- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
-
- Konu Sahibi blueangelsnmm
Burnun düşüyo şu bebenin bezini değiştirirkenAfedersin b.klu bezimizi değiştiriyorlar sonra "rahat edemem"...
Tabiki. Herşeyin bir ayarı var kimse gelsinler aylarca kalsınlar demiyor ama 3 günde bu tantana ne? Annem babam tabağımi koltugumu da kemirebilirBurnun düşüyo şu bebenin bezini değiştirirken
İleride karıcım istemiyor o yokken gelmeyin dese başlarım karısına da kendisine de
Tabağını koltuğunu kemiricem sanki
Siz çağırın işte mis gibi madem sorun yok siz hep çağırın siz yokken eviniz boş kalmasınAnne baba ya hani...
7 kat el değil
O bakımdan...
Yani o kadar bakmış büyütmüş emek vermiş. Evlendirmiş. Belli yaşa getirmiş. Ama neymiş. Karısı evde yokmuş. Gelmesinlermiş. Ne üzücü....
Benim eşim evde olmasa özellikle çağırırım. Ben evde olmasam eşime derim sizinlileri çağır. Vakit geçirirsiniz
Ben sayfalarca yazı yazdım eşime yolladım asla takmadı bana hak vermesini istedim birazda olsa fikirlerime saygı duyup orta yolu bulsun istedim o hiç takmadı ve engelledi bu konuyu tartışırken ben o sırada hastayım covid daha ne diyebilirimÇok fazla fevrisiniz. Mükemmeliyetçi bir yapınız mı var? En küçük olayda 'evliliğimizin bittiğini düşünüyorum' diye kestirip atmak zaten yola hiç beraber çıkmadığınızı gösterir. İletişim yolu seçip olayları çözmek, bir daha olmasın demek yerine hemen bitti, gidiyorum, pes olmamalı. Evlilik bu, sevgililik değil. Sevgiliyken hatasını görür yol verirsin ama evlilik böyle dik köşeleri kaldırmaz. Yontulup yuvarlak olmak gerekir.
Zaten mesele sınırsız gelmek istemeleri altı aylık evliyken üç hafta kalınmaz sonra da sen evde yoksun ben gider temizlerim falan anne baba olmak bunu gerektirmez o ev onun evinin bir uzantısı değil başka insanların evi bunu anlamak önemliAnne baba ya hani...
7 kat el değil
O bakımdan...
Yani o kadar bakmış büyütmüş emek vermiş. Evlendirmiş. Belli yaşa getirmiş. Ama neymiş. Karısı evde yokmuş. Gelmesinlermiş. Ne üzücü....
Benim eşim evde olmasa özellikle çağırırım. Ben evde olmasam eşime derim sizinlileri çağır. Vakit geçirirsiniz
Çok dilim yandı bu durumlardan kesinlikle karşıyım habersiz gelinmesine evde yokken gelinmesine. Aksi yorum yapanların burnu sürtülmemiş dahaAy çok tuhaf yorumlar var ya da ben tuhafımEşimin ailesi bize gelirken beni arar. Sonuçta eşim sabah gidip akşam geliyor eve. Ben evde yokken de gelmezler. Eşimle konuşmuşlarsa eğer morningmoonla konuşun der ki o yüzden beni ararlar.
Ayrıca konuştuklarımızı ablasına nakletmek ne yaNe dedi? Karım sorun çıkardı ben yokken nasıl evime gelirler diyor mu dedi? Olgunlaşamamış insanlar.
Ev mahrem olduğunu savunmamdan kadının sorumluluğunda dediğimi nasıl çıkarabildiniz şaşkınım doğrusu. Bakın siz de demişsiniz o ev ikimizin sorumluluğunda diye. Benim dediğim de bu. Sadece eşimin ve ailesinin evi değil. Oğlumun evi deyip gelemezler istedikleri zaman. Benim ailem de kızımın evi deyip gelemez istediği zaman.
Olayın evin dağınıklığı ile temizliği ile alakası dahi yok. Ev mahremiyeti dediğim çok başka bir şey açın okuyun.
Aklı sıra kendini haklı çıkarcak ve beni küçük duruma düşürcek ama olacakları düşünemedi ailesi bana karşı kötü bir tavır alacağını yaptıklarımı yapabilceklerimi hiç düşünmediBugün millet ters ayağıyla mı kalkmış anlamıyorum. Başka konularda ne münasebet tabi haber verilmeli deniyor, bu konuda ise yok hatta 3 hafta da kalsa bir şey demem deniyor.
Bunlar daha yeni evli ne işi var eş ailesinin yanlarında.
Bu ev onların evi ve tabi ki arayacaklar ve eviniz müsait mi diye soracaklar.
Konu sahibi eşinizin yaptığı da çok çirkin, hemen gidip ablasına yetiştirmek ne demek??? Siz bu adamla hiçbir şey konuşamayacak misiniz ?
İste diyoruz ki o zaman konu sahibi neden başkasının evinde kalıyor aylarca ?Zaten mesele sınırsız gelmek istemeleri altı aylık evliyken üç hafta kalınmaz sonra da sen evde yoksun ben gider temizlerim falan anne baba olmak bunu gerektirmez o ev onun evinin bir uzantısı değil başka insanların evi bunu anlamak önemli
Evlenmeden önce yapıyordu en nihayetinde. Ben evli olmadığım için belki de arada bir ayrıntı varsa da anlayamıyorum, bana normal geliyor.Benim annem de girse rahatsız olurum ben neden benim çamaşırlarımı toplayıp dolabına yerlestirsin
İzin almak ayrı bir konu ama görgü kuralı gereği sadece oğluna söylemek yerine gelininiylede paylaşmalı diye düşünüyorum bu istemek yada istememek değilTam olarak nereden okuyayım "ev mahremiyeti"nin ne olduğunu? Nerede yazıyor bu bir tek sizin bildiğiniz çok önemli bilgi?
Bence siz mahremiyet kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz. Söz konusu "gizlilik" durumu temizlik, dağınıklık ya da donları kapsamıyorsa nedir bu ev mahremiyeti?
Siz evde yokken eşinizin misafir ağırlamasının mahremiyetinize ne gibi bir zararı olabilir?
İkimiz de evdeysek ev ikimizin sorumluluğunda, biri evde yoksa evde olan kişi tek başına sorumludur dedim ben.
İkimiz de evdeysek zaten evin halini ve birbirimizin müsaitlik durumunu biliyoruzdur. Bilmiyorsak tabii ki birbirimize danışırız.
Ama eşim evde değilse eve kimi çağıracağımı eşime soracak, izin isteyecek değilim. En fazla haber veririm.
Aynı şekilde o da benden izin almak zorunda değil. Annesi de beni arayıp izin istemek zorunda değil.
Böyle bir şey için izin isteyen kayinvalideme "ben yokken sizin benim evimde ne işiniz var? Ben geldiğimde gelirsiniz" demeyeceğim ve gereksiz bir izin istemeyle ego tatmin edecek yaşı çoktan geçtiğim için böyle bir beklenti olması ve bu sebeple olay çıkarmak çok anlamsız geliyor bana.
gerçekten sıktınız ama eşim beni ailemin evine kendi getirdi işi gereği burda olcağı için ve dönmem gereken zamanda covid oldum dönemedim anladınız mı şimdi başkası dediğiniz doğup büyüdüğüm babaocağıİste diyoruz ki o zaman konu sahibi neden başkasının evinde kalıyor aylarca ?
O zaman bu forumu söyleyelim kazen komple kapatsın. Kimse farklı düşündüğünü belirtmesin. Sizde kimseyi çağırmayın. Evinizi örtün kapatın. Aman kimse görmesin halınızı koltuğunuzu. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı ne saçma işSiz çağırın işte mis gibi madem sorun yok siz hep çağırın siz yokken eviniz boş kalmasınistemeyene neden bu kadar karşı çıkıyorsunuz? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı ne saçma iş
Sizin gibi düşünmeyen herkes anlayışsız değil bilginize :)Zaten mesele sınırsız gelmek istemeleri altı aylık evliyken üç hafta kalınmaz sonra da sen evde yoksun ben gider temizlerim falan anne baba olmak bunu gerektirmez o ev onun evinin bir uzantısı değil başka insanların evi bunu anlamak önemli
Siz mesela ailenize kalmaya giderken hem annenizi hem babanızı arayip mi izin istediniz? Merak ettim deİzin almak ayrı bir konu ama görgü kuralı gereği sadece oğluna söylemek yerine gelininiylede paylaşmalı diye düşünüyorum bu istemek yada istememek değil
gerçekten sıktınız ama eşim beni ailemin evine kendi getirdi işi gereği burda olcağı için ve dönmem gereken zamanda covid oldum dönemedim anladınız mı şimdi başkası dediğiniz doğup büyüdüğüm babaocağı
Kendisiyle çelişen bir insansınız anlaşıldı. Eşiniz ceviz kabuğundan mi çıktı ?İzin almak ayrı bir konu ama görgü kuralı gereği sadece oğluna söylemek yerine gelininiylede paylaşmalı diye düşünüyorum bu istemek yada istememek değil
gerçekten sıktınız ama eşim beni ailemin evine kendi getirdi işi gereği burda olcağı için ve dönmem gereken zamanda covid oldum dönemedim anladınız mı şimdi başkası dediğiniz doğup büyüdüğüm babaocağı
Siz azarlıyorsunuz. Daha önce bana da yapmıştınız. Bu hakkı nereden buluyorsunuz? Tabi ki farklı fikirlerimiz olacak ama benimki doğru benimki doğru diye dolanıyorsunuz ortalıkta. Siz de açın evinizi herkes girsin çıksın bana ne yahu herkese gösterinO zaman bu forumu söyleyelim kazen komple kapatsın. Kimse farklı düşündüğünü belirtmesin. Sizde kimseyi çağırmayın. Evinizi örtün kapatın. Aman kimse görmesin halınızı koltuğunuzu. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı ne saçma iş