- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynana belasına bir ili karalıyıverdim. kaydirigubbakcemile3 Anket sonunda eskisini getir, yenisini al kampanyası da talep ediyorum.kafamçokkarıştı
Arkadaşım çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim..
Aynen öyle sen oralı olupda çok güzel ifade etmişsin nötrsün..
Eşim trabzonlu evet erkekleri iyi astım kestim gibi durular ama evde sakin kendi halinde uysallar..
Ama ablaları annelerii aman aman amannnnnnn düşman başına dediklerini yaptırıyorlar erkek gibiler ağızlarının ayarı yok küfürlü konuşuyorlar bisimkiler edepsizz..
Kaynanam kendi kızkardeşinin kızını (yani eşimin teyze kızını ) istemiş olsun illa diye illa kaynanamın akrabası olcak gelinler illa trabzonlu olucaklar yabancıyı istemiyorlar çok çektim çekiyorumda..
Ben böyle biriyle evlilik yapacak olanlara 2 defa düşünün diyorum eşinizden yana değil ailesinden yana..
Eşimin memleketi 0 çekmiş anam demekki oranın erkekleri iyiymiş sempatiksalakcinni
varmı öyle bişi ayy bende istiyorum kaynanamı alın üstüne evimi vercemm...
benim adamın memleketi de sıfır çekmiş. aslında en kötü kaynanalar trakya'da diyolardı. edirne var biraz. kayınvalidem edirneli. kayınpederim kırklarelili. demek ki sevgilimle sorun yaşamıcam ama kayınvalideden çekicem. boshayallersmile
aman allah korusun.
benimkinide alin bende evmimi vereyim
benim adamın memleketi de sıfır çekmiş. aslında en kötü kaynanalar trakya'da diyolardı. edirne var biraz. kayınvalidem edirneli. kayınpederim kırklarelili. demek ki sevgilimle sorun yaşamıcam ama kayınvalideden çekicem. boshayallersmile
hayret yozgat geride kaldi..cok sasirdim..bilmiyorumkismileAdana ve konya başa baş gidiyor delikafadulden
yazdıklarına baktım canım. eşin bana çok iyi bi insan gibi geldi. kayınvaliden hakkında yorum yapamıyorum. ilginç bi kadınmış gerçekten.
bizim oranın erkeğinin kötü yönleri 1- çapkınlığı 2- siniri 3- palavraları
kendilerini çok büyük görüyorlar. çok üstünler başkalarından.
trabzonlu gelin istiyodur ailesi. çünkü diğer illeri hatta ilçeleri bile beğenmiyorlar. biz trabzon merkezdeniz mesela. babam başka ilçelerden olanları beğenmiyor. dedemlerin evinin önünden iki ayrı mahallenin dolmuşu geçer. geçen dolmuş geldi, binelim dedim. yok o dolmuşa binmezmiş. o mahallenin insanlarını sevmiyormuş. düşün bak başka mahalleyi bile beğenmiyor. kaldı ki başka ilçe, başka şehir, başka bölge ohaoldumsmile
küfür konusunda sana pek katılmıyorum :kedi: bizim oranın kadınları öyledir. yani gidip sokakta millete küfretmezler ama aile ortamında öyleler. sevmeleri bile küfür şeklinde. öyle gelmiş öyle gider. sizinkilerle alakalı değil o. sanırım sen onları sevmiyorsun ya daha da gözüne batıyor bu durum.
küfür konusunda sana pek katılmıyorum :kedi: bizim oranın kadınları öyledir. yani gidip sokakta millete küfretmezler ama aile ortamında öyleler. sevmeleri bile küfür şeklinde. öyle gelmiş öyle gider. sizinkilerle alakalı değil o. sanırım sen onları sevmiyorsun ya daha da gözüne batıyor bu durum.
Hakikaten ama, "kız orospuuu" diye bir sevgi söylemleri olabiliyor mesela ve bu çok sıradan bir olay onlar için, birkaç arkadaşımın ailelerinden biliyorum. Eksik olsunlar yahu, insan biraz yerine göre davranır lmaz:
amin canım. kayınvalidem kendi kayınvalidesiyle pek anlaşamıyor. belki bana iyi davranır. şimdilik öyle.
yok be canim benim kaynana olacakta cok cekmis kaynanasindan ama ona yapamadiklarini gelinlerine yapiyo. bizim ne gunahimiz varsa hirsini bizden aliyo
hayret yozgat geride kaldi..cok sasirdim..bilmiyorumkismile