Eşim ailesini savunuyor hiç laf ettirmiyor benim isteklerimi dinleyip benimle doğru düzgün iletişim kurmuyor

Ay çok tuhaf yorumlar var ya da ben tuhafım Eşimin ailesi bize gelirken beni arar. Sonuçta eşim sabah gidip akşam geliyor eve. Ben evde yokken de gelmezler. Eşimle konuşmuşlarsa eğer morningmoonla konuşun der ki o yüzden beni ararlar.
Ayrıca konuştuklarımızı ablasına nakletmek ne ya Ne dedi? Karım sorun çıkardı ben yokken nasıl evime gelirler diyor mu dedi? Olgunlaşamamış insanlar.

Burnun düşüyo şu bebenin bezini değiştirirken
İleride karıcım istemiyor o yokken gelmeyin dese başlarım karısına da kendisine de
Tabağını koltuğunu kemiricem sanki
Tabiki. Herşeyin bir ayarı var kimse gelsinler aylarca kalsınlar demiyor ama 3 günde bu tantana ne? Annem babam tabağımi koltugumu da kemirebilir

Bugün millet ters ayağıyla mı kalkmış anlamıyorum. Başka konularda ne münasebet tabi haber verilmeli deniyor, bu konuda ise yok hatta 3 hafta da kalsa bir şey demem deniyor.
Bunlar daha yeni evli ne işi var eş ailesinin yanlarında.
Bu ev onların evi ve tabi ki arayacaklar ve eviniz müsait mi diye soracaklar.

Konu sahibi eşinizin yaptığı da çok çirkin, hemen gidip ablasına yetiştirmek ne demek??? Siz bu adamla hiçbir şey konuşamayacak misiniz ?

Siz çağırın işte mis gibi madem sorun yok siz hep çağırın siz yokken eviniz boş kalmasın istemeyene neden bu kadar karşı çıkıyorsunuz? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı ne saçma iş

Ben sayfalarca yazı yazdım eşime yolladım asla takmadı bana hak vermesini istedim birazda olsa fikirlerime saygı duyup orta yolu bulsun istedim o hiç takmadı ve engelledi bu konuyu tartışırken ben o sırada hastayım covid daha ne diyebilirim

Zaten mesele sınırsız gelmek istemeleri altı aylık evliyken üç hafta kalınmaz sonra da sen evde yoksun ben gider temizlerim falan anne baba olmak bunu gerektirmez o ev onun evinin bir uzantısı değil başka insanların evi bunu anlamak önemli

Çok dilim yandı bu durumlardan kesinlikle karşıyım habersiz gelinmesine evde yokken gelinmesine. Aksi yorum yapanların burnu sürtülmemiş daha

Tam olarak nereden okuyayım "ev mahremiyeti"nin ne olduğunu? Nerede yazıyor bu bir tek sizin bildiğiniz çok önemli bilgi?
Bence siz mahremiyet kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz. Söz konusu "gizlilik" durumu temizlik, dağınıklık ya da donları kapsamıyorsa nedir bu ev mahremiyeti?
Siz evde yokken eşinizin misafir ağırlamasının mahremiyetinize ne gibi bir zararı olabilir?

İkimiz de evdeysek ev ikimizin sorumluluğunda, biri evde yoksa evde olan kişi tek başına sorumludur dedim ben.
İkimiz de evdeysek zaten evin halini ve birbirimizin müsaitlik durumunu biliyoruzdur. Bilmiyorsak tabii ki birbirimize danışırız.
Ama eşim evde değilse eve kimi çağıracağımı eşime soracak, izin isteyecek değilim. En fazla haber veririm.
Aynı şekilde o da benden izin almak zorunda değil. Annesi de beni arayıp izin istemek zorunda değil.
Böyle bir şey için izin isteyen kayinvalideme "ben yokken sizin benim evimde ne işiniz var? Ben geldiğimde gelirsiniz" demeyeceğim ve gereksiz bir izin istemeyle ego tatmin edecek yaşı çoktan geçtiğim için böyle bir beklenti olması ve bu sebeple olay çıkarmak çok anlamsız geliyor bana.

Aklı sıra kendini haklı çıkarcak ve beni küçük duruma düşürcek ama olacakları düşünemedi ailesi bana karşı kötü bir tavır alacağını yaptıklarımı yapabilceklerimi hiç düşünmedi

İste diyoruz ki o zaman konu sahibi neden başkasının evinde kalıyor aylarca ?

Benim annem de girse rahatsız olurum ben neden benim çamaşırlarımı toplayıp dolabına yerlestirsin
Evlenmeden önce yapıyordu en nihayetinde. Ben evli olmadığım için belki de arada bir ayrıntı varsa da anlayamıyorum, bana normal geliyor.

Kafa yapınız ofsayt üzgünüm ama boşanabilirsiniz mantıklı.Her şeye kulp takan ve art niyetli birisi gibi gözüküyorsunuz buradan bakınca

Konuyu okuyunca ne okudum dedim. Yani nerden baksam saçma sapan durumlar :)

Eşinizle iş durumlarından dolayı farklı şehirlerdesiniz, cepte.
Yeni evliyken kayın aileniz sizde 2-3 hafta kalmışlar ve onlardan rahatsız olmuşsunuz. Eşinize o zamanki sıkıntınızı söylediniz mi? Ya da eşiniz emrivaki mi yaptı? Emri vaki yapıldıysa neden 3 gün evinizde kalmak için sizi aramamalarına takılıyorsunuz, böyle başlamış zaten??

Kocanız ayrı bir enteresan. Ağzınızdan çıkan herşeye dikkat edin derim ben.

İzin almak ayrı bir konu ama görgü kuralı gereği sadece oğluna söylemek yerine gelininiylede paylaşmalı diye düşünüyorum bu istemek yada istememek değil
İste diyoruz ki o zaman konu sahibi neden başkasının evinde kalıyor aylarca ?
gerçekten sıktınız ama eşim beni ailemin evine kendi getirdi işi gereği burda olcağı için ve dönmem gereken zamanda covid oldum dönemedim anladınız mı şimdi başkası dediğiniz doğup büyüdüğüm babaocağı

O zaman bu forumu söyleyelim kazen komple kapatsın. Kimse farklı düşündüğünü belirtmesin. Sizde kimseyi çağırmayın. Evinizi örtün kapatın. Aman kimse görmesin halınızı koltuğunuzu. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı ne saçma iş

Sizin gibi düşünmeyen herkes anlayışsız değil bilginize :)

Siz mesela ailenize kalmaya giderken hem annenizi hem babanızı arayip mi izin istediniz? Merak ettim de

Kendisiyle çelişen bir insansınız anlaşıldı. Eşiniz ceviz kabuğundan mi çıktı ?

Siz azarlıyorsunuz. Daha önce bana da yapmıştınız. Bu hakkı nereden buluyorsunuz? Tabi ki farklı fikirlerimiz olacak ama benimki doğru benimki doğru diye dolanıyorsunuz ortalıkta. Siz de açın evinizi herkes girsin çıksın bana ne yahu herkese gösterin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…