- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.716
- 748
- Konu Sahibi papatyaselosh
-
Ortada 13 yaşında bir erkek çocuğu var. Tutturdunuz terapist te terapist diye. Annesine her gün her dakika ağır küfürler ediliyor, çocuğu da başlatsınlar mı terapiye? Evliliği kocası batsın, evlat bu. Kadın kendi yazdı çocuğun önünde ediyormuş bu ağır küfürleri. Kimin ne hakkı var bir çocuğa bunu yaşatmaya? Millet ne koca meraklısı ya aklım almıyor.
kesınlıkle haklısınız .Çocuğa üzüldüm . Onu böyle bir ortamda tutmaya hakkınız yok .
evet bosanmalıyım artık .Sizce boşanmalı mısınız ?
Kendiniz de biliyorsunuz cevabı bakın. Eşiniz çok saygısız. Patronuna , müdürüne de mi böyle davranıyor ?evet bosanmalıyım artık .
evet çok kızarsa edıyor .Kendiniz de biliyorsunuz cevabı bakın. Eşiniz çok saygısız. Patronuna , müdürüne de mi böyle davranıyor ?
Yüzlerine mi söylüyor ?evet çok kızarsa edıyor .
kesınlıkle cok dogru bır tesbıt .3 yıl ıcınde yıne ufak defek seyler yasanmıstı ama ustunde cok durulmadı . evlendıkten snra gıderek arttı , hatta ılk evlendık 4 ay snra anlaşmalı bosanmaya gıttık ama hakım bosamadı 1 yıl dolsun o zmana gelın dedı dalga gecer gıbı . adalet sıstemı de cort. 1 yıldır bosanmak ıcın sabır dedım hep belkı dedım duzelır belkı akıllanır farkına varır artık evlı oldugunun fln ama giderek artmaya basladı hatta 1 kez de Kadesten karakolluk olduk şiddet e donuk eylemlerden dolayı
Birinden şiddet görmekten daha çok çocuğumuzun buna şahit olması acıtır. Yapmayın nolur boşanın bundan. Ya oğlunuz sizi korumak isterken eşiniz ona da vurursa? Korumanız gereken bir can hakkında söz sahibisiniz. Çocuğa bir şey olsa vicdan azabı çekersiniz.1 kez de Kadesten karakolluk olduk şiddet e donuk eylemlerden dolayı
Terapist psikolog danışman vs ismini verip reklamını yapacak heralde. En evlilik yanlısı boşanma düşmanı olan bile çocuğa acır, yararını hakkını gözetir.Boşanma fobisi varr
kesınlıkle cok haklısınızEşim yani oğlumun öz babası, şakalaşıyorduk, kolumu tuttu. Vurma vs kesinlikle yok. Oğlum anneme nasıl vurursun diye babasına vurdu. 6 yaşındaydı...
Öz babası bile değil, bir gün iş farklı boyutlara gelir. O çocuk susmaz adama dalar...
Terapist psikolog danışman vs ismini verip reklamını yapacak heralde. En evlilik yanlısı boşanma düşmanı olan bile çocuğa acır, yararını hakkını gözetir.
Hem de çocuğun babası olmayan bir adam yapıyor bunları. Terapist asıl çocuğa lazım.
Benim de rahatlamaya ihtiyacjm var size azcik sövebilir miyim mesela?Hayır küfür ederek belki de rahatlıyor ancak iletişimi düzeltebilir yeni bor terapist denemelisiniz
Benim de rahatlamaya ihtiyacjm var size azcik sövebilir miyim mesela?
O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
Hayır küfür ederek belki de rahatlıyor ancak iletişimi düzeltebilir yeni bor terapist denemelisiniz
çok dogru sevgı kelımesı malesef kufur ıle aynı anda olmuyor .gece kufur edıp gunduz senı sevıyorum benı bırakma dıyen .mnyagn bırı ıle evlıyım5 terapiste gitse maya ayni devam. Kadina o** felan diyor. Ne rahatlamasi? Sevse saysa dilini isirir yine böyle birsey demez.
çok dogru sevgı kelımesı malesef kufur ıle aynı anda olmuyor .gece kufur edıp gunduz senı sevıyorum benı bırakma dıyen .mnyagn bırı ıle evlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?