Anket Eşi ve Ailesinden Şikayetçi Olanlar! Anket Yapıyoruz! Eşiniz Nereli?

Eşiniz Tarafı Nereli? (Aşağıda "Anketi Oyla" düğmesine basmayı unutmayın!)

• Adana

OY: 45 2,7%
  • Adıyaman

OY: 8 0,5%
  • Afyonkarahisar

OY: 26 1,6%
  • Ağrı

OY: 7 0,4%
  • Amasya

• Ankara

OY: 52 3,1%
  • Antalya

OY: 22 1,3%
  • Artvin

OY: 10 0,6%
  • Aydın

• Balıkesir

OY: 18 1,1%
  • Bilecik

• Bingöl

OY: 5 0,3%
  • Bitlis

• Bolu

• Burdur

OY: 3 0,2%
  • Bursa

OY: 40 2,4%
  • Çanakkale

OY: 15 0,9%
  • Çankırı

OY: 23 1,4%
  • Çorum

OY: 31 1,9%
  • Denizli

OY: 27 1,6%
  • Diyarbakır

OY: 19 1,1%
  • Edirne

OY: 13 0,8%
  • Elazığ

• Erzincan

OY: 23 1,4%
  • Erzurum

OY: 35 2,1%
  • Eskişehir

OY: 25 1,5%
  • Gaziantep

• Giresun

OY: 35 2,1%
  • Gümüşhane

OY: 11 0,7%
  • Hakkari

OY: 0 0,0%
  • Hatay

OY: 20 1,2%
  • Isparta

• Mersin

OY: 16 1,0%
  • İstanbul

OY: 30 1,8%
  • İzmir

OY: 30 1,8%
  • Kars

OY: 29 1,8%
  • Kastamonu

• Kayseri

OY: 54 3,3%
  • Kırklareli

• Kırşehir

• Kocaeli

• Konya

OY: 82 4,9%
  • Kütahya

• Malatya

• Manisa

• Kahramanmaraş

OY: 24 1,4%
  • Mardin

• Muğla

OY: 6 0,4%
  • Muş

OY: 12 0,7%
  • Nevşehir

• Niğde

• Ordu

OY: 32 1,9%
  • Rize

• Sakarya

• Samsun

OY: 29 1,8%
  • Siirt

• Sinop

• Sivas

OY: 73 4,4%
  • Tekirdağ

• Tokat

• Trabzon

OY: 68 4,1%
  • Tunceli

• Şanlıurfa

OY: 9 0,5%
  • Uşak

• Van

• Yozgat

OY: 36 2,2%
  • Zonguldak

• Aksaray

• Bayburt

• Karaman

• Kırıkkale

• Batman

• Şırnak

OY: 4 0,2%
  • Bartın

• Ardahan

OY: 9 0,5%
  • Iğdır

• Yalova

OY: 1 0,1%
  • Karabük

• Kilis

OY: 4 0,2%
  • Osmaniye

• Düzce

• Muhacirler

OY: 45 2,7%

• Ankete Katılan
    1.657
Kaynana belasına bir ili karalıyıverdim. kaydirigubbakcemile3 Anket sonunda eskisini getir, yenisini al kampanyası da talep ediyorum.kafamçokkarıştı

Kaynana belasına bir ili karalıyıverdim. kaydirigubbakcemile3 Anket sonunda eskisini getir, yenisini al kampanyası da talep ediyorum.kafamçokkarıştı

varmı öyle bişi ayy bende istiyorum kaynanamı alın üstüne evimi vercemm...

Arkadaşım çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim..
Aynen öyle sen oralı olupda çok güzel ifade etmişsin nötrsün..
Eşim trabzonlu evet erkekleri iyi astım kestim gibi durular ama evde sakin kendi halinde uysallar..
Ama ablaları annelerii aman aman amannnnnnn düşman başına dediklerini yaptırıyorlar erkek gibiler ağızlarının ayarı yok küfürlü konuşuyorlar bisimkiler edepsizz..
Kaynanam kendi kızkardeşinin kızını (yani eşimin teyze kızını ) istemiş olsun illa diye illa kaynanamın akrabası olcak gelinler illa trabzonlu olucaklar yabancıyı istemiyorlar çok çektim çekiyorumda..
Ben böyle biriyle evlilik yapacak olanlara 2 defa düşünün diyorum eşinizden yana değil ailesinden yana..

yazdıklarına baktım canım. eşin bana çok iyi bi insan gibi geldi. kayınvaliden hakkında yorum yapamıyorum. ilginç bi kadınmış gerçekten.

bizim oranın erkeğinin kötü yönleri 1- çapkınlığı 2- siniri 3- palavraları

kendilerini çok büyük görüyorlar. çok üstünler başkalarından.

trabzonlu gelin istiyodur ailesi. çünkü diğer illeri hatta ilçeleri bile beğenmiyorlar. biz trabzon merkezdeniz mesela. babam başka ilçelerden olanları beğenmiyor. dedemlerin evinin önünden iki ayrı mahallenin dolmuşu geçer. geçen dolmuş geldi, binelim dedim. yok o dolmuşa binmezmiş. o mahallenin insanlarını sevmiyormuş. düşün bak başka mahalleyi bile beğenmiyor. kaldı ki başka ilçe, başka şehir, başka bölge ohaoldumsmile

küfür konusunda sana pek katılmıyorum :kedi: bizim oranın kadınları öyledir. yani gidip sokakta millete küfretmezler ama aile ortamında öyleler. sevmeleri bile küfür şeklinde. öyle gelmiş öyle gider. sizinkilerle alakalı değil o. sanırım sen onları sevmiyorsun ya daha da gözüne batıyor bu durum.

Eşimin memleketi 0 çekmiş anam demekki oranın erkekleri iyiymiş sempatiksalakcinni

benim adamın memleketi de sıfır çekmiş. aslında en kötü kaynanalar trakya'da diyolardı. edirne var biraz. kayınvalidem edirneli. kayınpederim kırklarelili. demek ki sevgilimle sorun yaşamıcam ama kayınvalideden çekicem. boshayallersmile

benim adamın memleketi de sıfır çekmiş. aslında en kötü kaynanalar trakya'da diyolardı. edirne var biraz. kayınvalidem edirneli. kayınpederim kırklarelili. demek ki sevgilimle sorun yaşamıcam ama kayınvalideden çekicem. boshayallersmile

aman allah korusun.

benimkinide alin bende evmimi vereyim

ah canıım ağzımdan aldın..
kaynana dediğin ana gibi olmasada karşısındaki kızında bi insan olduğunu can olduğunu bilecek, fitneci fesatçı olmayacak; gelini bişey aldığı zaman gözleri pörtlemeyeceksempatiksalakcinni hele yemek masasında yemeğin en güzelini oğluna verdiği zaman geline sebze ve suyunu doldurmayacak ( hoş yemek nimettir ama insan kırılıyo) hasılı tükürdüğü yüze bakmayacak yada tükürmeyecek...
ben bunların hepsini annemede dedim, sen eşime nasıl davranırsan oda sana aynı şekilde davranır, birlikte oturduğumuz halde hamdolsun birbirlerine karışmazlar lafları sözleri olmaz.
ama kaynanam uzaktan bile bana karışır CADIARZU

Aman sakın sorun yaşamada k.validenle rahat huzurlu ol fırsat verme sakın bilmiyorumkismilea

yazdıklarına baktım canım. eşin bana çok iyi bi insan gibi geldi. kayınvaliden hakkında yorum yapamıyorum. ilginç bi kadınmış gerçekten.

bizim oranın erkeğinin kötü yönleri 1- çapkınlığı 2- siniri 3- palavraları

kendilerini çok büyük görüyorlar. çok üstünler başkalarından.

trabzonlu gelin istiyodur ailesi. çünkü diğer illeri hatta ilçeleri bile beğenmiyorlar. biz trabzon merkezdeniz mesela. babam başka ilçelerden olanları beğenmiyor. dedemlerin evinin önünden iki ayrı mahallenin dolmuşu geçer. geçen dolmuş geldi, binelim dedim. yok o dolmuşa binmezmiş. o mahallenin insanlarını sevmiyormuş. düşün bak başka mahalleyi bile beğenmiyor. kaldı ki başka ilçe, başka şehir, başka bölge ohaoldumsmile

küfür konusunda sana pek katılmıyorum :kedi: bizim oranın kadınları öyledir. yani gidip sokakta millete küfretmezler ama aile ortamında öyleler. sevmeleri bile küfür şeklinde. öyle gelmiş öyle gider. sizinkilerle alakalı değil o. sanırım sen onları sevmiyorsun ya daha da gözüne batıyor bu durum.

Canım tamam dışarda değil kendi içlerinde ediyorlar ama ben kaynanamın görümcemin ağzına yakıştırmıyorum daha doğrusu ben abdestli namazlı bir kadının ağzına şaka da olsa bu kadar kötü cümleleri yakıştırmıyorum ben görmedim hiç böyle şeyler bunlarda gördüm..

Eşim çapkında değil yalancıda içkisi kumarı vs öyle şeyleri yok şükür eşim iyi
Ama işde annesi çok benim dediğim olucak ben bilirim havalrında ablasıda öyle..
Evet eşime kardeşinin kızını nişanlamış kaynanam eşim istememiş beni aldı diye hala söyleniyor illede akrabası trabzonlu olucak kendi ilçelerindne evet
Bir damadının ilçesi farklı arsinli onu bile sevmiyo arsin çakalı diyookaydirigubbakcemile3
Çok acayip insanlar yaa ben hala çözemedim artık çözmek içinde çaba sarf etmiyorum boşuna kendimi yormim..

konyalılar adanalıları sevmez adaNAlılarda konyalıları sevmez herşeyimiz farklıdır !!!:icecream:

Hakikaten ama, "kız orospuuu" diye bir sevgi söylemleri olabiliyor mesela ve bu çok sıradan bir olay onlar için, birkaç arkadaşımın ailelerinden biliyorum. Eksik olsunlar yahu, insan biraz yerine göre davranır :eek:lmaz:

Hakikaten ama, "kız orospuuu" diye bir sevgi söylemleri olabiliyor mesela ve bu çok sıradan bir olay onlar için, birkaç arkadaşımın ailelerinden biliyorum. Eksik olsunlar yahu, insan biraz yerine göre davranır :eek:lmaz:

Ben açık alenen yazamıyorum o sizin dediğiniz kelime neyki ben neler duyuyorum ağzım bir karış açık kalıyor bide abdestli abdestli böyle laflar şaka da olsa bir kadının ağzına yakışmıyor
senin şurana şu koysun burana bu töbe yarabbi estağfurullahh..
Diyemiyorum yok bizim evimizde küfür olmazdı şaka da olsun gerçekde ben çok şaşmıştım alıştım biraz ama kaç defada uyardım
Oğluma bile küfür öğretiyordu kaynanam ben hep kızıyordum Allahdan oğlum "ayıp" kelimesini öğrendi anlattım oğluma izah ettim dedim oğlum o bilmiyo söylüyo sen sakın söyleme diye izah ettim oğlum şimdi ayıp diyo söylemiyo..
Ben bu konudan muzdaribim..
Rahatsız oluyorum

amin canım. kayınvalidem kendi kayınvalidesiyle pek anlaşamıyor. belki bana iyi davranır. şimdilik öyle.

yok be canim benim kaynana olacakta cok cekmis kaynanasindan ama ona yapamadiklarini gelinlerine yapiyo. bizim ne gunahimiz varsa hirsini bizden aliyo

Bence bunlar bu yüzden yabancı almak istemiyorlar içimizdeki insan bize ayak uydurur küfürlerimizi tavırlarımızı biliyo kaldırır şimdi şimdi anlıyorum

yok be canim benim kaynana olacakta cok cekmis kaynanasindan ama ona yapamadiklarini gelinlerine yapiyo. bizim ne gunahimiz varsa hirsini bizden aliyo

Ayanen öyle akasiacım benim kaynanamda anlatır kaynanama böyle baktım bana böyle yapardı böyle çektim...
Bizede çektiriyor zerre ben çektimde çektirmiyim düşüncesi yok çektim çektiricem ben rahat edemedim ettirmicem düşüncesiyle haraket ediyorlar..

X