• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ağır küfürler ediyor. Bosanmalı mıyım ?

Tabii ki de affetmeyin, küfürleri okurken bile ağzım açık kaldı. İnsan nikahlı karısına nasıl böyle şeyler diyebilir? Ağzı pis insan pistir, gitsin lağım çukuru ağzını başkalarına boşaltsın.
aynen ya benım de aklım almıyor bu kadar kufur ben aılemde bıle gormedım

kesınlıkle artık bu konuda duzeltmek ıcın bısıler yapmak ıstemıyorum . a bu arada soyle bısı de var esımın eskı esı de bana agır kufurler edıyor .onlara da maruz kalıyorum. artık hıcbırseyı ıstemıyorum . kendı evıme donup eskı duzemımı tekrardan kuracagım
Ya bırak şunu zaten büyük ihtimalle o kadına dönecek yine, iki küfürbaz haydo yesinler birbirlerini ete para vermesinler.

Bana kalırsa yeni bir terapist ile katarsis konusunda konuşarak çözülür bu sorun
Ortada 13 yaşında bir erkek çocuğu var. Tutturdunuz terapist te terapist diye. Annesine her gün her dakika ağır küfürler ediliyor, çocuğu da başlatsınlar mı terapiye? Evliliği kocası batsın, evlat bu. Kadın kendi yazdı çocuğun önünde ediyormuş bu ağır küfürleri. Kimin ne hakkı var bir çocuğa bunu yaşatmaya? Millet ne koca meraklısı ya aklım almıyor.

en son ıste 31 ocak ıcın bosanma gunu aldık anlasmalı .. ama hata gereksız bır bıcımde takla atıyor bnde anlamadım . ama bu defa barısmak ıstemıyorum kacıncıya yapıyor bunu bana
Ben de anlamadım diyerek kendinizi ikna etmeye mi çalışıyorsunuz. Tek olsanız hadi yiyin küfürü oturun anlamadım diye diye ömür geçirirsiniz de o çocuğa yazık.
Öyle bir rol model adamla ilerde o da öyle bir adam olacak. Başkalarının kızının canını yakacak o da. Kendi çocuğu da aynı şeyleri yaşayacak ilerde. Bu sarmalı bozun atın evladınıza bunu borçlusunuz.

Bak kuzum küfür kişilik problemi ve çözülemeyecek bir sorun değil yeni bir terapist ki bu sorunu çözecektir

Dr bundan bir b.k olmaz demiş kısaca o minvalde ne terapisti? Küfur edenin sonra ki aşaması fiziksel şiddettir.... !

Kendi kendinize kufurleri tolere edebiliyorsunuz ama cocugunuz bunlari duymamali. Bana tuhaf geliyo bu konular. Cocugumu etkileyen her olumsuzluk beni normalden 5 kat daha fazla sinirlendiriyor ve kırıyor. O cocuk ergenligin zirvesini yasadigi donemlere gelince Allah korusun basina kotu bir is gelebilir

işte o kadar cok manıpulatıf davranısları var kı . oglum bıle anlamlandıramıyor . kufurlerı edıo kavga edıyoruz bosanıcaz dıyoruz snra gelıo eve aglıyor zırlıo snra yemek yapıo fln ıyı gorunme cabaları sarılmaya calısıyor senı sevıyorum gıtme bnden dıo . anlamadık bızde ruh hastası mıdır nedır ıkımızde bılmıyoruz

Yemek yapmak cok önemli cidden onu yapinca bir iyilik çökmüştür üstüne. Neyi anlamlandiramiyorsunuz ki.

Ne yaşiyorsunuz arkadaslar ya. 2-3 gundur gözüme daha bir batiyor adamlarin yapmadigi rezillik kalmiyor ama yok yemek yapmiş.
Sizi kimse sevmediyse sevilen birini de mi görmediniz hayatinizda? Cevrenizde yoksa nebileyim bir film de olur, kitapta olur orda da mi bir fikir cikmadi?
Cocuğa yazik, ben sizden cok cocuğa endişelendim yakinda ergen olacak olmaz boyle.

kesınlıkle artık bu konuda duzeltmek ıcın bısıler yapmak ıstemıyorum . a bu arada soyle bısı de var esımın eskı esı de bana agır kufurler edıyor .onlara da maruz kalıyorum. artık hıcbırseyı ıstemıyorum . kendı evıme donup eskı duzemımı tekrardan kuracagım

2 si hakkında da uzaklaştırma kararı aldırabilirsin. Adını bile anamazlar. Kan alırsın kan arkalarından. 😂 Tazminat bile açılır.

babası var tabı ama babası oglunun dıbınde otururken bıle alıp cocugu gezdırmıo aramıyor bıle telefonla o kadar kopuk oglundan sen dusun .. oglum da o yuzden benım sımdıkı esıme yakınlık duyuyor babası ılgısı oldugu ıcın
Yani bir işe yaramaz erkeği bırakıp başka bir işe yaramaz erkek bulmuşsunuz. Şimdiki eşinize yakınlık mı duyuyor? Adamın evinde yaşadığı için sesini çıkaramıyor olmasın o? Gidecek yerimiz yok annemle beni sokağa atar diye korkuyor belki de. Huzur, güvenlik, mutluluk, sağlıklı ortam...bunların hiç biri yok, ne var her an kapı dışarı edilme korkusu ve ağır küfür var. Hem de bunları bizzat kendi öz annesi aracılığıyla yaşıyor.

Ay onu bir boşardım ama varya o küfürleride ispat eder bi güzel yedirirdim tazminat davasıyla yani pişman ederdim benimle evlendiğine. Bilmiyorum bana böyle dese ben çok kötü karşılığını verirdim tutamazdım kendimi ve muhtemelen öyle bi adam zararda verirdi boşayın gitsin gül gibi yaşayın oğlunuzla.

Bosanmazsaniz,yarın bir gün bunu duyan oğlunuz gurur yapar ya adamı kalkıp vurur ya da küfürbaz iğrenç kocanız evladınızın celladı olur Karar sizin .......
Annesinin herşeyi böyle kabul etmesine bakarsak çocuk birazda büyürse kafasi atar bicagi sokar adama sonra vay anam neden böyle oldu.🙄
Vakit varken bu pislik adamdan kurtulmak lazım sonra çocugun başı yanıcak bunlar yüzünden.Ne bu koca aşkı ya kocada koca olsa yani öküzun teki terbiyesiz.

Annesinin herşeyi böyle kabul etmesine bakarsak çocuk birazda büyürse kafasi atar bicagi sokar adama sonra vay anam neden böyle oldu.🙄
Vakit varken bu pislik adamdan kurtulmak lazım sonra çocugun başı yanıcak bunlar yüzünden.Ne bu koca aşkı ya kocada koca olsa yani öküzun teki terbiyesiz.
ben koca dıye tutturmadım tabıkı 10 yıl bekar anne olarak yasadım , 31 ocakta bosanma gunumuz var

Hayatta en nefret ettiğim şey küfürdür. Biri karşımda küfür edince yerin dibine giriyorum ben utanıyorum onlar adına,ya boşanın yada terapisti gidin

Seks sırasında felan edince hoşlarına gittiginden çoğu kadın bunu fantezi sayiyor ama pislik içlerinde var ne yazikki.
Tabiki bosanmalisin oğlun için...

3 yılda tartışma mutlaka yaşamışlardır. Bir insanın 3 sene kendini tutup şimdi tutamaması mümkün gelmedi bana, yani küfür olayları yeni değildir evlenince artmıştır belki bilemem. Konuya örnek alışmış kudurmuştan beterdir, huylu huyundan vazgeçmez denebilir. Yani ne kadar susarsa konu sahibi, değişecek diye beklerse o kadar bir şey değişmeyecek eş kişisi için.

3 yılda tartışma mutlaka yaşamışlardır. Bir insanın 3 sene kendini tutup şimdi tutamaması mümkün gelmedi bana, yani küfür olayları yeni değildir evlenince artmıştır belki bilemem. Konuya örnek alışmış kudurmuştan beterdir, huylu huyundan vazgeçmez diye örnekler verilebilir. Yani ne kadar susarsa konu sahibi, değişecek diye beklerse o kadar bir şey değişmeyecek eş kişisi için.
kesınlıkle cok dogru bır tesbıt .3 yıl ıcınde yıne ufak defek seyler yasanmıstı ama ustunde cok durulmadı . evlendıkten snra gıderek arttı , hatta ılk evlendık 4 ay snra anlaşmalı bosanmaya gıttık ama hakım bosamadı 1 yıl dolsun o zmana gelın dedı dalga gecer gıbı . adalet sıstemı de cort. 1 yıldır bosanmak ıcın sabır dedım hep belkı dedım duzelır belkı akıllanır farkına varır artık evlı oldugunun fln ama giderek artmaya basladı hatta 1 kez de Kadesten karakolluk olduk şiddet e donuk eylemlerden dolayı

Back
X