Eşim ailesini savunuyor hiç laf ettirmiyor benim isteklerimi dinleyip benimle doğru düzgün iletişim kurmuyor

Hanımefendi ben gelmesinler gelemezler demiyorum orası artık benimde evim bana sormadan müsade istemeden gidemezler diyorum sadece. Yoksa yeni evliykende kabul etmezdim

Anladım ne söylediğinizi yorumumu da ona göre yazdım zaten. Orası sizin de eviniz evet sadece sizin değil. Siz evde yoksunuz bile neden sizi arayıp müsaade istesinler? Beklentiniz gerçekten saçma. Oğullarıyla kalacaklar neticede. Eşiniz sizi bilgilendirmediyse bu eşinizin suçu ama tekrar söylüyorum eşinizin ailesi sizden izin istemeye mecbur değil. Konuya bakınca gayet siz müsaade etmeden gidiyorlar gibi duruyor yalnız. Velev ki eşiniz yok başka yerde siz evde teksiniz anneniz aradı sana gelip kalmak istiyorum dedi. Anne kocamı ara müsaade iste mi diyeceksiniz? Aynı kapıya çıkıyor çünkü fark yok

Onlar da suc bulmuyorum sonucta ogullarinin evi esinizde suc buluyorum ki birde sizin dediklerinizi ablasina yetistirmesi basli basina fiyasko
Sizi anliyorum ama bu kadar fevri davranmayin madem gelmek istiyorlar birakin gelsinler habersiz gelen bulduguna katlanir insanlik hali bu evde hersey olabilir
Daha cok yeni alti Ay icinde evliligi oturtmak imkansiz boyle bir sebep yuzunden bosanmaya degmez
Sahsen bende istemezdim ben yokken evimde kimse kalsin Ama ev tek sizin olmadigi icin katlanmak zorundasiniz
Ben asla saygısız birisi değilim ailesi herşeye laf eder gıkımı çıkarıp cevapta vermem bize 3 aylık evliyken geldiler kaldılar yedik içtik beraber topladık 2 buçuk hafta kaynanam herşeye girişirdi eşim annesin yaptığı herşeyi beğenir oh mis koktu derdi benim yanımda sanki ben kötü yemek yapıyormuşum gibi ne koydun bunun içine derdi benim yaptıklarıma kaynanam kayınpederim oğullarının sevdiği yemekleri yapardı hergün oğlum bunu sever bunu yapalım yesin benim yanımda hep böyle konuşurlardı ellerinden kumandayı düşürmezlerdi ama eşimde ailesinin yanında yaptığım şeylere laf eder küçük düşürürdü sonra sana takılıyorum derdi

- Ozel esyadan kastiniz tuylu kelepceler, fantezi camasirlari, seks oyuncaklari vs. mi?

- Esinizin ailesini 3 gun agirlamak ne kadar zor olabilir?

- Devam etmeyi dusunmuyorsaniz zaten karariniz belli, buraya yazmaktaki amac nedir?
Ben evde yokum ve bana sormadan plan yapmışlar bu zoruma gitti ve evimi öyle görmeleri ben yokken toplamaları beni rahatsız ediyor yatak odama girmeleri vs.

Ben asla saygısız birisi değilim ailesi herşeye laf eder gıkımı çıkarıp cevapta vermem bize 3 aylık evliyken geldiler kaldılar yedik içtik beraber topladık 2 buçuk hafta kaynanam herşeye girişirdi eşim annesin yaptığı herşeyi beğenir oh mis koktu derdi benim yanımda sanki ben kötü yemek yapıyormuşum gibi ne koydun bunun içine derdi benim yaptıklarıma kaynanam kayınpederim oğullarının sevdiği yemekleri yapardı hergün oğlum bunu sever bunu yapalım yesin benim yanımda hep böyle konuşurlardı ellerinden kumandayı düşürmezlerdi ama eşimde ailesinin yanında yaptığım şeylere laf eder küçük düşürürdü sonra sana takılıyorum derdi
Ilk bastan nedir boyle daha cok yenisiniz gelip uzun sure kalmak cok fazla
Esiniz de tam bir okuz sizi cok iyi anliyorum ama gavura darilip oruc bozulmaz diye bir soz var 🙈sakinliginizi koruyun bunu hep diyorum sakayla yuzlerine vurun es ailesinin
Esinizle de ciddi ciddi bir konusun onlar gittikten sonra bu sorunlari asamiyacaginiz bir duruma gelmez umarim ablasina demesi ayri sorun boyle uslup ayri sorun ama dedigim gibi evlilik de ilk iki sene maalesef boyle sorunlar hep var

Ilk bastan nedir boyle daha cok yenisiniz gelip uzun sure kalmak cok fazla
Esiniz de tam bir okuz sizi cok iyi anliyorum ama gavura darilip oruc bozulmaz diye bir soz var 🙈sakinliginizi koruyun bunu hep diyorum sakayla yuzlerine vurun es ailesinin
Esinizle de ciddi ciddi bir konusun onlar gittikten sonra bu sorunlari asamiyacaginiz bir duruma gelmez umarim ablasina demesi ayri sorun boyle uslup ayri sorun ama dedigim gibi evlilik de ilk iki sene maalesef boyle sorunlar hep var
Ben ablasına anlatmasına çok sinirlendim ve bizim evliliğin bittiğini düşünüyorum daha 6 aylık bir evlilikte bu kadar ailesine düşkün bir adam eğer sevseydi olacakları düşünür ve bu rahatsız olduğum konuları direk ablasına anlatmazdı istemiyormuşum gibi. Eşimle ikimiz arasında çözmek istiyorum problerimi ama eşim ailesine hiç laf ettirmiyor.

Ben ablasına anlatmasına çok sinirlendim ve bizim evliliğin bittiğini düşünüyorum daha 6 aylık bir evlilikte bu kadar ailesine düşkün bir adam eğer sevseydi olacakları düşünür ve bu rahatsız olduğum konuları direk ablasına anlatmazdı istemiyormuşum gibi. Eşimle ikimiz arasında çözmek istiyorum problerimi ama eşim ailesine hiç laf ettirmiyor.
Evlenince sevdigin adami taniyamiyorsun
Onu yontmak da sana kalmis ama buda bazen kisa bir zaman bazen bir omur demek
Kendiniz bilirsiniz ama toparlayabileceginizi dusunuyorsaniz ayrilmayin
Zaten ailele oldugunuzu hemen anlamasini beklemeyin anlamaz daha

Evlenince sevdigin adami taniyamiyorsun
Onu yontmak da sana kalmis ama buda bazen kisa bir zaman bazen bir omur demek
Kendiniz bilirsiniz ama toparlayabileceginizi dusunuyorsaniz ayrilmayin
Zaten ailele oldugunuzu hemen anlamasini beklemeyin anlamaz daha
Me yapacağımı şaşırdım gerçekten eşimle çokta kavga ediyoruz ve bana hakarette ediyor kötü şeyler söylüyor aslında çok aşıktık ama niye böyle oldu bilmiyorum herşeyi benden bekliyor. Birkeresinde şiddet bile uyguladı.

Merhaba eşimin işi yüzünden istanbula ailemin yanına geldim ve 1 aydır onun işi yüzünden burdayım eşim geri döndü işine evde bulunmayacağı için bende aileöin yanında kalmaya devam ettim yeğenimin doğum gününü yapıp dönecektim dönemedim covid oldum aileside bizim oturduğumuz yerde tatile gelmişler ve bana sormadan oğluyla konuşup benden izin almadan plan yapmışlar bizde kalcaklarmış 3 gün ben çok sinirlendim neden bana sormadınız evime girmeden önce bendende müsade istemeniz gerekiyordu diye eşim oğullarının evi tabiki gelcekler buraya kadar gelmişken dedi. Biz daha 6 aylık evliyiz ve 3 . Ayında ailesi kışlık bişeyler yaptık getircez diye bize yatıya gelip 2’5 3 hafta kaldılar. Sürekli herşeyime karışıp laf eden insana kaf sokan tiplerden ordayken hep alttan aldım bişey demedim ama rahatsız olduğumu eşime söyledim. Şimdi eşim buaramızda konuştuğumuz herşeyi gitmiş ablasına anlatmış. Ben şuan boşanmayı düşünüyorum ailesine beni kötü göstermiş oldu fikrime saygı hiç duymuyor ailesini tutuyor ne yapmalıyım?
bence haklısınız. orası sizin mahreminiz ve evet bir eve gelmeden önce kadın aranmalı. bizim ülkemizde kadın çekip çevirir evi. kültürel gerçek bu. öyle olmasa dahi sizin de eviniz siz de aranmalıydınız. özel eşyalarınız da ortada olabilir sonuçta orası mahrem alanınız özgürsünüz.
eşinizin ablasıyla konulması da sorun olmamalı. rahatsızlığınızı söylememiş ve rahatsızsınız arkasında durun bunun bence
son olarak her şeyde hemen boşanmayı düşünmeyin. sınırlarınızı korumayı öğrenin

Me yapacağımı şaşırdım gerçekten eşimle çokta kavga ediyoruz ve bana hakarette ediyor kötü şeyler söylüyor aslında çok aşıktık ama niye böyle oldu bilmiyorum herşeyi benden bekliyor. Birkeresinde şiddet bile uyguladı.
Daha 6 aylik evlilikte siddet bile mi var hanzoya bak sen
Suan fevri davranmani anliyorum yani artik ne yaparsa yapsin duzelmez bu ayi cok uzuldum adina 🥲Allah yardimcin olsun

bence haklısınız. orası sizin mahreminiz ve evet bir eve gelmeden önce kadın aranmalı. bizim ülkemizde kadın çekip çevirir evi. kültürel gerçek bu. öyle olmasa dahi sizin de eviniz siz de aranmalıydınız. özel eşyalarınız da ortada olabilir sonuçta orası mahrem alanınız özgürsünüz.
eşinizin ablasıyla konulması da sorun olmamalı. rahatsızlığınızı söylememiş ve rahatsızsınız arkasında durun bunun bence
son olarak her şeyde hemen boşanmayı düşünmeyin. sınırlarınızı korumayı öğrenin
Yani sben zaten gelin diyecektim ne olursa olsun ama bana emrivaki yapttılar sormadılar ve genede yaptıklarını doğru bulmuyorum kabul etsem bile bundan rahatsız olurum eşim bunu kabul etmiyor işte ailesini savunuyor laf ettirmiyor ortak yolu bulamıyorum ne yapcam

Daha 6 aylik evlilikte siddet bile mi var hanzoya bak sen
Suan fevri davranmani anliyorum yani artik ne yaparsa yapsin duzelmez bu ayi cok uzuldum adina 🥲Allah yardimcin olsun
Ben hep affettim sevdiğim için oda seviyor diye düşündüğüm için. Ama biryanım seven insan böyle yapmaz diyor. Terlikle bacağıma çok şiddetli vurmuştu birşeye sinirlenip

Ablasına anlatması falan çok saçma, şiddet de varmış bence de boşan.
Kadınların bu bana sormalari lazım laflarina hastayım. Eşinin ailesi, sende evde yoksun neden sana sorsunlar ki?. Bu kadar buldumcuk olmayın ya. Özel esyan ne yani evin ortasına seks oyuncakları falan mı astiniz😅
Siz kadın değilsiniz galiba? Kadınların diye belirtmişsiniz. Sormak bir görgü kuraldır. Misafirliğe gitmeden önce bile ev sahibi aranır geliyoruz müsaitmisin diye ben ve eşim uzun süre o evde yok ve yatıya geliyorlar bana sormadan oğluyla plan yapıp

Siz kadın değilsiniz galiba? Kadınların diye belirtmişsiniz. Sormak bir görgü kuraldır. Misafirliğe gitmeden önce bile ev sahibi aranır geliyoruz müsaitmisin diye ben ve eşim uzun süre o evde yok ve yatıya geliyorlar bana sormadan oğluyla plan yapıp
Yo kadınım, muhtemelen senin iki katı yaşinda bir kadinim. Ev sahibi eşin işte ya 😅 böyle şeylere takılırsan bu hayatı bitiremezsin. Bini gelirken bini sormadiler evin sahibi kadin bidi bidi ya kalana kadar şiddete takıl. Oğlu o tabiki onla plan yapacak. Ne sen onların kızısin ne onlar senin ailen.

Yo kadınım, muhtemelen senin iki katı yaşinda bir kadinim. Ev sahibi eşin işte ya 😅 böyle şeylere takılırsan bu hayatı bitiremezsin. Bini gelirken bini sormadiler evin sahibi kadin bidi bidi ya kalana kadar şiddete takıl. Oğlu o tabiki onla plan yapacak. Ne sen onların kızısin ne onlar senin ailen.
Çok yanlış düşünüyorsunuz büyük ihtimalle oğlunuz var. ☺️

Çok yanlış düşünüyorsunuz büyük ihtimalle oğlunuz var. ☺️
Yo iki tane kızım var. benim mesajlarımdan benimle ilgili cikarimlar yapma istersen başarılı değilsin çünkü. 😂 Eşimin ailesi, arkadaşları bize geleceklerse eşime söylemeleri yeterli, eşim zaten bana iletir, yapılacak hazirliklari yaparız, ben evde yoksam eşim ağırlar bu kadar basit, dallandirip budaklandirmaya gerek yok. Eşinin eli kolu tutuyor değil mi? Evi toparlayabilir yani, erkekler de ev işi yapabiliyor, onlarında iki eli var bizim gibi.

Yo iki tane kızım var. benim mesajlarımdan benimle ilgili cikarimlar yapma istersen başarılı değilsin çünkü. 😂 Eşimin ailesi, arkadaşları bize geleceklerse eşime söylemeleri yeterli, eşim zaten bana iletir, yapılacak hazirliklari yaparız, ben evde yoksam eşim ağırlar bu kadar basit, dallandirip budaklandirmaya gerek yok. Eşinin eli kolu tutuyor değil mi? Evi toparlayabilir yani, erkekler de ev işi yapabiliyor, onlarında iki eli var bizim gibi.
Misafir değil bu yatıya geliyorlar ve size söylemeden evim şuan müsait değil uzun süre evde değildim. Herkesin kendi düşüncesi

Misafir değil bu yatıya geliyorlar ve size söylemeden evim şuan müsait değil uzun süre evde değildim. Herkesin kendi düşüncesi
Evin müsait değilse eşin toparlasin diyorum işte o evde değil mi? Uzun süre ev Boşsa dağılmaz ki kendi kendine, toz olur o da normal yani.

X