Esim Aldatiyor beni

Dedim aricam simdi kizla konusacaksim dedim katiyen reddeti mecbur bem aradim esim diyor zaten hata ettim bayramda aramakla diyor.Dedim oldu ozman bende eski sevgilime mesaj atayimnhata yaptim diyim

Merhaba canım.
Benim de başımda bir akraba bozuntusu var ne yazık ki önceden de sevgililermiş kız evlendi boşandı boşandıktan sonra hak hukuk bahanesiyle helallik mesajı attı. Tabi benim ki hemen bana söyledi. ama hala yakınlarda olması canımı çok sıkıyor.
Başıma başka birşey daha geldi. Ben salak gibi kızla muhattap oldum keşke olmasaydım diyorum şuan.

Eşini seviyorsun ki üzülmüşsün dile kolay evlilik sürecinden geçmişsiniz. Kendini sakinleştir al papatya çayını iç akşam eve geldiğinde eşin karşına al medeni insan gibi konuş. Aldatıyorsan söyle kızmayacağım de. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler. Eşin zaten tatlı dile aldanıp sökülmeye başlar. Daha sonra Evliliğimizin yıkılmasını göze almışsın ki böyle birşey de bulunmuşsun de evliliğimizden eksik olan ne? diye sor erkekler zaten yok sen şöylesin huzur bulamıyorum cart curt böyle gereksiz şeyler söyleyecektir. Sözlerinden yola çıkarak konuşmana devam et kesinlikle sinirlenme sükunetini koru lütfen. Şiddetlenirsen sonuç kavgaya dönüşür bu da zedeler bırak seni sakin görsün ki şaşırsın. Bu benim karım mı desin? Senin kıskanmadığını görsün ki oda şüpheye düşsün niye kıskanmıyor ki diye. Bırak bıiraz onun kafasını karıştır.

Lütfen sakın üzülmeyin bende çok ağladım ama fayda yok ne yazık ki tabi ki ağlayın bende ne çığlıklar attım boğazımı zedeledim bağırmaktan ama şuan gayet sakinim. İlişkide üçüncü bir kişi girmeye çalışırsa sakin tavrınız karşı tarafı çıldırtır. Unutmayın şeytan giremediği eve insan gönderirmiş.

Kizlar suan icin bir sey yok esim yalaka yapiyor iste seni seviyorum cocuklarimida hataliyim diyor ama konusmuyorum kendisiyle.Eve geliyor ben hemen diger odaya kaciyorum yaninda olmak istemiyorum simdilik burnu surtsun suan cocuklar icin katlanmak zorundayim.

Meraba canim yorumun icin tesekkur ederim.Sakince konustum aldatiyormusun dedi hayir dedi tekrar sordum hayir dedi .bu kadar ustume gelme bak aldatmadim ozamn gercekten aldatirim dedi.Elalem karisindan gizli baska kadinlara ev aciyor dedi bana bende dedim bizene onlarda hem kisi kendinde bilir isi dedim.Cok sinirlendi.Dedim ki hayat kadini olsa yinede isimi yapiyorum der ama eski sevgili olunca dahada zor ama tabi bunlar sadece mesaj resmi konusmuslar yakalamadaydim ne olur du bilmem.

Sana yalakalık yapıyor ama bir yandan da çekip gidemedigini gitmeyecegini bildiği için biyerleri sisiyordur.

Bazılarına dayak müstahak şimdi bana kimse demesin bu kızın saçını başını yolmak mı çözüm diye aaah canım ya kendimi senin yerine koyamadım Allah evlatlarını hayırlı etsin mutlu bir hayatları olsuns seninle inşallah hakkında hayırlısı olsun.

Vay anasını yemin ederim biran ben bile bunları yapasım geldi hiçbir sorunum olmadığı halde çok maceralı nan

Amin canim teseķur ederim gercekten cok zor bir durum 3 gundur yemeden icmeden kesildim yarim gunde bi paket sigara icwr oldum(

v
vişnecim kızı önce bi güzel rezil et biraz rezil olsun aklı başına gelsin sonra da kocanın burnundan getir hayatı görsün gününü süründür dur yani. Anladığım kadarıyla boşama imkanın zor o zaman bi şans daha ver ama kızı rica ediyorum rezil et .

Sen genede ilgilenmiyomuş gibi yap habersizce stalk yap :) ilgilenmediğini düşünürse zanneder ki heh yakamı bıraktı. hiç ummadığı anda telefonunu karıştırırsın için rahat eder önce onun kafasından sildir ki rahatlasın sonra hamleni yaparsın

Ama kendine zarar veriyorsun buda çocuklarına verdiğin zarar oluyor ne büyük şans ikiz evlat sahibi olmak maşallah eminim ki çok mutlu olacaksınız
Evet canim onlar benim herseyim suan nerdeyim biliyormusn hastanedeyim bebegimn atesi yukseldi suan serum bagli bebegimmi yanayim kendi basima gelenle mi(

Bende cok istiyorum rezil etmeyi bir yandan diyirum bosanmicaksam bende rezil olucam insanlar dicek hem aldatildi diye.Bu gururu kendime bile yediremezken insanlarin bu düsuncesi iyice beni kahreder.Ben o kizi Allaha haval ettim ikinci olursa zaten rezil olmak bir yana dursun kizi dogduguna pisman ederim auriyeten esiminde

Öyle canim dun ona dedim ki konuyu kapaticam ama kucuk bir hatanda yemin ederim seni direk bosacim dedim. Çok pisman oldugunu soyledi umarim bunlara gerek kalmaz ayni hatayi bir daha yapmaz

Evet canim onlar benim herseyim suan nerdeyim biliyormusn hastanedeyim bebegimn atesi yukseldi suan serum bagli bebegimmi yanayim kendi basima gelenle mi(
Çok geçmiş olsun bu günler geçecek emin ol Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…