- 19 Mayıs 2020
- 47.114
- 211.333
- 548
- Konu Sahibi papatyaselosh
-
Kendini de tanımıyor ama, kendi kendine pezemek damgası basmaya doyamıyor.ben de bunu cok sorguladım madem oyle oldugumu dusundun neden evlendın soyadını verdın dıyorum . oda dıyorkı ben cok sınırlerınce kımseyı tanımam ederım kufuru dıo
Seks sırasında olanla bunu nasıl bagdastirdin anlamadımSeks sırasında felan edince hoşlarına gittiginden çoğu kadın bunu fantezi sayiyor ama pislik içlerinde var ne yazikki.
Tabiki bosanmalisin oğlun için...
Bosanmazsaniz,yarın bir gün bunu duyan oğlunuz gurur yapar ya adamı kalkıp vurur ya da küfürbaz iğrenç kocanız evladınızın celladı olur Karar sizin .......O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
işte o kadar cok manıpulatıf davranısları var kı . oglum bıle anlamlandıramıyor . kufurlerı edıo kavga edıyoruz bosanıcaz dıyoruz snra gelıo eve aglıyor zırlıo snra yemek yapıo fln ıyı gorunme cabaları sarılmaya calısıyor senı sevıyorum gıtme bnden dıo . anlamadık bızde ruh hastası mıdır nedır ıkımızde bılmıyoruzBosanmazsaniz,yarın bir gün bunu duyan oğlunuz gurur yapar ya adamı kalkıp vurur ya da küfürbaz iğrenç kocanız evladınızın celladı olur Karar sizin .......
3 sene flört etmişsiniz. Nikah günü mü çıktı ortaya bu küfürler? Bir insan bile isteye çocuğuna nasıl bunu yapar? Hala soruyorsunuz boşanayım mı diye. Boşanmayın, oğlunuz ya bir gün bu adamın elinde kalır ya da kaçar gider. Yok mu babası halası amcası vs. Niye kimse sahip çıkmıyor bu çocuğa?O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
b3 sene flört etmişsiniz. Nikah günü mü çıktı ortaya bu küfürler? Bir insan bile isteye çocuğuna nasıl bunu yapar? Hala soruyorsunuz boşanayım mı diye. Boşanmayın, oğlunuz ya bir gün bu adamın elinde kalır ya da kaçar gider. Yok mu babası halası amcası vs. Niye kimse sahip çıkmıyor bu çocuğa?
O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
Boşan!esimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?
13 yasinda ki oglunuz bu laflari duyuyor. Hic mi acimiyosunuz? Ben bu cocugun psikolojisine ne yapiyorum demiyo musunuz?O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
babası var tabı ama babası oglunun dıbınde otururken bıle alıp cocugu gezdırmıo aramıyor bıle telefonla o kadar kopuk oglundan sen dusun .. oglum da o yuzden benım sımdıkı esıme yakınlık duyuyor babası ılgısı oldugu ıcın3 sene flört etmişsiniz. Nikah günü mü çıktı ortaya bu küfürler? Bir insan bile isteye çocuğuna nasıl bunu yapar? Hala soruyorsunuz boşanayım mı diye. Boşanmayın, oğlunuz ya bir gün bu adamın elinde kalır ya da kaçar gider. Yok mu babası halası amcası vs. Niye kimse sahip çıkmıyor bu çocuğa?
Ruh hastası işte daha nasıl belli etsin??? Çevrenizde çok var galiba o yüzden hafife alıyor sürekli affediyorsunuz,normal adamlar eşlerine or....... demiyor.Benim eşim dese önce oğlum hesap sorar.Siz affettikce evladiniza da kötü örnek oluyorsunuz.İcinde bulunduğunuz durumu idrak edemiyorsunuz.iş
işte o kadar cok manıpulatıf davranısları var kı . oglum bıle anlamlandıramıyor . kufurlerı edıo kavga edıyoruz bosanıcaz dıyoruz snra gelıo eve aglıyor zırlıo snra yemek yapıo fln ıyı gorunme cabaları sarılmaya calısıyor senı sevıyorum gıtme bnden dıo . anlamadık bızde ruh hastası mıdır nedır ıkımızde bılmıyoruz
en son ıste 31 ocak ıcın bosanma gunu aldık anlasmalı .. ama hata gereksız bır bıcımde takla atıyor bnde anlamadım . ama bu defa barısmak ıstemıyorum kacıncıya yapıyor bunu banaRuh hastası işte daha nasıl belli etsin??? Çevrenizde çok var galiba o yüzden hafife alıyor sürekli affediyorsunuz,normal adamlar eşlerine or....... demiyor.Benim eşim dese önce oğlum hesap sorar.Siz affettikce evladiniza da kötü örnek oluyorsunuz.İcinde bulunduğunuz durumu idrak edemiyorsunuz.
Çok alakasi var oradaki bilinç altının dışa vurumu.Seks sırasında olanla bunu nasıl bagdastirdin anlamadım
O bir fantazi.Çok alakasi var oradaki bilinç altının dışa vurumu.
Buda bence ????O bir fantazi.
Bence alakası yok.
Herkesin yatak odası durumu başka yani. ,
Benim düşüncem yani oda senin düşüncen. Benim izlenimlerim bu şekilde. Düşüncelerimi söyleme özgürlüğüm olduğunu düşünüyorum.Evet sence
Anlamadım affet bacim
Tabikide öyle.Benim düşüncem yani oda senin düşüncen. Benim izlenimlerim bu şekilde. Düşüncelerimi söyleme özgürlüğüm olduğunu düşünüyorum.
Yok hayır neden olduğunu söyledim sende karşılık olarak hiç alakası yok bence diye söyleyince sonuçta yoruma açık bir konu ve ben öyle düşünüyorum sen öyle olabilir normal olan bu.Tabikide öyle.
Soru işaretleri koyunca bir şey soruyorsun sandım.
Pardon.
Bence boşanmak yerine terapisti gitmek çok daha mantıklıen son ıste 31 ocak ıcın bosanma gunu aldık anlasmalı .. ama hata gereksız bır bıcımde takla atıyor bnde anlamadım . ama bu defa barısmak ıstemıyorum kacıncıya yapıyor bunu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?