Eşim ailesini savunuyor hiç laf ettirmiyor benim isteklerimi dinleyip benimle doğru düzgün iletişim kurmuyor

eşim asker evde bulunmuyor sürekli
O zaman yapılacak bişey yok, boş ve dağınık evde kukuman kuşu gibi oturacaklar. Oğulları olmadan gelmeleri saçma mı saçma. Ama sendende ayrı icazet almaları gerekli değil. Seni arasalar ev müsait değil girmeyin mi diyecektin yoksa gidip evi mi toplayacaktin ? Senin ailen eşini arasa, eşin gelmeyin ev müsait değil dese olur mu ? Olmaz. Sende onlara diyemezsin.

O zaman yapılacak bişey yok, boş ve dağınık evde kukuman kuşu gibi oturacaklar. Oğulları olmadan gelenleri saçma mı saçma. Ama sendende ayrı icazet almaları gerekli değil. Seni arasalar ev müsait değil girmeyin mi diyecektin ?
Hayır demicem tabiki ben banada söylemelerini isterdim daha 6 aylık evliyiz bu kadar kafalarına göre takılmlarını doğru bulmuyorum.

Me yapacağımı şaşırdım gerçekten eşimle çokta kavga ediyoruz ve bana hakarette ediyor kötü şeyler söylüyor aslında çok aşıktık ama niye böyle oldu bilmiyorum herşeyi benden bekliyor. Birkeresinde şiddet bile uyguladı.

Me yapacağımı şaşırdım gerçekten eşimle çokta kavga ediyoruz ve bana hakarette ediyor kötü şeyler söylüyor aslında çok aşıktık ama niye böyle oldu bilmiyorum herşeyi benden bekliyor. Birkeresinde şiddet bile uyguladı.
Bence evliliğinde eşinin ailesinin senden habersiz evinizde kalmasından çok daha önemli sorunlarınız var 6 aylık evlilikte şiddet nedir hakaret nedir

Hayır demicem tabiki ben banada söylemelerini isterdim daha 6 aylık evliyiz bu kadar kafalarına göre takılmlarını doğru bulmuyorum.
Anlamadım, mazeret olarak ev müsait değil diyorsun, napacaktin gidip evi mi toplayacaktin? Yapacak birşeyin yok ki zaten. Senin ailen izin almak için eşini arasa eşin gelmeyin ev müsait degil dese olur mu? Olmaz değil mi? O zaman sorun yok. Ailen ya da arkadaşların eve geleceklerinde eşimi de arayıp söyleyin diyor musun?

Eşinizin işi ne kadar sürerse sürsün evinizde kalmanız gerekir bence. Eşinizin böyle bir işi olduğunu bilmiyor muydunuz?Hadi birkaç gün ailenin evine gidilir de 1,5 ay nedir? Hastalık varmış covid olmuşsunuz, iki hafta karantina diyelim. Sonra niye dönmediniz evinize? Eşiniz size sormalıydı elbet ama 45 gündür evde olmadığınız için "ya zaten kaç zamandır evde değil birşey söyleme hakkı yok" diye düşünmüş olabilir. Ayrıca çamaşır sermiştim, özel eşyalarım ortalarda demeniz bahane. Hangi kadın uzun süre dönmeyeceğini bildiği evi öyle bırakır da gider?. Ailesi olmasa bile belki bir akşam arkadaşları çay kahve içmeye çat kapı gelebilirdi. Bana sorup izin almaları gerekirdi diyorsunuz da eşiniz arayıp sorsa "hayır gelmesinler" mi diyecektiniz?

Ben size göre farklı düşünüyorum belki ama kendi evimde huzurluyum. Benim de eşim iş gereği ülkeler arası yolculuklar yapardı. Ben iki küçük çocukla bile ailemin evinde 1,5 ay kalmadım.

1 buçuk ay eve gitmemek nedir ya siz evlendiğinize emin misiniz?
1 bucuk aydır çamaşırlar evin icinde öyle bekliyor mu yani?
Henüz evli olduğunuzun farkına varamamışsınız siz, aile evinde 2 sevgili gibi yaşayıp gidiyorsunuz.
Hadi eşinizinki mecburi, ama sizin 1 bucuk ay ailenizin evinde kalmanız doğru değil. Evlisiniz artık siz( uzak şehirde olunca arada bir kalınır ona lafım yok)

Bu evliliği ben pek ciddiye alamadım oyuzden kv hakkında yorum yapmayacağım.

Şöyle düşünün..arkadaşı olsa eşime sorayım der ama anne babasına eşime sorayim mi desin?sizin anneniz anneniz gelecek olsa ve haber verseler ,önce eşime soracağım mi dersiniz?biraz tuhaf olmadı mi?benim ailemde şehir disinda. .annem geliyoruz der ve gelirler. Eşime sormam.eşim sorun ederse de darilirim. ...madem sehir disina cikacaktiniz evi dağınık birakmamaniz gerekirdi..herşey olabiliyor demek ki. ..6 aylık evlilikte 3 hafta kalmaları çok....eşinizin herşeyi ablasina anlatmasi sıkıntı...bunu da konuşarak çözersiniz umarım.

Çok yanlış düşünüyorsunuz büyük ihtimalle oğlunuz var. ☺️
Asıl bu düşünce çok yanlış. Oğlu olanların farkı ne ki? Doğru 1 tanedir. Ayrıca Evladın kızı erkeği olmaz. Oğlumun evine de , kızımın evine de karşı taraftan 'izin' almadan giderim. Evlat ne emeklerle büyütülüyor, arada öyle izin almalık bir resmiyet de olmuyor. Sizin aileniz, size gelecek olsa kiminle oturup konuşur? Ayrıca eşinize sorarlar mı? Asla sormazlar 😏

Merhaba eşimin işi yüzünden istanbula ailemin yanına geldim ve 1 aydır onun işi yüzünden burdayım eşim geri döndü işine evde bulunmayacağı için bende aileöin yanında kalmaya devam ettim yeğenimin doğum gününü yapıp dönecektim dönemedim covid oldum aileside bizim oturduğumuz yerde tatile gelmişler ve bana sormadan oğluyla konuşup benden izin almadan plan yapmışlar bizde kalcaklarmış 3 gün ben çok sinirlendim neden bana sormadınız evime girmeden önce bendende müsade istemeniz gerekiyordu diye eşim oğullarının evi tabiki gelcekler buraya kadar gelmişken dedi. Biz daha 6 aylık evliyiz ve 3 . Ayında ailesi kışlık bişeyler yaptık getircez diye bize yatıya gelip 2’5 3 hafta kaldılar. Sürekli herşeyime karışıp laf eden insana kaf sokan tiplerden ordayken hep alttan aldım bişey demedim ama rahatsız olduğumu eşime söyledim. Şimdi eşim buaramızda konuştuğumuz herşeyi gitmiş ablasına anlatmış. Ben şuan boşanmayı düşünüyorum ailesine beni kötü göstermiş oldu fikrime saygı hiç duymuyor ailesini tutuyor ne yapmalıyım?
Eşiniz size kızdığı için ablasına anlatmış olabilir . Ben birkaç günlük bir yere giderken evi komple temizler öyle çıkarım ne olur ne olmaz diye ev akar kokar birinin girmesi gerekir vs size de tavsiye ederim . İzin alma konusuna gelince tatbiki de sizden izin almayacaklar eşinizde sizden izin almayacak. Empati yapıyorum benim ailem kalmaya geldiğinde eşmden izin almam gerekse kendimi o eve ait hissetmem . Kayınvalidenizin odanıza girip çamaşırları toplaması biraz rahatsız edici evet ama ne yapsın kadın toplamasa o rahatsız hissedecek. Laf sokma olayınıda yapmayan kayınvalidemi var canım sizde 😃. Ben eşiniz adına üzüldüm arada kalmış yazık daha çok yeni evlisiniz ya kendinizi törpülemeyi empati kurmayı öğrenin yada hem kendinize hem eşinize hayatı zindan etmeden kendi yolunuza bakın.

Tamamen eşimin işi dolayısıyla ayrı kalıyoruz mecburluktan yoksa ben evimde olmak istiyorum. Şimdi ailesi yanlış anlıcak ve bana tavır alcaklar bu yüzden ben devam etmeyi düşünmüyorum
Yanlış degil direk dogru anlayacaklar sizi bana sorulmadan diye konuşan sizsiniz.
Eviniz müsait olmayabilir eşinize çamaşırları topla dolaba koy demek zor mu?hayır degil.
İlerde doğum yaptıgınız zaman valideniz gidene kadar çamaşır yıkayıp asmayacak misiniz?
Eşiniz ablası ile paylaşımı dogru olmamış ama demek ki ortada kaldı

Sizi anlamadım hanımlar belli ki evi toplu değil daha altı aylık evlilikte üç hafta kalmışlar zaten evime benden habersiz niye gelinsin oğlunun eviyse konu sahibinin de evi oluyor ya hani .
Özel ne esyan var diye bile sorulmuş ne demek evinde isterse sütyen bırakır ortalık yere isterse kondom bunun hesabını birine verecek değil başkasının özel hayatına saygı duymayı ev sahibi yokken eve geelip kalmamayi öğrenmek gerekiyor .
Herkes konu sahibine tepki göstermişte ev sahibi evde değilse evine gitmek en kısa tabiri ile görgüsüzlük kimse kimseye yapmasın .
Evine gelecek kişi için de herkes eşine danışmak zorunda

Konu sahibesinin sorunu ilk basta kendisine sorulmadan gelinmesi. Tabiiki kadına sorulur. Cunku hizmet edecek kadındır. Evde değilmiş kendisi ama yinede bi eksik görünce direk kadının eksiği diye görülüyor sa kadına sorup gelinir. Bu görgüdür. Hem yeni evlilere 3 hafta gelmekte ne. Kanalıgın Nirvanasi

Konu sahibesinin sorunu ilk basta kendisine sorulmadan gelinmesi. Tabiiki kadına sorulur. Cunku hizmet edecek kadındır. Evde değilmiş kendisi ama yinede bi eksik görünce direk kadının eksiği diye görülüyor sa kadına sorup gelinir. Bu görgüdür. Hem yeni evlilere 3 hafta gelmekte ne. Kanalıgın Nirvanasi
Kabaligin Nirvanasi yani

Birde burda bı kişi konu sahibine kızınca niye toplu lincleme yapıyorsunuz çocuk gibi galyana geliniyor kaçınız siz yokken gelinse size sorulmasa üç hafta kalsalar sonra kocanız oğlunun evi ama dese tepki gostermezsiniz komiksiniz🤣
3 hafta değil 3 gün kalacaklar. 3 gün için bu tantana evet saçma hem evin sahibi yok diyorsunuz hemde iki tarafada sorulmalı diyorsunuz. Ee tek evin sahibi kadın mı adamlar galiba bostan korkuluğu onların eve misafir gelmesi ve ya ailesine gel demeleri gibi bir lüksü yok çünkü evin hanımı evin sahibi tek kadın ona sorulmalı sanırım. Ben nedense hiç kadınların ailesi gelicekse damatlarını arayıp müsade istediğini görmedim. Pardon burada erkek rahatsızsa böyle durumlarda tersi yazan kişiler her zaman eşin kim köpek ailen o seninde evin bir şey diyemez oluyor. Buda böyle bir iki yüzlülük işte:olamaz:

Ben evimde 1 buçuk aydır bulunmuyorum ve müsait değil şuan ortada özel eşyalarım var evi bir kadın daha çok çekip çevirdiği için bana danışmalarınıda bekledim böyle yaptıklarında sanki beni umursamıyormuş gibi rahatsız oldum.
Salonun ortasında sex swing mi sallanıyo? Ne gibi özel esyanız olabilir duvarlara koltuklara jartiyer kırbaç mi serpiştirdiniz çıkmadan? Eşiniz o evde değil mi ayıp bir şey olsa bi toplar ortalıktan kaldırır bi çekmeceye . Kendi aileniz olsa söz konusu olan aynı olayı çıkartmayacağınıza eminim

X