- 5 Eylül 2008
- 466
- 1
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekarım ama bende oy kullanmak istedim eski sevgülüm için sorun olmaz herhalde..:))malatya amnnn sadece kendim görmedim çok insandan duydum uzak durulmalı malatyalı erkeklerden..babam annem erzurumlu..malesef erzurumun erkekleri için de çok iyi şeyler söyleyemicem...
evet malatya da çok meşhur o konuda, ben ilk beşe girer diye düşündüydüm ama baya geride kalmış şaşırdım. erzurum demişken, doğulular daha değer veriyo sanki eşlerine, ama pek de içaçıcı değil diyosunuz hmm..
bilmezmiyimmm... tanıdığım sivaslı bi çocuk vardı benden az da olsa hoşlanıyodu.. senin geçmiş konunu bildiğimden ve etraftan da duyduğum için irtibatı kesmiştim çocukla, aşık olurum diye korktuydum eyvahedigeldismile şimdi memnunsundur hayatından inşallah... bebiş gelmiş bereketini de getirmiştir :)sivas
bende sıvaslıyım ama bendekı kaynana dusman basına alsanaalsanasmile
cnm malatya eminim giricekti..evet babamdan biliyorum maalesef kadın 2, planda anneci oluyorlar genelde..ve biraz sorumsuz,ben biliyorum havaları vardır..ailemin yanı sıra tüm komşularım neredeyse erzurumlu...evine sorumlu,çalışkan egenin erkekleri diye düşünüyorum..
sivas
bende sıvaslıyım ama bendekı kaynana dusman basına alsanaalsanasmile
abouuu memleketimin naçizane kaynanaları baya kötüymüş heeee =))) Ben de Adanalıyım şimdiki sevgilim de adanalı memnunum valla. ama ben oyumu eski nişanlım ve ailesi adına kullandım. amasya .. amann amann amannn çoook severler kendilerini, kendilerini üstün görürler. bir daha asla karadenizin kyısından köşesinden bi memleketten herif bulmicam. orta da olsa karadeniz işte. belki bende karadenizli olsaydm anlaşırdım ama ben yapamadım ailece baş edemedik onların kendilerini beğenmişliğiyle
mors hani bana verdiğin repte bişi demişsin ya, "şu dediğin pek kadına değer vermez boşuna kuma olayları yok" diye, aha burdaki birinci ilimiz de o olayla pek bi meşhurdur. durumu iyi olup da 3er 5er almayan nerdeyse yok gibi :ecrin_bebek:
mors hani bana verdiğin repte bişi demişsin ya, "şu dediğin pek kadına değer vermez boşuna kuma olayları yok" diye, aha burdaki birinci ilimiz de o olayla pek bi meşhurdur. durumu iyi olup da 3er 5er almayan nerdeyse yok gibi :ecrin_bebek:
ahaha bizde var, kendi karısından üç çocuğu diğerinden de bi çocuğu var. sdasdaasd
niye öyle diyon yaaaaaaaaaa :1shok:
ben hic bi gonyali tanimiyorumki, ne akrabalarimdan ne onlarin tanidiklarindan, nede cevremdeki köylülerimden uzaktan akrabalarimdan vs, kuma aldiklarini hemde 3er 5er.
hic daha duymadim valla kafamçokkarıştı
orayi duymadim ama dogrudur canim..hatta o ilin yukarisinda bi ilde de yabanci gelinlerle esleri ayni evde kaliyor.hep beraber yasayip gidiyorlar.bunlari kabul eden kadinlar da suc ya neyse
konyanın neresindensiniz siz?anam sizinkiler farkliymis ozaman bilmiyorumkismile