- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.353
- 498
- Konu Sahibi papatyaselosh
Sozu geçen koca siz olabilir misinizBence boşanmak yerine terapisti gitmek çok daha mantıklı

Yani biraz daha zorlasaniz kadına barış diyecekmissiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sozu geçen koca siz olabilir misinizBence boşanmak yerine terapisti gitmek çok daha mantıklı
Siz de biraz akıl kıtlığı var galibaHayır küfür ederek belki de rahatlıyor ancak iletişimi düzeltebilir yeni bor terapist denemelisiniz
Ofke kontrolu icin psikiyatriye gidebiliresimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?
gıder gıtmesıne , ıstıyor gıtmeyı ama ben benden gıttım artık . cunku agır kufurler ıle ruhumu kan revan bıcımde bıraktı . artık bu saatten sonra psıkıyatrıye gıtse ne gıtmese ne . her yuzune baktıgımda bana ettıgı kufurler aklıma gelıyorOfke kontrolu icin psikiyatriye gidebilir
Bunlar çok çok ağır. Oğlunuzun nasıl gururuna dokunuyodur şimdi. Yarın öbür gün adama diklenecek ondan sonra adamdan üstüne laf yiyecek. Çocuk da karşılık verince dalacaklar. Allah korusun elin adamı vururken acımaz da kendi oğlu değil. Surda belki 1 seneye cevap vermeye başlar oğlunuz. Ama acı olan şu ki sizin korumanız gerek olan kişi oğlunuz ama yakın zamanda oğlunuz sizi korumak isteyip belki ciddi hasar görecek. Bosverin ben evladım için onun mutluluğu için 5 koca boşarım. Kimse de aman gene boşandı diyemez. He elalem iki kez dul kaldı diye laf eder diye dusunuyorsaniz ki kimse etmiyor artık, kendi evinizdeki adam or.. diyor. Bunu çekeceğime elalemin lafini cekerim çok canımı sıkarsa kaparım kapımı evimde oğlumla mutlu mesut yaşarım.O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
Aaaa konu sahibinin kocasıHayır küfür ederek belki de rahatlıyor ancak iletişimi düzeltebilir yeni bor terapist denemelisiniz
Yani soguduysaniz gercekten yapacak bir sey yok ama icinizde biraz sevgi varsa ve duzelirse belkigıder gıtmesıne , ıstıyor gıtmeyı ama ben benden gıttım artık . cunku agır kufurler ıle ruhumu kan revan bıcımde bıraktı . artık bu saatten sonra psıkıyatrıye gıtse ne gıtmese ne . her yuzune baktıgımda bana ettıgı kufurler aklıma gelıyor
Size soruyorum sizce değer mi ???esimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?
Ne durumdasınjz işiniz gücünüz bir mesleğiniz var mı?esimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?
Allahımm bu adam bildiğniz saygısız, terbiyesiz biri.. Lütfen oğlunu o pislikten uzak tut böyle laflar eden adamadan her şey beklenir..O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
Woww woww wowww.O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
var cok sukur beyaz yakalı calısanım , kendı evımde vardı kıracım cıktı kendıme aıt olan eve gerı donecegım 31 ocakta durusmamız varNe durumdasınjz işiniz gücünüz bir mesleğiniz var mı?
Duruşmanız olduğuna sevindim. Evladınızı koruyun bu adamdan. Eş seçerken önce oğlunuzu düşünün. Çocuğunuz ileride sizden nefret etmesin.var cok sukur beyaz yakalı calısanım , kendı evımde vardı kıracım cıktı kendıme aıt olan eve gerı donecegım 31 ocakta durusmamız var
Sozu geçen koca siz olabilir misiniz
Yani biraz daha zorlasaniz kadına barış diyecekmissiniz
Hasta diyen olmuş adam hasta değil. Adam dallamanın teki. Dallamalık bir kişilik özelliğidir hastalık değil. Kolundan tutup uzmana sürüklemekle de geçmez. Kişilik özellikleri anca kişi istediğinde, o da büyük bir yaşanmışlık, bir kayıp sonucu değişir. Kişi hayat kalitesini düşüren bir davranışından vazgeçer. Bedelini ödemediği, hayat kalitesine tehlike arz etmeyen bir şeyi düzeltmez yok yer