Cikar canim ama babam ve annem hep yuvani bozma der bana hep alttan al kizim etme kizim cocuk kotu bi cocuk degil duzelir kizim hep boyle yaklastilar yanimda agzima etse annem babam sabret kizim der o kadar iyi niyetliler ama ben onlarin yaninda sesimi yukseltsem babasi bana hakaret eder hoş etmişliği azarlamişliği var o zamanda agzini acip baba sen napiyosun diyemedi diyemezde ailem sahip cikar ama onlarin uzulusunu hayal ettikce ben daha cok mahvoluyorum duyacaklari laflar surec 2 yildan sonra onlara eziyet olmak insanin cok zoruna gidiyor
Hah aynen. Madem gitmeyeceksin ne diye bir şey yapabilecekmiş gibi dikleniyorsun ki. Sus otur. Başka seçenek yok. Düzelmeyecek çünkü. Bunu algılamamaları çok garibime gidiyor.Yaptıgının farkında degil yazmissınız ama bal gibi de farkında.hatta bilerek yapiyor.2 secenek var ya kabulleneceksiniz ya bosanacaksınız. Cocuk yokken ayrılmak daha mantıklı.
Sacma sapan ergen ergen haller tripler.takmayacaksanız devam...
Bu adamdan Hemen çocuk yapın tüp bebek le uğraşmaya değecek bir adama benziyor bu. Hemen değişir eline bebeyi verirsen. Kahvaltısını eksik etmeyin aman haGordum canim her seyi gordum ama dedigin gibi kendimi kandirip evlendim ve asla degismedi asla en kucuk ornek babasi benim 2 kere engelledi 2 keredir ben aradim konustum ozur diledim engeli zorla kaldirttim sana yemin ederim 2.5 yildir surecimizde bir kere aramaz ben her kandilde bayramda seyranda ararim aynisini ben yapsam sen babami aramiyorsun bende bundan sonra babani aramam der ama desemki ona bak baban beni hic aramiyor senin babanda beni aramiyor der hemen karsilik verir demez ki hayatim haklisin bak sen ne caba sarf ettin babaminda biraz caba sarf etmesi gerekiyor demez
Ya da dayaklari çocukla birlikte bölüşürler hepsini kendi yememiş olur.Hiç vakit kaybetmeden doğurmak için bütün yollara başvurun. Başvurun ki sizi dövmeye başladığında boşanamamak için bir bahaneniz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?