Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben açık alenen yazamıyorum o sizin dediğiniz kelime neyki ben neler duyuyorum ağzım bir karış açık kalıyor bide abdestli abdestli böyle laflar şaka da olsa bir kadının ağzına yakışmıyor
senin şurana şu koysun burana bu töbe yarabbi estağfurullahh..
Diyemiyorum yok bizim evimizde küfür olmazdı şaka da olsun gerçekde ben çok şaşmıştım alıştım biraz ama kaç defada uyardım
Oğluma bile küfür öğretiyordu kaynanam ben hep kızıyordum Allahdan oğlum "ayıp" kelimesini öğrendi anlattım oğluma izah ettim dedim oğlum o bilmiyo söylüyo sen sakın söyleme diye izah ettim oğlum şimdi ayıp diyo söylemiyo..
Ben bu konudan muzdaribim..
Rahatsız oluyorum
du bakalim daha yolun basinda topik..kaydirigubbakcemile3hele nevsehir taaaa arkada kötükedihüso
Bence bunlar bu yüzden yabancı almak istemiyorlar içimizdeki insan bize ayak uydurur küfürlerimizi tavırlarımızı biliyo kaldırır şimdi şimdi anlıyorum
evet canım. aynen o dediğinden. başka yemek de sevmezler mesela. belli yemekler vardır. onları yapar dururlar. gelin başka yemek yapınca da "aman ne gerek var." derler. uyumlu olsun diye kendi çevrelerinden istiyorlar. damat arsinli eşin nereli peki?
Doğrudur, seviyesizlikte sınır tanımıyorlar. Ben bi de yabancıyım, ve terslediğim hâlde öyleydi, artık siz neler duyuyorsunuzdur tahayyül edemiyorum akannehir
Ki ben de çok yadırgardım. Benim ailemde hır gür olurdu bazen evet, ama asla küfür ya da çirkin bir şey duymazdık. Benim küfür haznem ortaokul lise döneminde oluşmaya başladı. Ama öyle olmasa bile seviyesizlik ve terbiyesizlik yani. Hem de dik âlâsı.
akannehir
Aynen öyle kaynanam hep aynı şeyleri yapıyor
Gulya mıdır nedir öyle bir ismi var ben ona hülya diyorum (yarmalı lahana yemeği)
yarmalı lahana dolması
menemen
pilav
balık yapıyorlar tencerede (ekşili diyorlar)
hep aynı evet ben değişik değişik yapıyorum bide eşim çok yemek seçiyor benim..
araklı..
Cnım bizim de öyle ailemizde hır gür olsada küfür olmaz helede kadınlarımız küfür edicekkk yoo asla!
Benim eşim küfür etmez annesi ablası ediyo eşimden duymadım öyle ne şahsıma ne aileme yoo eşim sakindir öyle sinirlide değil
Ya bazen şüphe ediyorum yoo bu senin annen olmaz diyorum..
gulya duymadım ama diblayı biliyorum. araklı demek. saydıkların klasik bi trabzon köylüsü menüsü. bununla sınırlıdır evet. sana da garip geliyordur. hep aynı şeylerin yapılması.
sen hoşlanmadığın hâlde yanında küfürlü konuşmaları çok yanlış. bi de aranızda bi mesafe var. yani o mesafeye rağmen böyle davranmaları doğru değil.
diğer olaylarına da baktım canım senin kayınvaliden trabzonluluğu aşıyor. başka kulvarda bi kadın. öylesini ben de hiç görmemiştim.
en sinir oldugum sey..birileri istiyo, elalem neder diye kapanmak..kiyafet konusunda ayak uydurmak..bende o konuda cok inatciyimdir..:umursamaz:Bi de köyünüze geldim fındık toplamaya (yani memleketinize köy diyorum anla işde)
Açığım kaynanam kapan kapat başını burda dedi bana demedi de eşime demiş kapatsın kücük yer ayıplarlar bizi ozaman bide saçım sarıydı
Eşimde ben napim böyle aldım bu kızı kapan diyemem demiş kapatmamda zaten ohhh merkezinizde boztepede uzungölde uzunsokakda köyde bi güzel salındım turist gibi
anam kızlar heryerde iyide var kötüde var bende giresunu çok duydum ama tabi ben yaşamadım halamdann biliyorum döverler aldatırlar genelde öyleler.
anaaa akannehir
Benim eşim konyalı vee tam aksii ...ne olacak şimdii... :uhm: kızların tercihi.
Kayınvalidemde melektir melekk...
Ayrıca eniştem (teyzemin eşi) oflu ve çok iyi bir insan...Hala genç aşıklar gibiler...
Yani şu memleket bu memleket meselesi değil ...hee genelde kötü olabilirler ama geneli kötü diye iyilerinide yakmayalım...