eşim ağır küfürler ediyor. Bosanmalı mıyım ?

ben de bunu cok sorguladım madem oyle oldugumu dusundun neden evlendın soyadını verdın dıyorum . oda dıyorkı ben cok sınırlerınce kımseyı tanımam ederım kufuru dıo
Kendini de tanımıyor ama, kendi kendine pezemek damgası basmaya doyamıyor.

O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
Bosanmazsaniz,yarın bir gün bunu duyan oğlunuz gurur yapar ya adamı kalkıp vurur ya da küfürbaz iğrenç kocanız evladınızın celladı olur Karar sizin .......

Bosanmazsaniz,yarın bir gün bunu duyan oğlunuz gurur yapar ya adamı kalkıp vurur ya da küfürbaz iğrenç kocanız evladınızın celladı olur Karar sizin .......
işte o kadar cok manıpulatıf davranısları var kı . oglum bıle anlamlandıramıyor . kufurlerı edıo kavga edıyoruz bosanıcaz dıyoruz snra gelıo eve aglıyor zırlıo snra yemek yapıo fln ıyı gorunme cabaları sarılmaya calısıyor senı sevıyorum gıtme bnden dıo . anlamadık bızde ruh hastası mıdır nedır ıkımızde bılmıyoruz

O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
3 sene flört etmişsiniz. Nikah günü mü çıktı ortaya bu küfürler? Bir insan bile isteye çocuğuna nasıl bunu yapar? Hala soruyorsunuz boşanayım mı diye. Boşanmayın, oğlunuz ya bir gün bu adamın elinde kalır ya da kaçar gider. Yok mu babası halası amcası vs. Niye kimse sahip çıkmıyor bu çocuğa?

b

Boşan!

babası var tabı ama babası oglunun dıbınde otururken bıle alıp cocugu gezdırmıo aramıyor bıle telefonla o kadar kopuk oglundan sen dusun .. oglum da o yuzden benım sımdıkı esıme yakınlık duyuyor babası ılgısı oldugu ıcın

Ruh hastası işte daha nasıl belli etsin??? Çevrenizde çok var galiba o yüzden hafife alıyor sürekli affediyorsunuz,normal adamlar eşlerine or....... demiyor.Benim eşim dese önce oğlum hesap sorar.Siz affettikce evladiniza da kötü örnek oluyorsunuz.İcinde bulunduğunuz durumu idrak edemiyorsunuz.

en son ıste 31 ocak ıcın bosanma gunu aldık anlasmalı .. ama hata gereksız bır bıcımde takla atıyor bnde anlamadım . ama bu defa barısmak ıstemıyorum kacıncıya yapıyor bunu bana

en son ıste 31 ocak ıcın bosanma gunu aldık anlasmalı .. ama hata gereksız bır bıcımde takla atıyor bnde anlamadım . ama bu defa barısmak ıstemıyorum kacıncıya yapıyor bunu bana
Bence boşanmak yerine terapisti gitmek çok daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…