• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ağır küfürler ediyor. Bosanmalı mıyım ?

Hasta diyen olmuş adam hasta değil. Adam dallamanın teki. Dallamalık bir kişilik özelliğidir hastalık değil. Kolundan tutup uzmana sürüklemekle de geçmez. Kişilik özellikleri anca kişi istediğinde, o da büyük bir yaşanmışlık, bir kayıp sonucu değişir. Kişi hayat kalitesini düşüren bir davranışından vazgeçer. Bedelini ödemediği, hayat kalitesine tehlike arz etmeyen bir şeyi düzeltmez yok yere.

esimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?
Ofke kontrolu icin psikiyatriye gidebilir

Ofke kontrolu icin psikiyatriye gidebilir
gıder gıtmesıne , ıstıyor gıtmeyı ama ben benden gıttım artık . cunku agır kufurler ıle ruhumu kan revan bıcımde bıraktı . artık bu saatten sonra psıkıyatrıye gıtse ne gıtmese ne . her yuzune baktıgımda bana ettıgı kufurler aklıma gelıyor

O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
Bunlar çok çok ağır. Oğlunuzun nasıl gururuna dokunuyodur şimdi. Yarın öbür gün adama diklenecek ondan sonra adamdan üstüne laf yiyecek. Çocuk da karşılık verince dalacaklar. Allah korusun elin adamı vururken acımaz da kendi oğlu değil. Surda belki 1 seneye cevap vermeye başlar oğlunuz. Ama acı olan şu ki sizin korumanız gerek olan kişi oğlunuz ama yakın zamanda oğlunuz sizi korumak isteyip belki ciddi hasar görecek. Bosverin ben evladım için onun mutluluğu için 5 koca boşarım. Kimse de aman gene boşandı diyemez. He elalem iki kez dul kaldı diye laf eder diye dusunuyorsaniz ki kimse etmiyor artık, kendi evinizdeki adam or.. diyor. Bunu çekeceğime elalemin lafini cekerim çok canımı sıkarsa kaparım kapımı evimde oğlumla mutlu mesut yaşarım.

gıder gıtmesıne , ıstıyor gıtmeyı ama ben benden gıttım artık . cunku agır kufurler ıle ruhumu kan revan bıcımde bıraktı . artık bu saatten sonra psıkıyatrıye gıtse ne gıtmese ne . her yuzune baktıgımda bana ettıgı kufurler aklıma gelıyor
Yani soguduysaniz gercekten yapacak bir sey yok ama icinizde biraz sevgi varsa ve duzelirse belki

esimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?
Size soruyorum sizce değer mi ???
El adamı için yavrunuzu böyle bir ortamda yaşatmaya ne hakkınız var??

Benim erkek kardeşim sizin oğlunuzla akran sayılır annem de bekar bir anne , biri anneme o.. desin bakalım ablası olarak bana şu an eşim o… dese çocuğun olduğu evde küfür etse kardeşim uçan tekmeyle girer şaka değil. Hala hafifletici cümleleriniz var. Öfkesini atıyor yok gecesine seviyor özür diliyor vs hafifletme derdindesiniz.
Bu kadar koca seviyorsanız keşke bari öz babasından ayrılmasaydınız en azından öz denirdi bu kadar dokunmazdı çocuğa

Bir şey daha, benim babam ben ergenken anneme küfrederdi hep. Öyle ki sonunda barisirlar ondan sonra üç beş ay sonra gene olurdu. Sessiz kalır neden böyle olduğunu anlamazdım. Bir gün annem boşanmaya karat verdi. O gün çok şaşırdım ama annemle gurur duydum hayatımda ilk defa. Ondan sonra dava günü gelmesine yakın annem vazgeçti. Bavullar hazırdı ama geri boşalttı kapıdan. O saatten sonra anneme gram saygım kalmadı. Hala da saygı duymam. Ciddiyim her çocuk anneye hayrandır benim için öyle degil ki bana çok iyi davrandı hep annem. Babam da bi 10 sene daha devam edip bakti yaşlandı bıraktı küfürü. Ama ben bu olanlar yüzünden sağlıklı ilişkiler kuramadım kaç sene terapiye gidip düzeldim. Annemin kendine saygısı yok ki ben saygı duyayım. Sırf yalnız kalırım nasıl geçiririm diye düşündüğünden sırf bosandim dememek için hem kendini hem beni o ortama maruz bıraktı ki babam bize karşı iyiydi. Ayrılsalar ayrı ayrı zaten görüşürduk. Hala da saygım sıfır anneme.

bosanmalı mıyım ?
Ne durumdasınjz işiniz gücünüz bir mesleğiniz var mı?

var cok sukur beyaz yakalı calısanım , kendı evımde vardı kıracım cıktı kendıme aıt olan eve gerı donecegım 31 ocakta durusmamız var
Duruşmanız olduğuna sevindim. Evladınızı koruyun bu adamdan. Eş seçerken önce oğlunuzu düşünün. Çocuğunuz ileride sizden nefret etmesin.

Hasta diyen olmuş adam hasta değil. Adam dallamanın teki. Dallamalık bir kişilik özelliğidir hastalık değil. Kolundan tutup uzmana sürüklemekle de geçmez. Kişilik özellikleri anca kişi istediğinde, o da büyük bir yaşanmışlık, bir kayıp sonucu değişir. Kişi hayat kalitesini düşüren bir davranışından vazgeçer. Bedelini ödemediği, hayat kalitesine tehlike arz etmeyen bir şeyi düzeltmez yok yer

Back
X