- 30 Kasım 2007
- 692
- 4
bence eşin istiyorsa bunu denemelisin ..
ben eşim istediği için saçlarımı sürekli kısa
kestiriyorum:)
ya bi de insanın sevdiği böyle bişey istedi mi duramayanlardanım bende:) istemiş öyle olsun ne olucak yani diyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence eşin istiyorsa bunu denemelisin ..
ben eşim istediği için saçlarımı sürekli kısa
kestiriyorum:)
iyi bakalım kestirsin ama kestirdikten sonra hergün aynaya bakıp buraya bişiyler yazmasını istiyorum.merak ediyorum terk edip gitmesinbu başlığı.
bence bu modelı etrafta cok kestıren var sımdı mıllet postısle cıtcıtla pısman olup uzun ssacla gezıyor.....her gıden kuafore bu modelı ıstıyor bence renk degısımıne gıdebılırsın katlı kesım yaptırıp hos bır fon ıle karsısına cıkabılırsın yada sacın duzde su dalgası yaptırabılırsın dalgalıysa duzlestırıcı alabılırsın illa bence kısa kestırmeye gerek yok benım kı anlamaz Allahtan arada kuaföre döktüğüm paralara acıdıgından kendı rengıne boyasan der durur........:)tavsıyem yakısmaz dıyosan kestırme dedıklerımı uygulaaa...sonrada kotu olunca dır dır etcek basındaa:):)
kıızz bu çook güsel bayıldım bu kesime benn
canımm bu modelde çok hoşş ama eşin daha kısa istiyordu deme
dilacım bu hafta içinde veya en geç bayram sonrası kestircem saçımı ve söz cnm sizlerle hissettiklerimi yaşadıklarımı anlatcam .
ilgin içinde cok tşk.. cnm sende yine yanlız bırakma aklına geleni paylaşırsan sevinirim
kıızz bu çook güsel bayıldım bu kesime benn
bende bitiyorum bu modele yaaaa....hani belki bele kadar olsa saç bu kadar çekici seksi olmaz:) farklı bi havası var benim fikrimce....