eşim ağır küfürler ediyor. Bosanmalı mıyım ?


Boşanma fobisi varr
 


Değişmez maalesef. Siz sabrettikçe, şans verdikçe o rahata alır kendini nasıl olsa yine affedeceğinizi düşünür.
 
1 kez de Kadesten karakolluk olduk şiddet e donuk eylemlerden dolayı
Birinden şiddet görmekten daha çok çocuğumuzun buna şahit olması acıtır. Yapmayın nolur boşanın bundan. Ya oğlunuz sizi korumak isterken eşiniz ona da vurursa? Korumanız gereken bir can hakkında söz sahibisiniz. Çocuğa bir şey olsa vicdan azabı çekersiniz.
 
Boşanma fobisi varr
Terapist psikolog danışman vs ismini verip reklamını yapacak heralde. En evlilik yanlısı boşanma düşmanı olan bile çocuğa acır, yararını hakkını gözetir.

Hem de çocuğun babası olmayan bir adam yapıyor bunları. Terapist asıl çocuğa lazım.
 
kesınlıkle cok haklısınız
 

Aynen. Koca düzelsin de başında olsun da o çocuklar şiddet eğilimli hemen herşeye zarar veren kişiler olarak büyüyor. Böyle sorumsuz ailelere uyuz oluyorum keşke üremeseler.
 
5 terapiste gitse maya ayni devam. Kadina o** felan diyor. Ne rahatlamasi? Sevse saysa dilini isirir yine böyle birsey demez.
çok dogru sevgı kelımesı malesef kufur ıle aynı anda olmuyor .gece kufur edıp gunduz senı sevıyorum benı bırakma dıyen .mnyagn bırı ıle evlıyım
 
Yazıl oğlunuza üzüldüm bir tek. Siz bu küfürleri sineye çekip oturun bu adamla ama çocuk olmasa. Genç bir delikanlı var evde ve o bu ortama maruz kalıyor.
Kimse ailesini seçemiyor tabi. Bu da çocuğun şanssızlığı.
Siz boşanmazsınız bari çocuğu babasına verin. Böyle bir adamın elinde ya katil olur ya da ölür gider.
 
çok dogru sevgı kelımesı malesef kufur ıle aynı anda olmuyor .gece kufur edıp gunduz senı sevıyorum benı bırakma dıyen .mnyagn bırı ıle evlıyım

Sevgiden önce saygi lazim bir iliskide. Cocugunuz oldugu icin de bu konuda sınırsız sans verme hakkina sahip degilsiniz. Sevseydi kendine siz söylemeden de ceki düzen verirdi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…