- 11 Ağustos 2024
- 73
- -24
- 1
- 25
- Konu Sahibi Zeynep8807
2 yıllık evliyim 26 yaşındayım. Görüncemin sözü olacak. Görümcem söz için kalkıp yüzüklerin parasını eşimden istiyor. Ben de eşime ailene tamam yardımcı ol ama sınırın olsun. Burda 10 bin kira verirken 5000 de az para değil verme kabul etmiyorum dedim. Sanane seni ilgilendirmez benim kardeşim dedi konuşmaları sildi ben görmeyeyim diye. Onlara sınır koyması gerekirken bana sınır koydu. Ben de madem banane beni ilgilendirmez, madem beni eşin yerine koymuyorsun madem kıymetim yok ben de söze falan gelmiyorum dedim. Sinirlendi kalktı evi başıma yıktı. Duvara yumruk attı elini kırdı. Kapıyı da kırdı. Etrafa saldırdı. Sonrasında neyse parayı vermedim henüz gerek yok bunca tartışmaya falan dedi. Neyse bir şekilde barıştık. Dün gece telefonuna baktım kavga ettiğimiz gün para kız kardeşine gönderilmiş. Ama bana yalan söylüyor. Üstelik yüzük bakmaya beni de götürmüştüler. O gün görümceme sormuştum avans mı aldın diye hayır babam verdi parayı dedi. Eşime dedim neden kardeşin öyle yalan söyledi. Ben söylememsini istedim dedi. Kardeşiyle bana oyun oynanıyor. Eşime olan sevgim bitti varya delicesine aşıktım ona. Aşk bitti, güven bitti, sevgi bitti. Çocuğumu olmuyo tedavi görüyoruz. Ankaraya gidip geliyo eşim. Sırf uçak parası vermesin masraf olmasın diye otobüslerde sürünüyor. Kalkıp bacısına paraya kıyıyor. Psikolojim altüst olmul durumda. Evi öyle dağıttı yerler cam içinde tek tek topladım camları ağlayarak Allahıma havale ettim. İnanın evliliğim bitsin istemiyorum. Elimden geleni yapıyorum. Ama hayatımdaki insanın bana yaptığına bak. Benden parayı kısmaz ama kendinden kısar bacısına verir. Hakkımı helal etmiyorum huzurum bozuldu.