Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar siteyi yeni keşfedenlerdenim ve bende sizden fikr almak istiyorum.
ben 2 yıllık evliyim ve eşim sürekli bakımlı güzel olmamı istiyor bu konuda bende titiz olduğum için sorun olmuyordu.
ama şimdide tutturdu saçlarını kısacık kestirsene diye:(..benm saçlarım uzun ve hiç kısa kestirmedim eşim ise beni kısa saçlı görmek istediğini victoria gibi kısacık kestirince daha güzel gözükceğimi söleyip duruyor.
kızlar bende inatla direniyorum siz olsanız ne yapardınız erkek gibi saçla gezmek istemiyorum kızlar ne dersiniz hatalıyım sizce?
Eski saçın çok havalı yeni saçında daha olgun ve ağır duruyor ama model güzel yakışmış sana güle güle kullan
Eşin seni kıskandığı için eski saçların havalı olduğu için kesmeni istemiş olabilirmi canım..
Mesela benim eşimde belli etmeden kıskanır ve istediğini yaptırır mesela bana yakışan güzel duran bir bluz için sana yakışmıyor giyme bence der... Ben inanmıyorum tabi :ecrin_bebek: