- 19 Ocak 2024
- 72
- 66
- 3
- 35
- Konu Sahibi papatyaselosh
-
haklısınız . kısısel hakaret affedılmemelı . aslında ılk kufur ettıgınde bırakmalıydım ama bu tıp erkeklerın agzı cok guzel laf yapıyor malesefEvet,yani adam sen baristikca yapmaya devam etmiş.
İlla belediye megafonundan mi küfür etsin bazı şeyleri idrak etmeniz için.
Saygısı yok size karşı,bence artık anlamalisiniz.
13 yaşındaki erkek çocuğu dayanamaz, annemle böyle konuşma der eşiniz de ağzını burnunu kırar. 4 kez değil 40 kez daha yapacak çünkü ergenlik çağındaki çocuk bile umrunda değil. Yapacağınız iki şey var;esimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?
Yahu işte böyle adamlar karşısındaki kişileri çok iyi manipüle eder.haklısınız . kısısel hakaret affedılmemelı . aslında ılk kufur ettıgınde bırakmalıydım ama bu tıp erkeklerın agzı cok guzel laf yapıyor malesef
Boşanmalısin.esimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?
Eee kendin de farkındasın durumun.haklısınız . kısısel hakaret affedılmemelı . aslında ılk kufur ettıgınde bırakmalıydım ama bu tıp erkeklerın agzı cok guzel laf yapıyor malesef
Seks sırasında felan edince hoşlarına gittiginden çoğu kadın bunu fantezi sayiyor ama pislik içlerinde var ne yazikki.Hep derim sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli diye. 3 yıllık flört döneminde bu adamı tanıyamamış olmanız imkansız, 3 yıl saklayamaz kendini. Çocuğunuza yabancı birinin annesine ettiği küfürlerle yaşamaya mahkum etmeyin derim ben.
Ne gibi küfürler ediyor?esimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?
saygı yoksa sevgi hiç yoktur zaten..esimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?
Oğlunuzu huzursuz ortamdan kurtarın.esimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?
Benı cok guzel anladınız tesekkur ederım yorumunuz ıcınYahu işte böyle adamlar karşısındaki kişileri çok iyi manipüle eder.
Sizin de ikinci evliliğiniz olduğu için bir şekilde düzelmesini istediğinizi fark ediyorum.
Ancak bu evliliğin bitmesi sizin başarısız olduğunuz anlamına gelmez ki
2. Kez bosaniyorum diyerek kendinize eziyet etmeyin.
Sırf bu düşünce yapısı yüzünden 4 defa barismissiniz zaten.
Başarısız olan,hatalı olsan siz degilsiniz.
Artık üzmeyin kendinizi.
Vurun tekmeyi kicina..
Zaten böyle adamlar eve aslan dışarıya kedi.
O... SunNe gibi küfürler ediyor?
Hey maşallah. O..ysan o neymiş? Neden o..yu karı yapmış? Başınızı tutmuş galiba ordan biliyor töbest kusura bakmayın.O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
ben de bunu cok sorguladım madem oyle oldugumu dusundun neden evlendın soyadını verdın dıyorum . oda dıyorkı ben cok sınırlerınce kımseyı tanımam ederım kufuru dıoHey maşallah. O..ysan o neymiş? Neden o..yu karı yapmış? Başınızı tutmuş galiba ordan biliyor töbest kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?