Ablamla eşiyle görüşmesini beklemiyorum bekleyemem tabiki ama anne babamla böyle olmasın isterim. Yanlış mı düşünüyorumAdam dolandırılmış napmasını bekliyorsunuz ? Ben yiyemedim siz yiyin diyip hiç bisey olmamış gibi davranmasını beklemeyın
Eşine görüş diyemezsin. Ben de kaynanamı sevmiyorum eşime görüşme diyemem o da bana görüş diyemez. Ablana yüz verdikleri için içinden gelmiyor bu devirde para kolay kazanılmıyor. Ablan enişteni bilmiyor muydu ailen bilmiyor muydu. Biz de bi laf var malımın huyu diye. Enişte daha önce de anne babayı dolandırdı muhtemelen. Ablan da biliyordu vermeyin deseydiben ablamlada eşiylede görüşmüyorum zaten ama annem babamla böyle olsun istemiyorum
Esiniz cok hakli ve saygılı bir tavir icerisinde. Disaridan bakinca da son derece hakli gozukuyir. Zaman verin. Bir kac yil icinde duzelir. Hayat cok uzun. Siz ailenizden geri kalmayın, kendiniz gorusmek istediginiz zaman gorusun. Esinize de saygi duyun tepkisi icin.Sen görüş ben gelmem diyor. Onun böyle düşündüğünü ailem üzülmesin diye söyleyemiyorum eşimi ailem de çok seviyor. Bende söyleyemediğim için yalnız gidemiyorum
Kusura bakmayın. Adamın canı yanmış. Anne babanız bir şey olmamış gibi davranabilir ama eşinizin tüm aileyi içinin almaması normal. En azından bir süre. Belki zamanla düşüncesi değişir. Kendiniz görüşün, eşinizi rahat bırakın.Onuda anlıyorum ama anne baba sonuçta böyle olması beni çok üzüyor
Eşine ne oluyor ? Kocası dolandırmış kardeşin de bosanmamis insan evladını silip atamıyor ? Bırak gelmezse gelmesin niye adamı darliyorsun ? Sen git gel ayrıca sen silah mı dayadin kocanın kafasına enişteme para ver diye.Eşim ailemle görüşmek istemiyor…
bu olay öncesinde hiçbir sorun yoktu.
Ablamın eşi bizi dolandırdı yüksek meblağda zor durumda bıraktı. Babamada aynı şeyi yaptı aynı zamanda. Ama şuan ablam eşinden ayrılmadığı için ailem evladımız sonuçta gelmiyorsa nasıl zorla getirelim evladımız orda diyip konuşuyorlar. Biz görüşüp konuşmuyoruz. Eşim ailemin görüşmesini kabullenmiyor sürekli problem çıkarıyor ben arada kalıyorum onlarla görüşen kişilerle görüşmek istemiyorum diyor ne yapmam gerekiyor çok yoruldum fikrinize ihtiyacım var.
Eşine görüş diyemezsin. Ben de kaynanamı sevmiyorum eşime görüşme diyemem o da bana görüş diyemez. Ablana yüz verdikleri için içinden gelmiyor bu devirde para kolay kazanılmıyor. Ablan enişteni bilmiyor muydu ailen bilmiyor muydu. Biz de bi laf var malımın huyu diye. Enişte daha önce de anne babayı dolandırdı muhtemelen. Ablan da biliyordu vermeyin deseydi
Peki bunu aileme nasıl açıklamalıyım diğer eniştesi mağdur etti Buda bizimle görüşmek istemiyor diyip üzülmezler miEsiniz cok hakli ve saygılı bir tavir icerisinde. Disaridan bakinca da son derece hakli gozukuyir. Zaman verin. Bir kac yil icinde duzelir. Hayat cok uzun. Siz ailenizden geri kalmayın, kendiniz gorusmek istediginiz zaman gorusun. Esinize de saygi duyun tepkisi icin.
Bunu sadece aileme düşmanlaştı olarak algılamayın kendı parası için evladını affetmiştir babadır açmıştır kapısını ama sizi dolandırdıktan sonra sizde onun evladıydınız ve babanız bu kadarda arsızlık olmaz çocukların emeğini çöp ettiniz diyip kapatmamış kapısını .Ablamla eşiyle görüşmesini beklemiyorum bekleyemem tabiki ama anne babamla böyle olmasın isterim. Yanlış mı düşünüyorum
Ben 3 kez sordum kocanıza enistenız konusunda para verme uyarısında bulundun mu die cevaplamadıEşine ne oluyor ? Kocası dolandırmış kardeşin de bosanmamis insan evladını silip atamıyor ? Bırak gelmezse gelmesin niye adamı darliyorsun ? Sen git gel ayrıca sen silah mı dayadin kocanın kafasına enişteme para ver diye.
Eşin haklı bak biraz önce seni de yollamiyor sandım yukseldim sen git gel ailen sorarsa da böyleyken böyle de haksız mı şimdi kocan ? Senin baban kizimdir demiş affetmis kocan niye affetsin ?Sen görüş ben gelmem diyor. Onun böyle düşündüğünü ailem üzülmesin diye söyleyemiyorum eşimi ailem de çok seviyor. Bende söyleyemediğim için yalnız gidemiyorum
Demek ki bulunmuş :)Ben 3 kez sordum kocanıza enistenız konusunda para verme uyarısında bulundun mu die cevaplamadı
Polise versenize ? Ben kocanın yerinde olsam kırk kez dolandırıcılıktan dava etmiştim.Hayır. olaydan beride hiç konuşmadık
Oda böyle olacağını bilemezdi güvendiği için başımıza geldi ailem tabiki evlattan vazgeçemez ama benim eşimide seviyorlar ben görüşmediği için bizim için üzülürler diye endişe ediyorumEşine ne oluyor ? Kocası dolandırmış kardeşin de bosanmamis insan evladını silip atamıyor ? Bırak gelmezse gelmesin niye adamı darliyorsun ? Sen git gel ayrıca sen silah mı dayadin kocanın kafasına enişteme para ver diye.
Esiniz de az uzulmemis gibi gorunuyor. Tabi ki ailenizde durumdan uzulebilir ya da uzulmez, tanimiyorum bir sey diyemem. Ama gercege odaklanmak gerekirse bildigimiz esiniz uzulmus, onun uzulmemesi ya da teselli bulmasi icin neler yapiyorsunuz?Peki bunu aileme nasıl açıklamalıyım diğer eniştesi mağdur etti Buda bizimle görüşmek istemiyor diyip üzülmezler mi
Üzülen gelir kocanın gönlünü alır.ayni şeyi kaynin yapsa kiyametleri kopartir eşini de anasıyla babasıyla gorusturtmezdin şimdi konu kendi ailen olunca öyleydi böyleydi diye yumusatmanin alemi yok eşin istemiyor belki de sinirine hakim olmayacak ağzından kötü bir şey çıkacak en iyisi kimseyi görmeyeyim diyor ki haklı. Kocanı rahat bırak sen git gel saklamana da gerek yok kocam rahatsız oluyor görüşmek istemiyor bitti dolandırıcı damadı affeden aileniz kocanız için de cabalasin biraz.Oda böyle olacağını bilemezdi güvendiği için başımıza geldi ailem tabiki evlattan vazgeçemez ama benim eşimide seviyorlar ben görüşmediği için bizim için üzülürler diye endişe ediyorum
Pardon siteyi yeni kullanmaya başladığım için göremedim yazdığınızıBen 3 kez sordum kocanıza enistenız konusunda para verme uyarısında bulundun mu die cevaplamadı
Ve yine cevaplamadı sorumuPardon siteyi yeni kullanmaya başladığım için göremedim yazdığınızı
Zaten karşılaşmamak için haberleşip gidiyorduk. Bize ve babama aynı zamanda yapıldı bu durum. Ama babamda evladımdanda vazgeçemem diyorBunu sadece aileme düşmanlaştı olarak algılamayın kendı parası için evladını affetmiştir babadır açmıştır kapısını ama sizi dolandırdıktan sonra sizde onun evladıydınız ve babanız bu kadarda arsızlık olmaz çocukların emeğini çöp ettiniz diyip kapatmamış kapısını .
Sırf aileniz o eve onları kabul ediyor die bile gitmek istememekte haklı .
İster istemez karşılaşırım düşüncesi bile yetıyordur o adamın tüylerini diken diken etmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?