- 10 Eylül 2024
- 11
- -3
-
- Konu Sahibi buse ceren11
Maalesef insan sevince aptal gibi hareketler yapıyor sonra aklı başına geliyorHak verilmez, alınır diye bir şey var, bildiniz mi?
O anlamıyorsa siz de anlamayın. Alın anahtarı vermeyin o zaman. Biraz da benim ailemde kalsın deyin. Yaptığı şey çok mantıklıysa bu da mantıklı. İşe otobüsle gitsin gelsin.
Düğün zamanı altın diye tutturup sonra o altınlarla alınan şeyleri neden bu adamların üstüne yapıyorsunuz onu da anlamıyorum.
Maalesef insan sevince aptal gibi hareketler yapıyor sonra aklı başına geliyor
Bize soruyorsun zaten . Yani bizim de arabamız var ve araba benim üzerime ben eşimin kardeşine bir kez vermedim . Babasının arabasını alsın bir zahmet . İstese hayır derdimolur size sorarım ne yapılması gerektiğini
Yaptım arabayı bırakmamak için elinden geleni yapıyor sürekli ailesiyle benim aramda kalmaktan bıkmış böyle söylüyor bana sen arabaya takıntılısın diyorHemen bir direksiyon hocası bulun pratik yapacağım deyin bir daha da arabayı geri vermeyin. Para vermez diyorsanız da kardeşimin arkadaşı bana bedava gösterecekmiş deyin yine de alın o arabayı.
Başkasının arabası olmasına rağmen onun keyfi için arabamı vereceğime gider duvara çarpar sanayiye veririm.
Yaptım arabayı bırakmamak için elinden geleni yapıyor sürekli ailesiyle benim aramda kalmaktan bıkmış böyle söylüyor bana sen arabaya takıntılısın diyor
Sabah olur olmaz gelip alıyor mu arabayı ?Akşamları eşimde sanki ortak gibi eşim çok pasif
Eşim ise gidiyor ordan arabayı kardeşi gelip alıyorSabah olur olmaz gelip alıyor mu arabayı ?
Sabah kalk sen git eşinle işe oradan arabayı alıp gideceğin yere git. Net çözümEşim ise gidiyor ordan arabayı kardeşi gelip alıyor
Eşini sen bırak işe arabayla? Takıntılısın deyince evet arabama bir kez bile binemedim dedin mi?Eşim ise gidiyor ordan arabayı kardeşi gelip alıyor
Aaa çok saçma. Büyük olay çıkartırdımEşime altınlarımı verdim araba aldı bende kullanayım diye araba sürekli kardeşinde duruyor tartışma yaşıyoruz sürekli bu konu yüzünden eşim beni anlamak istemiyor bağırıp çağırıyor
Karşınızda size saygısı olmayan,ezikleyen ve sizi hiç duymayan bir duvar var Ne diyelim!!!!! bir çocuk yapın mı????kocadir ne yapsa doğrudur mu???? Siz anlamayan insanı ömür boyu çekin mi????Sizden kısan ailesine yağdıran adamı baş üstünde tutun mu?????Ben hakkımı istediğim kadar koruyayım karşımdaki insan anlamadıktan sonra ne yapsan boş duvara konuşsan daha mantıklı
Eşime altınlarımı verdim araba aldı bende kullanayım diye araba sürekli kardeşinde duruyor tartışma yaşıyoruz sürekli bu konu yüzünden eşim beni anlamak istemiyor bağırıp çağırıyor
Yaptım arabayı bırakmamak için elinden geleni yapıyor sürekli ailesiyle benim aramda kalmaktan bıkmış böyle söylüyor bana sen arabaya takıntılısın diyor
Ozmaman anlayacagi dilden konuşacaksınBen hakkımı istediğim kadar koruyayım karşımdaki insan anlamadıktan sonra ne yapsan boş duvara konuşsan daha mantıklı
Çocuk falan yapma.bu adamdan baba olmaz.ailesini çocuklarından üstün tutar çocuğu aç birakir kardeşine yedirir demedi demeYaptım arabayı bırakmamak için elinden geleni yapıyor sürekli ailesiyle benim aramda kalmaktan bıkmış böyle söylüyor bana sen arabaya takıntılısın diyor