Bosnamayi dusunuyorum tabikide birikim yapmam lazim suan zaten konusmuyirum aksam geliyor sabah cikiyor ev de durmam simdilik daha mantikli esim tabikide tehditlerde kokmaz korksaydi zaten aldatmazdi.Insan yedisnde neyse 70 de odurEğer ben boşanmayı düşünmüyorsam boş atıp tutmazdım , her ikisiylede yüz göz olmazdım .. eşin sanıyor musun artık durulacak sizin tehtidlerinizden korkacak?
Size bir sey sorucam diyelim 10 aylik bebeginiz var ikiz meslegin yok ailen arkanda degil.Ustelik onceki kusluklerde babam evine don demisti donmezsen öldururz e kadar geldi siz olsaniz toparlanip bosanirmiydinz .yoksa bilinmezlige iki bebekle parasiz yola cikmak mi
Bende eminim òyle hissediyorum.Bu hayati yasaktansa her zorluga karsi ayakta dururumBirikim yap ve git, zor olacak elbette ama sonrasında eminim çok mutlu olacaksın.
İnşallah canım.Bende eminim òyle hissediyorum.Bu hayati yasaktansa her zorluga karsi ayakta dururum
Inanki canim o kadar kafam bozuk ki dusun bugun kapim caldi alo diye actim kapiyi:))Visne27 nasılsın. Netleşiyor mu kafanda birseyler
Her seyi dogru ca anlatti dökumanlarda dogru soyledigi cikti esimin .Hata yaptim pismanim dedi yeminler etti olmicak bir daha dedi cok agir sozler soyledimSizin iki tane çocuğunuz var. Size bunları yaşatıp bu kadar canınızı sıkıyorlarsa tabi ki rezil edin. Eşinizden de samimi bir şekilde herşeyi doğruca anlatmasını isteyin. Gidecek yerim yok diyorsunuz çekip gidin diyemeyeceğim iki tane ikiz bebekle.
Çocuklarına da size de bakmak zorunda.
Buna da kızıyorum.
Siz çekip gideceksiniz kimsesiz beş parasız.
Onlar sohbet muhabbet.
Yok öyle.
Siz gecelerce günlerce uykusuz kalıp çocuklarınıza bakın arkanızdan çevrilen işlere bakın. Bunu da açıkça söyleyin
Benim fedakarlığımın karşılığı bu muydu diye. O kadar ağır Konuşun ki eşinize karşı pişman olsun.
Yüzü kızarsın
Onu utandırın yani
Soyledim aynisi bosanirsak dedim ilerde cocuklara babaniz namusuzluk yapti aldatti dicem dedim cok ama cok agir konustum.Suan pisman oldugu gozlerinden belli ama guvemim tamamen bitti .Zaten para biriktirmeye basladim devamli elime gectigince biriktiriyorumBence iyi bir ders olmuş. Çocuklarınız da var zaten şu süreç içerisinde hem çocuklarınıza bakarken böyle bir durum sizi zorlar hem de bir yönden başka çareniz yok aynı evde yaşamak durumundasınız ama yine de bence temkinli olup kenara köşeye bir birikim yapın.
Böyle saçma sapan insanlara da prim vermeyin
Eşiniz de hatalı ama ağır konuşmanız iyi olmuş en azından içiniz bir nebze rahatlamıştır.
Böyle bir durumda boşansak çocuklarımız sana aldatan baba Gözüyle bakacak deseydin
Saol canm cok tesekkur ederim hakkimda hayirlisi olsun.Herseyi soyledim hatta dedimki madem srn evliligimize zaygi duymuyorsun beni saymiyorsun bende seni saymiyorum dedim .Bana bu aciyi yasatirsan bir daha dedim bende aynisini sana yasatcam dedim .Cildirdi tabi erkek yapar kafin yapamaz ya hani koca kafalilari buna calisiyor nasil zoruna gitti.Bende calismayi cok istiyorum ama inan cocuklara bakcak kimse yokAllah yardımcın olsun yine de inşallah herşey yoluna girer daha iyi olur aynı durum tekrarlanmaz. En azından içindekileri döküp ona karşı rahatlamışsın. Çocukları büyütünce işe de başlarsan çok iyi olur
Aynen sabrin sonu selamet olur benim icin insallahBir süre bu şekilde idare ettikten sonra kendi ayaklarının üzerinde durduğunda tekrar düşünürsün şimdilik sabırdan başka çare Yok
Amin canim aminAllah yardımcın olsun,yüreğine ferahlık versin : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?