3yildir evliyim. Esimin ailesi inceden inceye bize yapmaları gereken vazifelerini yapmayıp hep bız görmedik bilmiyoruz diyerek bana kendilerini acindirarak hersey den her sorumluluktan kaçtılar bende onların bu mahzun hallerine kandım 3yildir ses etmedim. Ama bu yıl doğum yaptım ve asla nerde ne zaman doğum yapacaksın biz ne yapalım gıbısınden hiçbir şekilde hatta esim sorsanıza demesine rağmen ilgilenmediler bilmeyen insanlara esim sorun diyerek ilgilenin diyerek yol gösterdi ama onlar hiç umursamadilar işte o zaman anladım bunlar cahil değil yapmak istemiyor. Sonra doğum oldu gorumce le aram soğuk tuttu ailesini getirttirdi bulunduğumuz ile onlar sözde bana yardıma geldiler ama gerçek maksat gorumcem benim üzerime gelmek istiyor adında konuşmak iş onun gönlünü yapmak için gelmişler. Ben kayın ablaya getirme yeni doğum yaptım sutum kesilir strese girmek istemiyorum dedim tamam dedi ama bı baktım top yekun haber vermeden baskın yapar gibi evime geldiler ve tartışma oldu tartışma esnasında kayıvalide bana iftira attı gorumce iki kere üstüme saldırdı ve kayın aba asla hadi gidiyoruz konuşmaya geldik yaptığınıza bakın kızın huzunurunu kaçırdınız demedi herkes seyretti ben bunlara rağmen onları affettim o gün sarıldım ama bı baktım bunların beni ezmesi bitmiyor ve ben astım bağırdım 3yilin sonunda ben köleniz değilim dedim ve bunlar küstü bize benim için iyi oldu böyle ahlaksız insanlarla akraba olunmaz ama eşim çok üzülüyor ve eşime sureklı evlilik seni değiştirdi diyorlar ama eşim kendi diyor biz önceden de aynıydı değişen bısey yok anliycaginiz evliligime yani bana çamur atarak esımı ağır ağır bana karsı soğutmaya çalışıyorlar bu cümleyle esim bir umursamasa bir süre sonra insanın illaki aklına yer eder ve öylede oldu esim bana soğudu benimle iletişim sıfır saygı sıfır sevgi asla yok ve ben aşk insanıyım bebeğim olmasaydı asla eşimde kendimi ezdirme bı dakika durmazdım ama bebegim var ve o babasına cok dusku ben bu durumu çözmek için esımı cok karşıma aldım konustum ama her tartismada saygı sınırını cok aştı şiddete dönüştü suan hafif şiddette ve ben ne yapıcam bilmiyorum çok mutsuzum ozbenligimle yuvam bebeğim esim arası da sıkışıp kaldım. Sizinde başınızı ısırdım cok kimseye anlatamıyorum biraz içimi dökmek istedim