- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
- Konu Sahibi fatma senay
Boşanmayı düşünüyorum arkadaşım, bir yandan da emin olmak istiyorum.
Daha ne kadra emin olacaksınız? Adam kendi ağzıyla söylemiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir yakınımın eşi sohbet sitlerinden hem de yabancı uyruklu hatun kisiler ile sohbet eder,bunun ingilizcesini ilerletmek icin iyi olduğunu " soylerdi.Fiziksel olarak aldatmadığını, gönlünde sadece benim olduğumu ifade etti. Ama öyleyse neden başka kadınlar? Aklım ermiyor benim.
Yatakda bassa ayyy gerçekten sevişiyorlarmıydı çok merak ediyorum diyecek potansiyeli var bence arkadaşın..Sanırım siz yatakta basana kadar emin olamayanlardansınız
Sanırım siz yatakta basana kadar emin olamayanlardansınız
Sözlerinize dikkat ediniz..
Ooo oyle sifreler mifreler insan esinden telefonunu sakiniyorsa bosa gitsin adiyi..Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. Başka bir çare bulamadım çareyi sizlerde arıyorum.
Eşim evlendiğimiz günden beri sürekli başkaları ile yazışıyor. Her seferinde yakaladım. Fiziksel olarak aldatmadığını, gönlünde sadece benim olduğumu ifade etti. Ama öyleyse neden başka kadınlar? Aklım ermiyor benim.
Evliliğimizde her şey yolunda, birlikte vakit geçirmeyi de seviyoruz. Ailelerimiz de birbirine uyuyor. Ama neden ihtiyaç duyuyor da başka kadınlarla mesajlaşıyor, mailleşiyor anlayamıyorum.
Kafayı yemek üzereyim. İlk etapta telefonuna şifre koydu, şifreyi öğrendikten sonra arada girip kurcaladım telefonunu. sonrasında benim öğrendiğimi fark edince şifresini değiştirdi, hatta uygulamaların içine de ayrı ayrı şifre koydu. Üstelik sürekli iş gezisinde..
Ayyy çok merak ediyorum, güvenemiyorum ona.
Yok mudur bir uygulama onun telefonuna gelen mesajları, maillerine gelen yeni mailleri takip edebileceğim.
Ama o fark etmesin ne olur.
Yardım edin bana...
Aha kesin ekşici da larin yazimina falan dikkat ediyor kaçiinBoşanmayı düşünüyorum arkadaşım, bir yandan da emin olmak istiyorum.
Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. Başka bir çare bulamadım çareyi sizlerde arıyorum.
Eşim evlendiğimiz günden beri sürekli başkaları ile yazışıyor. Her seferinde yakaladım. Fiziksel olarak aldatmadığını, gönlünde sadece benim olduğumu ifade etti. Ama öyleyse neden başka kadınlar? Aklım ermiyor benim.
Evliliğimizde her şey yolunda, birlikte vakit geçirmeyi de seviyoruz. Ailelerimiz de birbirine uyuyor. Ama neden ihtiyaç duyuyor da başka kadınlarla mesajlaşıyor, mailleşiyor anlayamıyorum.
Kafayı yemek üzereyim. İlk etapta telefonuna şifre koydu, şifreyi öğrendikten sonra arada girip kurcaladım telefonunu. sonrasında benim öğrendiğimi fark edince şifresini değiştirdi, hatta uygulamaların içine de ayrı ayrı şifre koydu. Üstelik sürekli iş gezisinde..
Ayyy çok merak ediyorum, güvenemiyorum ona.
Yok mudur bir uygulama onun telefonuna gelen mesajları, maillerine gelen yeni mailleri takip edebileceğim.
Ama o fark etmesin ne olur.
Yardım edin bana...
Benim de erkek bi arkadaşım vardı o sitelere uygulamalara İngilizcesini geliştirmek amaçlı girdiğini söylerdi bu erkekler çok aptal böyle yalanlara inanacağımızı sanıyorlar gerçekten? Diye düşünürdüm hep ama konu sahibi bu tarz yalanlara inanan biriymiş maalesef varmış böyle kadınlar.Bir yakınımın eşi sohbet sitlerinden hem de yabancı uyruklu hatun kisiler ile sohbet eder,bunun ingilizcesini ilerletmek icin iyi olduğunu " soylerdi.
hatta biri ile aylarca sohbet etti guzel şehrimiz istanbul u gezdirdi .
Sonuc mu ; boşandılar ve o hatun kişi ile evli
Diyeceğim o ki , yemeyin bunları kardeşim yemeyin