- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben saygı duyarımm sadece çok şaşırdğımı belirttim ve bence abartılıyor bu durum arkadaşım bende bir bayan ım zahmet çekmeyi hepsini bende biliyorum.. canım işte sevgi böle ölçülmez diyorsun ama bunlar basit şeyler..yani bence sorun edilmeyecek kadar basit... sevgi biçok yolla gösterilir bu da bi yoldur. yalnız bununla olur demiyorum ki zaten... neyse herkesin kendi fikri ne diyem kiiiiiii:sm_confused:ovvv baya tepki toplamışım :) bu benim görüşüm arkadaşlar buna saygı göstermek zrundasınız.böyle davranarak beni ikna edemezssiniz.
eşim olsun sevgilim olsun hiç farketmez 1 yıllık evli oluyim 20 yıllık evli oliyim hiç farketmez.bi hayatı paylaşmaktan söz ediyosunuz sevgisen sevilmekten söz ediyosunuz sizce sevgi bu şekildemi ölçülmeli.kocam saçını kestir dedi bende kestirdim onu çok seviyorum bumudur yapmayın allahaşkına.
ayrıca ben fiziksel bi değişimden bahsediyorum bedenen olan bi değişiklikten.sizse ruhsal bi değişiklikten bhsediyosunuz.değişik kıyafetler denemyle bu iş olamaz.sonuçta kıyafetini tarzını hergün yenileyebilirsin ama biz kızlar bu saçlaı nasıl uzattığımız neler yaptığımızı biliyoruz.yıllarımızı alıyo.bunu bir elbiseyle eş değer tutamayız.sonuçta bu adam beni uzun saçlı gördümü gördü böyle sevdimi sevdi böyle kabullendi.kısa saçı seviyosa kısa saç kullanan biryle evlenmeliydi.bu bu kadar basit.belliki kafasında ben evlendikten sonra kestirirm değiştiririm hesabı yatmış.
aslında burda benim bahsetmek istediğim şey bi saç kestirme olayı değil.böyle yapsana deyip manevi baskı yapması.bu adamların her dediğini yapıyoruz sonra sonuçları görüyoruz.biz kendimize değer vermezsek onlar bize hiç vermez.ben uzun saç kulanmayı seviyorum niye sevdiğim bişeyden kocam istiyo diye fedakarlık yapayım.yılarca bu saçı böyle kullanmışım kestirince illaki üzülcem şimdi olmasa bile bi müddet sonra pişman olucam üzülceğim bişeye neden kocam sbep olsunki.bide bu yönden düşünün.
canım ilk rsimlerden en baştaki alttakide aynı kişi galiba:) dediğin de güzel ..bi arkadaş demiş kestirdim eşim beğenmedi diye eşine danış demiş öle bi durum u göz önüne alırsan sorman daha mı iyi olur ki:sm_confused:cnm bisquit rihanna ve 2 ci eklediklerinden 2ci sıradaki hoşuma gitti siz ne dersiniz kızlar
Banada eşim kestir kestir diyip duruyordu, sonra kestirdim ama pek beğenmedi. Eşinle model beğen ve ona göre kestr, sonra benim gibi hayal kırıklığına uğrarsın.
Minyonsan ve zayıfsan, yüzün küçükse bence mutlaka yakışır. Uzun saça hep aynı modeli vermek Zorundasın, ya bağlarsın yada serbest bırakırsın ama kısa saça farklı modeller verebilirsin, hem insanı genç gösteriyor, enerjik gösteriyor.
canım ben saygı duyarımm sadece çok şaşırdğımı belirttim ve bence abartılıyor bu durum arkadaşım bende bir bayan ım zahmet çekmeyi hepsini bende biliyorum.. canım işte sevgi böle ölçülmez diyorsun ama bunlar basit şeyler..yani bence sorun edilmeyecek kadar basit... sevgi biçok yolla gösterilir bu da bi yoldur. yalnız bununla olur demiyorum ki zaten... neyse herkesin kendi fikri ne diyem kiiiiiii:sm_confused: