• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemin yanında çarparım dedi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eyllgvn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
285
275
18
25
Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim 1 yılda nişanlı kaldım çok zor süreçlerle evlendik yani sinirlenince yemediğim hakaret küfür kalmadı insanın basireti bağlanır ya öyle bağlandı resmen her şeye tamam dedim ne takı istedim ne toka hatta sahte bileziklerle gelin oldum sırf babasına nişanlım kıyamaz bana hemen özür diler bırakamaz beni dedim ve hemen bunu nişanlıyken ona ne şekilde dediyse nişanlıyken bana şe... demişti yani kısacası kendi kafasında benim onu ezdiğimi düşünerek geçen bir evliliğim var. Beni asla savunmaz ailesine karşı evimi yaksalar sen suçlusundur yansın sen kes der öyle birisi. İyiliğine gelince hep böyle mi hayır evde sürekli bana iltifatlar ailesinin hatasını söylemediğim sürece ya da ona trip atmadığım sürece hiç sorun yok. Ama annen bana küfür etti desem bile hak etmişsindir diyen birisi o derece bağlı ailesine hoş zaten sildirme gibi bir çabamda yok ama haklıyı haksızı ayırt edemiyor ve tüp bebek sürecimiz var ilk denememiz negatif. Her neyse buraya yazılacak çok şey var ama daha fazla uzatmak istemiyorum. Benim ailem memleketten geldi 10 gün kalmaya iyi hoş gezdirdi tozdurdu sağolsun ona lafım yok ama onları takmıyormuşcasına her gün gözünü ayırmadan telefona bakıyor ve ben aynısını yapsam sen ailemi istemiyorsun diye kıyametler kopar. Babam içerde otururken gidiyor başka odada nargile içiyor içme biraz sabret dediğimde oturma odasinda onlarin yaninda sürekli telefonla oynuyor onlara karşı konuşurken saygısızlık yapmıyor ama hareketleriyle çok buyuk saygısızlık yapıyor doğalgazı ben açıyorum o kapatıyor değişik değişik azarlıyor tersliyor sürekli asabi dünde bi video izletti bana bende aa polis neden bu kadar bağırıyor dedim sen solcu musun işte çarparım sana dedi yemek yerken kalktı gitti ve annem vardı annem kızım boşver şaka yapıyodur dedi hiç şaka yaparak demedi ve ne şekilde olursa olsun ailemin yanında öyle demesi hoş değildi bende o biraz cesaret ister gelde çarp dedim terbiyesiz sen daha nerde ne konuşacagini bilmiyorsun dedim başkasinin yaninda deli gibi konuşursun benimle aileme gelince böylesin dedim 2 saat sonra falan yanıma geldi şaka yapmıştım falan dedi ama özür yok bende affetmiyorum öyle şaka olmaz git sinirliyim dedim barışmıyor musun dedi hayır dedim tamam dedi gitti ne bizimle çay içti ne bir şey yedi sadece öyle oturup yanımızda telefonla oynadı ve ben iki gündür de küsüm hâlâ sabahları işe giderken kalkıp kahvaltısını hazırlayıp önüne koyuyorum geri yatıyorum ama asla affedemiyorum bana karşı ailesi ve ailem varken sürekli nefret dolu cevaplar veriyor ve işin kötü yanı farkında değil söyleyince de ne alaka diyor üslubu o kadar sert ve kırıcı ki hiçbir şekilde affedemiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim

Birini delirtirsin damarina basarsin zivanadan çıkartırsın dayanamaz da der anlarım. Onurunu gururunu yerle bir edersin üstüne üstüne gidersin de sana bi tane patlatır sinirle onu bile anlarim. Da durup dururken ortada fol yok yumurta yok bu hareketleri yapan bu laflari söyleyen insan hicbi şekilde anlaşılmaz saf kötülük bu. Ne alaka video izlerken solcu musun deyip ağzına çarparıma bağlamak? Ağzına çarpmak için bahane ario bu davar senin.

Arkadaşlar 1.5 yıllık evliyim 1 yılda nişanlı kaldım çok zor süreçlerle evlendik yani sinirlenince yemediğim hakaret küfür kalmadı insanın basireti bağlanır ya öyle bağlandı resmen her şeye tamam dedim ne takı istedim ne toka hatta sahte bileziklerle gelin oldum sırf babasına nişanlım kıyamaz bana hemen özür diler bırakamaz beni dedim ve hemen bunu nişanlıyken ona ne şekilde dediyse nişanlıyken bana şe... demişti yani kısacası kendi kafasında benim onu ezdiğimi düşünerek geçen bir evliliğim var. Beni asla savunmaz ailesine karşı evimi yaksalar sen suçlusundur yansın sen kes der öyle birisi. İyiliğine gelince hep böyle mi hayır evde sürekli bana iltifatlar ailesinin hatasını söylemediğim sürece ya da ona trip atmadığım sürece hiç sorun yok. Ama annen bana küfür etti desem bile hak etmişsindir diyen birisi o derece bağlı ailesine hoş zaten sildirme gibi bir çabamda yok ama haklıyı haksızı ayırt edemiyor ve tüp bebek sürecimiz var ilk denememiz negatif. Her neyse buraya yazılacak çok şey var ama daha fazla uzatmak istemiyorum. Benim ailem memleketten geldi 10 gün kalmaya iyi hoş gezdirdi tozdurdu sağolsun ona lafım yok ama onları takmıyormuşcasına her gün gözünü ayırmadan telefona bakıyor ve ben aynısını yapsam sen ailemi istemiyorsun diye kıyametler kopar. Babam içerde otururken gidiyor başka odada nargile içiyor içme biraz sabret dediğimde oturma odasinda onlarin yaninda sürekli telefonla oynuyor onlara karşı konuşurken saygısızlık yapmıyor ama hareketleriyle çok buyuk saygısızlık yapıyor doğalgazı ben açıyorum o kapatıyor değişik değişik azarlıyor tersliyor sürekli asabi dünde bi video izletti bana bende aa polis neden bu kadar bağırıyor dedim sen solcu musun işte çarparım sana dedi yemek yerken kalktı gitti ve annem vardı annem kızım boşver şaka yapıyodur dedi hiç şaka yaparak demedi ve ne şekilde olursa olsun ailemin yanında öyle demesi hoş değildi bende o biraz cesaret ister gelde çarp dedim terbiyesiz sen daha nerde ne konuşacagini bilmiyorsun dedim başkasinin yaninda deli gibi konuşursun benimle aileme gelince böylesin dedim 2 saat sonra falan yanıma geldi şaka yapmıştım falan dedi ama özür yok bende affetmiyorum öyle şaka olmaz git sinirliyim dedim barışmıyor musun dedi hayır dedim tamam dedi gitti ne bizimle çay içti ne bir şey yedi sadece öyle oturup yanımızda telefonla oynadı ve ben iki gündür de küsüm hâlâ sabahları işe giderken kalkıp kahvaltısını hazırlayıp önüne koyuyorum geri yatıyorum ama asla affedemiyorum bana karşı ailesi ve ailem varken sürekli nefret dolu cevaplar veriyor ve işin kötü yanı farkında değil söyleyince de ne alaka diyor üslubu o kadar sert ve kırıcı ki hiçbir şekilde affedemiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim
Siz kahvaltı hazırlamaya devam edin aferin sizeeee:super:

niye kahvaltısını hazırlıyorsunuz hala? aileniz de hiç iyi niyetli değil boşanıp başlarına kalmayın diye sus diyorlar...benim ailemin yanında çarparım diyecek ben sussam annem ortalığı ayağa kaldırır...bir silkelenip kendinize gelin . ne demek eş ezecek,kayınpeder ezecek sizde susup duracaksınız birde çocuk düşüneceksiniz! sizin şuurunuz yerinizde değil galiba

Yani hem kusup hem butun laflari yiyip bide sabahlari kalkip kahvalti hazirliyosunuz he. Ya ben gul gibi gecindigim kocama bir kere kalkip kahvalti hazirlamamisimdir. Tepenize cikariyorsunuz bosuna emek sarfediyorsunuz ama bunlari yaptiginiz halde hic kiymetiniz olmuyor farkinda degilmisiniz? O sizin ailenize nasil davraniyosa oyle yapin bakalim ne oluyor. Bazi seyler karsiliklidir akillanmiyosa yoluna bakicaksin kardesim mutsuz evliligine bir cocuk yapio neden bir cocugun mutsuz bir ailede yetosmesine vesile olmaya calisiyosun? Hicbir cocuk ailemin arasi duzelsin babam duzelsin gibi bi dusunceyle gelmemeli bu dunyaya dogmamis cocuga yuklediginiz misyon bumu.cocuk fikrinden vazgecin esinizlede konusun düzelmesi icin artik kendin bilirsin aonra ne yapacagini

Tüp bebek denemeleri mi?
Böyle bir adamdan mı?
Vay be sanırım bende bi tuhaflık var ben hayatı çok ciddiye alıyorum heralde. 🤷‍♀️
Ay bırakın doğursun kendi çocuğunu kendisi düşünmüyor bizler ne desek boş o aklına koymuş bir kere tüp bebekler filan bir zorlamalar o çocuk illaki doğacak çünkü nedennnnnn insanlar mazallah ona kısır gelin der onun ne eksiği var doğurması lazım o muhteşem genlerini aktarması lazım o bir premses dayakçı kocasının veliahtini doğurması lazım

Bir erkeğin size aileniz yanınızdayken çarparım demesi, sokak röportajlarında kenardan fırlayan amcalar gibi solcu musun çıkışı, sizin bunların üstüne tüp bebek denemeniz ve saymaya üşendiğim diğer her şey çok sıkıntılı. Bence sizin bir an önce korunmaya ihtiyacınız var. Bilinçli insanlar korunup bilinçsiz olanlar üreyince etraf böyle hırbolarla doldu işte. Lütfen ama lütfen böyle adamlarla evlenmeyin evlendiyseniz de baktınız yamuk yumuk hareketler yapıyor karşılığını verin. Hep dövülen horlanan hep kadın mı olmak zorunda. Karşılığını veremiyor ve mazoşistseniz evliliğinizi devam edersiniz. Bu acı yetmez derseniz 7 çocuk falan yapmaya çalışın.

Cocuk yapmayin! Bu ortamda cocugada yazık sizede

Bir erkeğin size aileniz yanınızdayken çarparım demesi, Ay bırakın doğursun kendi çocuğunu kendisi düşünmüyor bizler ne desek boş o aklına koymuş bir kere tüp bebekler filan bir zorlamalar o çocuk illaki doğacak çünkü nedennnnnn insanlar mazallah ona kısır gelin der onun ne eksiği var doğurması lazım o muhteşem genlerini aktarması lazım o bir premses dayakçı kocasının veliahtin

Sorun bende değil eşimde bu konuyu açtıktan sonra zaten kafamda tamamen oturdu bazı şeyler artık düşünmüyorum Allah vermiyorsa varmış demek ki bir sebebi aileme gelince de ailemle de konuştum arkamdalar anlattım her şeyi bilmedikleri şeyleri kahvaltı konusuna gelince de ilerde bir şey olduğunda bak kahvaltı hazırlamadı diye başıma kalkmaması için hazırlamıştım yani suçlu ben olmayayım diye

Ay bırakın doğursun kendi çocuğunu kendisi düşünmüyor bizler ne desek boş o aklına koymuş bir kere tüp bebekler filan bir zorlamalar o çocuk illaki doğacak çünkü nedennnnnn insanlar mazallah ona kısır gelin der onun ne eksiği var doğurması lazım o muhteşem genlerini aktarması lazım o bir premses dayakçı kocasının veliahtini doğurması lazım
Bazen gerçekten insanların akıl tutulması yaşadığını düşünüyorum. Gidip tekrar konuyu birdaha okudum elle tutulur hiç bir yanı yok. Daha 1 buçuk yıllık evlilik, hakaretler, küfürler, aşağılamalar havada uçuşuyor ve hanımefendi tüp bebek denemeleri yapıyor şaka gibi gerçekten. Allah mutsuz huzursuz yuva kimseye nasip etmesin ama çok şükür en azından (şimdilik) rahatım yerinde olduğu halde evliliğimin 5. Senesini doldurmadan çocuk düşünmüyorum. Belki beni de kısır zannedenler vardır 😂 hiç umrumda değil . Böyle pislik bir insandan hadi ben çekerim de (asla çekmem konu sahibi için söylüyorum) çocuğum bari çekmesin diye düşünürdüm. İnsanlar hayatlarını ne kadar hafife alıyorlar şaşkınlık verici. Afedersiniz ama tapulu malı değilsiniz bu adamın konu sahibi!! Yarın birgün boşanmak gibi bir hakkınız var biliyorsunuz değil mi? Özgürsünüz böyle bi adamı hayatınızdan çıkarma konusunda. Zira böyle bir öküzle ömür geçirmek çok zor olacak gibi görünüyor . Daha buraya çok konu açarsınız siz. Doğmamış çocuğa üzülüyorum sadece. Neyse konu sahibi dediğiniz gibi genlerini aklasın da çocuğun böyle bir ortamda büyüyerek b*k olacak psikolojisi çokta önemli değil. Allah akıl fikir versin gerçekten.

Sorun bende değil eşimde bu konuyu açtıktan sonra zaten kafamda tamamen oturdu bazı şeyler artık düşünmüyorum Allah vermiyorsa varmış demek ki bir sebebi aileme gelince de ailemle de konuştum arkamdalar anlattım her şeyi bilmedikleri şeyleri kahvaltı konusuna gelince de ilerde bir şey olduğunda bak kahvaltı hazırlamadı diye başıma kalkmaması için hazırlamıştım yani suçlu ben olmayayım diye
Böyle bir göreviniz yok. Kahvaltı hazırlamadınız diye sizi öküz ötesi kocanız ve ondan beter ailesi sülalesi dışında kimse suçlamaz.

Onca şey yapmış sıkıntı yok sadece çarparım lafı mı sıkıntı.
Bu adam başlı başına saygısız, size kıymet vermiyor. Çocuk olması için çektiğiniz uğraşlara değecek biri gibi durmuyor maalesef ki..

20 yaşında peşinizden atlı koşar gibi kocalar tükenecekmiş gibi evlenmek en büyük maharetmiş gibi koştur koştur evlilik yoluna girmişsiniz. 20 yaşında(bana göre çocuk yaşta) nişanlanmak yerine neden okumak veya meslek edindirme kurslarına gidip elinizin ekmek tutması seçeneklerini değerlendirmezsiniz ki?

Sinirden güldüm yazınızı okurken. O kadar sinirlendiniz ki KAHVALTI HAZIRLADINIZ AMA GERİ DÖNÜP YATTINIZ! Allahım ne büyük tepki!!

Daha çocuksunuz böyle rezil bir adamdan çocuk yapmak için bir de tüp bebek gibi yorucu bir sürece girmişsiniz.

Adam babasının annesini dövmesini normal karşılıyor bu nasıl bir felaket farkedemiyor musunuz? Bu adam sizi dövecek üstelik sussan dayağı yemezsin diyecek. Sonra çocuğunuz olacak erkek olursa o da ileride karısını dövecek kız olursa da sizin gibi ezilecek pısırık bir kadın olacak kocasının karşısında. E anne babadan dede babanneden gördüğünü normal kabul edecek çocuk.

Bi mesajınıza da ya yine daha kötüsü olursa demişsiniz. Kusura bakmayın hanımefendi boşanınca koştur koştur yenisini bulmak zorunda değilsiniz bekar da yaşayabilirsiniz. Sizden 10 yaştan fazla büyüğüm akranlarımın çoğu hala bekar ve hayatlarını yaşıyorlar gayet de mutlular.

Ben yine söyleyeceklerimi söylemiş olmak için yazdım. Ama adım gibi eminim ki siz bu adamdan boşanmayacaksınız. Yakında dayağı yer bi tur da öyle oturursunuz bu rezil zihniyetli adamdan. Bu işin sonu o çünkü.

Birkaç şey de aileniz ile ilgili söyleyeceğim.

Aileniz size değer vermiyor. Birincisi değer verseler 20 yaşında evlenmenize müsade etmezlerdi. Hadi evlenmeye siz ikna ettiniz diyelim, gözleri önünde yaşadığınız şu olayda size alttan al yuvanı(olmayan) yıkma demezlerdi. Tutar kolunuzdan götürürler sizi.

Örnek olması için anlatıyorum. Benim eşim gerçekten iyi bir insandır. 2.doğumum tam pandemiye geldi. Ailem plansız şekilde şehirlerarası kapanınca bizde kaldılar. Benim lohusalık, annemin aman gidemedikleri eşimin eve kapanma gerginliği, kv kp nin ay keşke gelseydiniz en azından ev bahçeliydi lafları vs bir araya geldi. Bi gerginlik oldu(sonradan eşim özür diledi tatlıya bağlandı) ki asla saygısızlık seviyesine varan cümleler olmadı sadece tartışma modundaydı. Eğer eşim aileme saygısızca tek kelime etseydi kucağımda bebeğimle 3 yaşında diğer oğlumu da alır ailemle memlekete döner boşardım onu.

Tartışma sırasında eşim bana yüksek sesle konuştu. Babam bir tuttu eşimin kolunu sen benim kızıma sesini yükseltemezsin diye eşim feleğin şaşırdı. Ertesi gün gideceklerdi giderken annem döndü dedi ki en ufak bir laf duyacak olursan arıyorsun bizi yasakmış cezaymış falan dinlemem gelir seni buradan alırım.

Afedersin sana çarparim derken baban annen ne işle meşguldu? Sen kim oluyorsun benim kizima çarpiyorsun diyemediler mi? Şaka yapmişdir dediler ustelik. Her zaman degismez bir kural vardir arkanda biri yoksa hep tepene binerler. Kadin once Allahin, sonra anne babasinin emanetidir kocaya. Ayni zamanda koca da. Saygi sevgi sifir. Boyle kocayi insan sevmedigi birine arzular. Siz neden çekiyorsunuz onu? Sorun yokken gul gibi geçinmek degil onemli olan. Sorun varken geçine bilmek, saygiyi koruyup saklaya bilmekdir onrmli olan.Devam ediyorsaniz şikayet etmeye hakkiniz da yok. Belli ki okuzle evlenmişsiniz insan olmaz bir daha

Siz benim kızım olsanız sizin bu şekilde bir evlilik yaşadığınızı bilsem daha fazla üzülürdüm.
Yani boşanınca kahrolacaklar diye boşa üzülüyorsunuz. Bu durum daha mı az üzücü?

Bir dakika bile beklemez boşanırdım. Hariçten gazel okumuyorum, bazı kırmızı çizgiler vardır bu da öyle.
Tüp bebek demişsiniz bir de.. Şükür namazı kılın bu adamla ömür boyu sürecek bir bağınız yok henüz. Allahın bir bildiği vardır şüphesiz.
Etraflıca düşünün ve hayatınızı bir hıyarın keyfine göre yaşamayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back