Anket Eşi ve Ailesinden Şikayetçi Olanlar! Anket Yapıyoruz! Eşiniz Nereli?

Eşiniz Tarafı Nereli? (Aşağıda "Anketi Oyla" düğmesine basmayı unutmayın!)

• Adana

OY: 45 2,7%
  • Adıyaman

OY: 8 0,5%
  • Afyonkarahisar

OY: 26 1,6%
  • Ağrı

OY: 7 0,4%
  • Amasya

• Ankara

OY: 52 3,1%
  • Antalya

OY: 22 1,3%
  • Artvin

OY: 10 0,6%
  • Aydın

• Balıkesir

OY: 18 1,1%
  • Bilecik

• Bingöl

OY: 5 0,3%
  • Bitlis

• Bolu

• Burdur

OY: 3 0,2%
  • Bursa

OY: 40 2,4%
  • Çanakkale

OY: 15 0,9%
  • Çankırı

OY: 23 1,4%
  • Çorum

OY: 31 1,9%
  • Denizli

OY: 27 1,6%
  • Diyarbakır

OY: 19 1,1%
  • Edirne

OY: 13 0,8%
  • Elazığ

• Erzincan

OY: 23 1,4%
  • Erzurum

OY: 35 2,1%
  • Eskişehir

OY: 25 1,5%
  • Gaziantep

• Giresun

OY: 35 2,1%
  • Gümüşhane

OY: 11 0,7%
  • Hakkari

OY: 0 0,0%
  • Hatay

OY: 20 1,2%
  • Isparta

• Mersin

OY: 16 1,0%
  • İstanbul

OY: 30 1,8%
  • İzmir

OY: 30 1,8%
  • Kars

OY: 29 1,8%
  • Kastamonu

• Kayseri

OY: 54 3,3%
  • Kırklareli

• Kırşehir

• Kocaeli

• Konya

OY: 82 4,9%
  • Kütahya

• Malatya

• Manisa

• Kahramanmaraş

OY: 24 1,4%
  • Mardin

• Muğla

OY: 6 0,4%
  • Muş

OY: 12 0,7%
  • Nevşehir

• Niğde

• Ordu

OY: 32 1,9%
  • Rize

• Sakarya

• Samsun

OY: 29 1,8%
  • Siirt

• Sinop

• Sivas

OY: 73 4,4%
  • Tekirdağ

• Tokat

• Trabzon

OY: 68 4,1%
  • Tunceli

• Şanlıurfa

OY: 9 0,5%
  • Uşak

• Van

• Yozgat

OY: 36 2,2%
  • Zonguldak

• Aksaray

• Bayburt

• Karaman

• Kırıkkale

• Batman

• Şırnak

OY: 4 0,2%
  • Bartın

• Ardahan

OY: 9 0,5%
  • Iğdır

• Yalova

OY: 1 0,1%
  • Karabük

• Kilis

OY: 4 0,2%
  • Osmaniye

• Düzce

• Muhacirler

OY: 45 2,7%

• Ankete Katılan
    1.657
o kadınlara sahip çıkmayan aileleri aynı şekilde .. ohoo valla hangi birini sayalım bilmemki.

tabi o da var ama bu olumsuzluklara ragmen herseye eksiden baslayip cocugunu tek basina buyutup,okutan anneler de var.bi arkadasimin annesi ornektir buna.
evet bazi kadinlar caresiz hissediyor kendini cikis yolu bulamiyor bazisinin da esinin zengin olmasi isine gelip rahatini bozmuyor..
bir de hangi illedekiler iyidir diye anket mi yapsak acabaa:))

tabi o da var ama bu olumsuzluklara ragmen herseye eksiden baslayip cocugunu tek basina buyutup,okutan anneler de var.bi arkadasimin annesi ornektir buna.
evet bazi kadinlar caresiz hissediyor kendini cikis yolu bulamiyor bazisinin da esinin zengin olmasi isine gelip rahatini bozmuyor..
bir de hangi illedekiler iyidir diye anket mi yapsak acabaa:))

tabi o da gerekli ya, benim gibi üşenmeyen biri olursa yapsın keşkee çok merak ediyorum sonucu. oraya da şaşırıp "ay ben eşimden memnun değilim yanlışlıkla işaretledim" diyenler olabilir :mymeka:

konyanın neresindensiniz siz?

cnm valla topiğin harika..bizlere yol gösterici bekarlara..tam benlik..konya demişken..1 sene bi firmada çalıştım..patronum konyalıydı babasından az da çekmedim yani..adam her işime karışırdı...acayip pintiler ayrıca, bana öleleri denk geldi ne kadar doğru bilemem.meşhur bi sözleri de var hatta..karamının koyunu sonra çıkar oyunu gerçi..karaman il oldu sanırım konyadan ayrıldı ama...

cnm valla topiğin harika..bizlere yol gösterici bekarlara..tam benlik..konya demişken..1 sene bi firmada çalıştım..patronum konyalıydı babasından az da çekmedim yani..adam her işime karışırdı...acayip pintiler ayrıca, bana öleleri denk geldi ne kadar doğru bilemem.meşhur bi sözleri de var hatta..karamının koyunu sonra çıkar oyunu gerçi..karaman il oldu sanırım konyadan ayrıldı ama...

kendim için açtıysam namerdim dermişim :p

ege için aynı şeyleri düşünüyoruz ama ege de bayağı oy aldı.. bilhassa manisa çok ilginç.. 6. sırada.
Hicte ilginc degil aslinda bacim.
Yinede merak edersen bir ara konusalim seninle su Manisa'lilari :nazar:
Babaannemden falan bahsedeyim mesela ne dersin sempatiksalakcinni

Hicte ilginc degil aslinda bacim.
Yinede merak edersen bir ara konusalim seninle su Manisa'lilari :nazar:
Babaannemden falan bahsedeyim mesela ne dersin sempatiksalakcinni

konuş bacım tabi, biz de öğrenelim sempatiksalakcinni
babannesini sevmeyenler diye de bi başlığım vardı, bi ara oraya da beklerim..

benim bir halamın eşi de afyonlu,allahım insan bu kadar mı kendini geliştirmez.çok donuk soğuk,kabalar.hep bana hep bana.erken evlendiği için onlardan çok çekmiş,gerçi eşi okuduğu için biraz yontulmuş.ancak,kayınvalidesigil tarafı berbat.komşularımızdan da var afyonlularla evli olan hiç iyi diyeni duymadım.bir de dini inançları çok zayıf.ezana,cuma,bayram namazına falan pek saygıları yoktur.
merhametli değildirler.bir de kızlarını ve kocalarını kollarlar hep.

aslında tekrar bir kaç kişi için daha bu seçeneği kullanacaktım ama,sanırım tekrar oylayamıyoruz.

aaaaa diyarbakırın piyangosu bana vurmuş galiba :roflol::roflol: gerçi benimkiler çermiktenmiş hiç bilmem etmem ama nasip olunca oluyor, konyalıya pinti diyorsunuz çok doğru yiğenimin kaynana tarafından bilirim aman allahım ne cimriler amaa....
pintilikte benimkilerin üstüne tanımam öyleki ne kına çerezimi nede nikah şekerimi gördüm daha doğrusu benim tarafım görmedi o kadan az yaptırmışlarki sadece kendi sülaleleri ve komşuları almış bizimkilerdende taş patlasın 15 kişi falan ohaoldumsmile
babam bilseydim böyle yapacaklarını ben yaptırırdım hepsini dedi... ki eminim yaptırırdı ama öyle övündüler şişindilerki alsanaalsanasmile
halbuki ben nikahtan evlendim, hiç bi masrafım olmadı onlara..

Yok yok ben en iyisi bilhassa değişik hikayeleriyle ünlü Osmaniye'yi kullanacaktım da Osmaniye Adana'nın parçası sayılır bir yerde.
Adana işaretleyeceğim...
a.s

benim bir halamın eşi de afyonlu,allahım insan bu kadar mı kendini geliştirmez.çok donuk soğuk,kabalar.hep bana hep bana.erken evlendiği için onlardan çok çekmiş,gerçi eşi okuduğu için biraz yontulmuş.ancak,kayınvalidesigil tarafı berbat.komşularımızdan da var afyonlularla evli olan hiç iyi diyeni duymadım.bir de dini inançları çok zayıf.ezana,cuma,bayram namazına falan pek saygıları yoktur.
merhametli değildirler.bir de kızlarını ve kocalarını kollarlar hep.
canim bende afyobnlusum fakjat bu dediklerin genelde her memlekette var mesela trabzonular hep ban hep ban iclerinde oldgum cin ben varim derim derler baskasini gozkeri gormez hele disaridan alirlarsa gelini dislarlar malesefff kizlarinin cocuklarini oglanlarinin cocuklarindan ustun tutarlar ...... vs bu dediklerinin afyonlularin hepsi degil desen iyi olur istisnalar var yaniiii:eek:lmaz:

ya rize, istisnaları katmıyorum,büyük konuşmiim ama kızımı bi rizeliye vermem allah yazmasın,ben bu kadar cimri insanlar görmedim,çok sevdiğim rizeli arkadaşlarımda var ama eşimin ailesi offf offf...bence rizeden kız al kız verme..

X