ediyorum kadinlik gururunuzu ayaklar altina daha fazla aldırmayınız..

Ya telefonuna şifre koyan bir erkek zaten baştan falso. Çok ekstrem bir durum yoksa ne biliyim arkadaşları alıp bakmıyorsa özeline (ki bakma diyince bakılmamalı) evde telefonu şifreli oturan bir adamla işim yok. Ya da koyar şifresini ben de bilirim. Nedir bu ya altın kasası mı kimden neyi saklıyorlar evlendiği insandan.

Bir iş çevirdiği kesin şifreden, zaten yakalamışsın da daha önce. E bu erkek mi şimdi. Boşayın şunları gitsin gözünüzü seveyim bi daha mı gelicez dünyaya.

Başka kadınlarla tanisip konusunca kendilerini bi b.k saniolar. Birsey yapmadıysa ya kafasinsa uc tel sac kaldigindan kendi firsatsizligindandir ya kızlar bunu istemiodur ya gerçekte görünce begenmemistir. Baska kadinla konusmanin aldatmak disinda ne gibi anlami olabilir?

Merhabalar,

Eşim evlendiğimiz günden beri sürekli başkaları ile yazışıyor. Her seferinde yakaladım. Fiziksel olarak aldatmadığını, gönlünde sadece benim olduğumu ifade etti. Ama öyleyse neden başka kadınlar? Aklım ermiyor benim.

Evliliğimizde her şey yolunda, birlikte vakit geçirmeyi de seviyoruz. Ailelerimiz de birbirine uyuyor. Ama neden ihtiyaç duyuyor da başka kadınlarla mesajlaşıyor, mailleşiyor anlayamıyorum.

Kafayı yemek üzereyim. İlk etapta telefonuna şifre koydu, şifreyi öğrendikten sonra arada girip kurcaladım telefonunu. sonrasında benim öğrendiğimi fark edince şifresini değiştirdi, hatta uygulamaların içine de ayrı ayrı şifre koydu. Üstelik sürekli iş gezisinde..

Yok mudur bir uygulama onun telefonuna gelen mesajları, maillerine gelen yeni mailleri takip edebileceğim.
Yardım edin bana...
Aldatilmayi alışkanlık haline getirmissiniz artık ee yakalasiniz nolcak sanki ayrilcak misiniz ayrilcaginiz yok bari hiç bilmeden yaşayın ya nasil oluyorda sizi aldatan biriyle aynı yastığı paylasiyorsunuz anlamiyorum

Ahah

Benim de erkek bi arkadaşım vardı o sitelere uygulamalara İngilizcesini geliştirmek amaçlı girdiğini söylerdi :KK70: bu erkekler çok aptal böyle yalanlara inanacağımızı sanıyorlar gerçekten? Diye düşünürdüm hep ama konu sahibi bu tarz yalanlara inanan biriymiş maalesef varmış böyle kadınlar.

Hahahh ingilizcesini gelistirmek icin aldatmak süpermis. İngilizce gelistirmenin binbir yolu yok mu ya vasıfsız herif. Var oyle gerzolar 250 gram beyniyle kendini akilli saniolar bi de. Belalarını bulacaklarina inaniyorum. En kotu kendi gibi haysiyet yoksunu bi tipe aşık olurlar genelde.

Merhabalar,

Yardım edin bana...

baska kadinlarla mesajlastigi kanisina nereden vardiniz?
bazi geceler oluyor ki gece 3-5, kk'da bdv'ye bakiyorum. esimin aklindan bir kez dahi "yav bu kadin gece gece kimle yazisiyor hararetle" diye bir dusunce gecmemistir.
lutfen hobi olarak kocayi cembere alma disinda birseyler edinin.
baska size, sonrasinda evliliginize yazik.

X