kızın aklını çelme kızanladm cnm ben yine de yapmam da senin için farketmicekse kestir ama yok öle kısa saçla dolaşamam diyosan anlayışlı olması gerek bence fisfisfis
her zaman canım ne demeka.s. hiç canını sıkıp stres yapma olur mu ayrıca kestirince resmini koyabilirmisin merak ederim.. olmazsa özelden koyarsan bakınca sölerim silersin..yeshil cnm ya cok tşk.. gercekten desteğe ihtiyacım vardı
sanırım ben diğerlerinden çok farklı bi yorum yapıcam.bakımlı olmak saçın kesilmesiyle olucak gibi bişey değil.eşin değişmeni isteyebilir ama buna hakkı yok seni alırken böyle aldı değiştiricem diyemi aldı.ozman sende onu uzun saçlı görmek istediğini,bıyık bırakmasını istediğiniyada varsa kestirmesi istediğini söyle ne tepki vericek.tabiki onun kabullenmesi kolay olur çünkü bıyıkları 3 günde bir uzuyo ve fazla bi uzunluk gerekmiyo.
çok katı olabilirim ama bu bencillik bence.aşin senin değişmeni değil o kadını beğendiği için ona benzemeni istiyo bunu ben şahsıma hakaret sayarım.hemde öyle böyle değil uzun bi saçı kıssacık istiyo.o saçları nasıl uzatıyoruz biz belliki bilmiyo.
:1shok::1shok:ne alaka yaaaa:roflol: hem güldüm hem şaşırdım arkadaşım ne demek hakkı yok yaa sonuna kadar hakkı var buna..ii o zamn evlendiğin zaman nasılsan hep öyle kal seni değiştirmek içinmi almış:roflol:ilginç bi yaklaşım valla çok şaşırdım.. eşinin değişmesini istediği şeyleri varsa aynı şekilde bayanında buna karışmaya hakkı var.. evlendin diyelim eşinin giyim tarzını beğenmeyip değiştirmek istiyorsun.. bu senin başkalarını beğenip onlar gibi olması istediğin anlamınamı gelir yani belki öle daha çok hoşuna gider sölersin giyimini değiştirir.. bu kadar kapalı olmamak lazım yani sonuçta bi hayatı beraber paylaşıyorsun ve değişiklik yapmanı istemesi kadar doğal bişi yok..eşler birbirleri için yapmalı her iki tarafta..bu durum kesinlikle böledir yani çok katısın valla sen biraz yumuşat kendini derim..yerimsenibenöle hoşuna gidiyor adamın dışardaki hoşuna giden kadınların saçına mı baksın tabiki eşine bakacak yanii...sanırım ben diğerlerinden çok farklı bi yorum yapıcam.bakımlı olmak saçın kesilmesiyle olucak gibi bişey değil.eşin değişmeni isteyebilir ama buna hakkı yok seni alırken böyle aldı değiştiricem diyemi aldı.ozman sende onu uzun saçlı görmek istediğini,bıyık bırakmasını istediğiniyada varsa kestirmesi istediğini söyle ne tepki vericek.tabiki onun kabullenmesi kolay olur çünkü bıyıkları 3 günde bir uzuyo ve fazla bi uzunluk gerekmiyo.
çok katı olabilirim ama bu bencillik bence.aşin senin değişmeni değil o kadını beğendiği için ona benzemeni istiyo bunu ben şahsıma hakaret sayarım.hemde öyle böyle değil uzun bi saçı kıssacık istiyo.o saçları nasıl uzatıyoruz biz belliki bilmiyo.
cnm durumunu okudum cidden zor bir hal.
bir yanda alışkanlığın sürekli kullanmaktan zevk aldığın saç modelin var bi yanda eşin aşkın hayat arkadaşın var
bende uzun saçtan kısa saça gecenlerdenim cnm ve hiç pişman değilim.demkki eşin seni kısacık saçlı görmek istiyor arzuluyor cnm.erkeğin gözünün dışarda olmasından ise eşinde olması daah iyi:::)))
bence cesur ol ve aşkın için kestir derim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?