Eşim aldatıyor galiba, onu takip etmek istiyorum, telefondan.. :(

Aldatsın ama sizin haberiniz olsun mu istiyorsunuz?
Daha nasıl emin olacaksınız ki adam inkar bile etmemiş. Fırsatını bulduğu ilk anda fiziksel olarak da yapacak. Bunu mu bekliyorsunuz?

Fiziksel olarak aldatmadığını, gönlünde sadece benim olduğumu ifade etti. Ama öyleyse neden başka kadınlar? Aklım ermiyor benim.
Bir yakınımın eşi sohbet sitlerinden hem de yabancı uyruklu hatun kisiler ile sohbet eder,bunun ingilizcesini ilerletmek icin iyi olduğunu :KK48: " soylerdi.
hatta biri ile aylarca sohbet etti guzel şehrimiz istanbul u gezdirdi .:ıslık:
Sonuc mu ; boşandılar ve o hatun kişi ile evli
Diyeceğim o ki , yemeyin bunları kardeşim yemeyin :KK57:

Paralı bi program var eger o programın linkini eşin teline atıp hemen kurmayı becerirsen whatps foto msj hersryi görme imkanın var. İstersen öğrenirim tekrar sitenin adını

Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. Başka bir çare bulamadım çareyi sizlerde arıyorum.

Eşim evlendiğimiz günden beri sürekli başkaları ile yazışıyor. Her seferinde yakaladım. Fiziksel olarak aldatmadığını, gönlünde sadece benim olduğumu ifade etti. Ama öyleyse neden başka kadınlar? Aklım ermiyor benim.

Evliliğimizde her şey yolunda, birlikte vakit geçirmeyi de seviyoruz. Ailelerimiz de birbirine uyuyor. Ama neden ihtiyaç duyuyor da başka kadınlarla mesajlaşıyor, mailleşiyor anlayamıyorum.

Kafayı yemek üzereyim. İlk etapta telefonuna şifre koydu, şifreyi öğrendikten sonra arada girip kurcaladım telefonunu. sonrasında benim öğrendiğimi fark edince şifresini değiştirdi, hatta uygulamaların içine de ayrı ayrı şifre koydu. Üstelik sürekli iş gezisinde..

Ayyy çok merak ediyorum, güvenemiyorum ona.
Yok mudur bir uygulama onun telefonuna gelen mesajları, maillerine gelen yeni mailleri takip edebileceğim.
Ama o fark etmesin ne olur.
Yardım edin bana...
Ooo oyle sifreler mifreler insan esinden telefonunu sakiniyorsa bosa gitsin adiyi..

Eğer bunun bir hastalık olduğunu düşünüyorsanız,
artık bunlari midem kaldirmiyor ergen çocuk yetistirmek istemiyorum ya bu huyunu duzeltirsin ya da bu is burada biter de . Evlilik terapistine gidebilirsiniz.

Genellikle ailede sevgisiz büyüyen insanlarda ilerleyen donemlerde sevgi ve ilgi açlığı oluyor. Bu da bir hastalik çünkü .

Böyle bir öneri sundum çünkü önceki aldatmalarini affetmissiniz. Sen beni gecen sene aldattn bugun bosaniyorum anca idrak ettim tuhaf olur yani

Hey taxi ondeki telefonu takip et .:KK45:

Yakaladigin zaman ne olabilir ki zaten yakalamissin.

Adam flort ediyor resmen. Yakalayip sonra bosanacagim diyerek, sadece kendini kandiriyorsun.

Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. Başka bir çare bulamadım çareyi sizlerde arıyorum.

Eşim evlendiğimiz günden beri sürekli başkaları ile yazışıyor. Her seferinde yakaladım. Fiziksel olarak aldatmadığını, gönlünde sadece benim olduğumu ifade etti. Ama öyleyse neden başka kadınlar? Aklım ermiyor benim.

Evliliğimizde her şey yolunda, birlikte vakit geçirmeyi de seviyoruz. Ailelerimiz de birbirine uyuyor. Ama neden ihtiyaç duyuyor da başka kadınlarla mesajlaşıyor, mailleşiyor anlayamıyorum.

Kafayı yemek üzereyim. İlk etapta telefonuna şifre koydu, şifreyi öğrendikten sonra arada girip kurcaladım telefonunu. sonrasında benim öğrendiğimi fark edince şifresini değiştirdi, hatta uygulamaların içine de ayrı ayrı şifre koydu. Üstelik sürekli iş gezisinde..

Ayyy çok merak ediyorum, güvenemiyorum ona.
Yok mudur bir uygulama onun telefonuna gelen mesajları, maillerine gelen yeni mailleri takip edebileceğim.
Ama o fark etmesin ne olur.
Yardım edin bana...

Tatlim hizli karar verme derim. Bence esini karsina alip konusmalisin dogru duzgun. Kafanda tedirgin oldugun seyleri anlat. Diger kadinlarda buldugu ama sende bulmadigi sey nedir bunu konusmalisin. Birbirinize vakit ayirin. Sen onun karisisin suslen puslen guzel sofralar hazırla ve kendinize ozel gunelriniz olsun. Bu kuruntularini at bir kenara ve kocani seviyorsan harekete gec. Suçlama sakin ve takip etme. Bu seni kotu hissettirir bence.Bunu biraz yap ve hala devam ediyorsa bence evlilik terapistine gidin. Hemen bosanma derim.

Ahah
Bir yakınımın eşi sohbet sitlerinden hem de yabancı uyruklu hatun kisiler ile sohbet eder,bunun ingilizcesini ilerletmek icin iyi olduğunu :KK48: " soylerdi.
hatta biri ile aylarca sohbet etti guzel şehrimiz istanbul u gezdirdi .:ıslık:
Sonuc mu ; boşandılar ve o hatun kişi ile evli
Diyeceğim o ki , yemeyin bunları kardeşim yemeyin :KK57:
Benim de erkek bi arkadaşım vardı o sitelere uygulamalara İngilizcesini geliştirmek amaçlı girdiğini söylerdi :KK70: bu erkekler çok aptal böyle yalanlara inanacağımızı sanıyorlar gerçekten? Diye düşünürdüm hep ama konu sahibi bu tarz yalanlara inanan biriymiş maalesef varmış böyle kadınlar.

İnanamıyorum ben böyle kadınlar olduğuna ya, neyden emin olacaksınız daha adam motora dönmüş ayan beyan aldatıyor.

Bir de boşanmayı düşünüyorum demişsiniz, bırakın ablacım siz bu adamı boşamazsınız, en iyisi görmeyin duymayın.

X