- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canim hadlerini bildirme istiyorum icimde biryangin var sonmesi lazim.Suan gitmeknistiyorum kendi pisliklerinde bogulsunlar.Biraz toparkanayim gidicem cilekcim kesin.İkisine de haddini bildir yanına bırakma... Her ne olursa olsun eşinin yaptığı edepsizlik ! Kızın da aşağı kalır yanı yok. Kız araya fesat sokmak istiyor eşin de kuyruğu gördü dolanıyor...
Bende aynisini soyledim hepsini bahane hepsi korkudan sizi rezil etcem diyince göz bebekleri buyudu artik duygu somurulugu yaptiEşin nasıl kıvıracağını şaşırmış resmen. Tama anlamıyla mide bulandırıcı. Psikolojini düşünen adam başka kadına mı yazar yani. Kadını da bir daha evine sokma bence.
Rezil etmeden gitme, sen yanıyorsan onlar da yansın... Adamın geçmişte aldatma eğilimi varmış zaten, can çıkar huy çıkmaz demişler.aynen canim hadlerini bildirme istiyorum icimde biryangin var sonmesi lazim.Suan gitmeknistiyorum kendi pisliklerinde bogulsunlar.Biraz toparkanayim gidicem cilekcim kesin.
Bosanmak istiyorum Allah biliyor sadec toparlanmam laxim 10 aylik beekler var ailem esimdrn daa beter bosnanip nereye gidicem bir sure para toplamam lazim sonra kararim kesnYa Allah aşkına bu forumda herkes aynı kocan seni aldattıysa boşan! Bekara koca boşamak kolay ama. Hiç mi gurur yok ablacım hiç mi bir gram bile mi? Kendinize bu kötülüğü yapmayın lütfen size değer vermeyen birinin kahrını çekmeyin. Sizi sevse size bu kötülüğü yapmaz. Konunuzun sadece aldatma olduğunu okudum ama yazık size hayatınıza bu dünyaya bir kere geliyoruz ve siz ömrünüzü sizin için değmeyecek kişilere harcıyorsunuz. Bari buraya (boşanmayacaksanız) diğer insanların en kıymetli olanını zamanını çalmayın
Size değer veren insanlarla tanışmanız umuduyla
Oyle canim bundan once cok seyler yasadim ama aldatmayi kabul edemicemRezil etmeden gitme, sen yanıyorsan onlar da yansın... Adamın geçmişte aldatma eğilimi varmış zaten, can çıkar huy çıkmaz demişler.
Bu*ktur kokar huydur çeker demişler. Kime çekiyor bunlar anlamıyorum!Oyle canim bundan once cok seyler yasadim ama aldatmayi kabul edemicem
Bilmiyorum inan o kadar edepsizlik ki daha yeni yei aklim basima geliyor.diyorum ki beklemeyim hic cekip godeyim cocuklar kucukken bitsin istoyorum.Acimi yasarim ama unuturum zor olacak hemde cok zorBu*ktur kokar huydur çeker demişler. Kime çekiyor bunlar anlamıyorum!
Ailen arkanda mı ? Mesleğin var mı ? Birikimin vs ? Evet zor olacak, insanın içi yana yana mutlu huzurlu yuvasından bu şekilde ayrılması can yakar ama yapılanlara göz yummak daha çok acı verir. Sabırlı ol, serin düşün sonra adımlarını at...Bilmiyorum inan o kadar edepsizlik ki daha yeni yei aklim basima geliyor.diyorum ki beklemeyim hic cekip godeyim cocuklar kucukken bitsin istoyorum.Acimi yasarim ama unuturum zor olacak hemde cok zor
canım öncelikle bir sakin ol evet ortada bir yanlış var ama bana çok da aldatılma gibi gelmedi, çünkü ihanet söz konusu olsa açık verirlerdi..
bence kız birşeyleri içinde bitirememiş o yüzden o kanaldan yürümelisin, eşine karşı tavrın net olsun ama çok da eşini kendinden soğutma,
kızın ailesine ulaş, aba altından sopa göster, ağır tehdit et ve gerekirse de onu dövdür, anca böyle kurtulabilirsin gibi geldi bana..
Bu üyenin dediklerine harfiyen uy canım, kendisi evlilik kurtarma alanında uzman üye kişisi.
Ama bak altını çiziyorum kızı dövdür mutlaka, senin azına burnuna dalarim, adamlarim var, sen köpek, sen sen kimsin kızım, memelerini kopartırım diye ağır tehdit ettikten sonra dövdür. Bu kısımı iyi anladın umarım çünkü ağır tehdit kısmı önemli.
Son aşamada da mahkemelerde sürünüp, önce kızın tehdit ve adam dövmeden açacağı maddi manevi tazminat davasını, sonra kocanızı kaybedin.
Ahla bah, tavsiyeye bah hele. Beğenenler var üstelik..
Yahu ne kocacı kadınlarmışsınız bana da ne takıntılı tipler varmış burada, her yerde takip ediyorlar.. tatlım sen uymazsan uyma ben bugüne kadar böyle yaşadım kimsenin başaramayacağı şeyleri başardım biraz yırtık olmazsan ve tuttuğunu koparamayan pasif ezik birisi olursan anca burada alakasız yorum yapmakla yetinirsinBu üyenin dediklerine harfiyen uy canım, kendisi evlilik kurtarma alanında uzman üye kişisi.
Ama bak altını çiziyorum kızı dövdür mutlaka, senin azına burnuna dalarim, adamlarim var, sen köpek, sen sen kimsin kızım, memelerini kopartırım diye ağır tehdit ettikten sonra dövdür. Bu kısımı iyi anladın umarım çünkü ağır tehdit kısmı önemli.
Son aşamada da mahkemelerde sürünüp, önce kızın tehdit ve adam dövmeden açacağı maddi manevi tazminat davasını, sonra kocanızı kaybedin.
Kadın dövdürmekle mi yaptın bunu tabi ama siz gidin size söz veren kocalara ses çıkarmayın kadınları dövdürün bütün suç onlarda saf kocalarınızı kandırıyorlarYahu ne kocacı kadınlarmışsınız bana da ne takıntılı tipler varmış burada, her yerde takip ediyorlar.. tatlım sen uymazsan uyma ben bugüne kadar böyle yaşadım kimsenin başaramayacağı şeyleri başardım biraz yırtık olmazsan ve tuttuğunu koparamayan pasif ezik birisi olursan anca burada alakasız yorum yapmakla yetinirsin
Yahu ne kocacı kadınlarmışsınız bana da ne takıntılı tipler varmış burada, her yerde takip ediyorlar.. tatlım sen uymazsan uyma ben bugüne kadar böyle yaşadım kimsenin başaramayacağı şeyleri başardım biraz yırtık olmazsan ve tuttuğunu koparamayan pasif ezik birisi olursan anca burada alakasız yorum yapmakla yetinirsin
memelerini kopartırım .
Ben mi ses çıkartmıyorum ? Bari bana söylemeyin böyle şeylerKadın dövdürmekle mi yaptın bunu tabi ama siz gidin size söz veren kocalara ses çıkarmayın kadınları dövdürün bütün suç onlarda saf kocalarınızı kandırıyorlar
ailem arkamda degil.Anlatsam bana yaptiklari sasirirsin.Bir keresindd donmustum babam ya gidersin ya öldururuz diyorddu dusn yani .meslegim yok ama calisabilirim heryerde biraz birikimim varAilen arkanda mı ? Mesleğin var mı ? Birikimin vs ? Evet zor olacak, insanın içi yana yana mutlu huzurlu yuvasından bu şekilde ayrılması can yakar ama yapılanlara göz yummak daha çok acı verir. Sabırlı ol, serin düşün sonra adımlarını at...
Böyle bir aileye dönecek değilsin herhalde değil mi ? Tutup seni kocan ile barıştırmasnlar sonra ?Aile
ailem arkamda degil.Anlatsam bana yaptiklari sasirirsin.Bir keresindd donmustum babam ya gidersin ya öldururuz diyorddu dusn yani .meslegim yok ama calisabilirim heryerde biraz birikimim var
Bu üyenin dediklerine harfiyen uy canım, kendisi evlilik kurtarma alanında uzman üye kişisi.