Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ben mersinliyim kociş adanalı daha doğrusu bulgaristan göçmeni adanaya yerleşmişler..
şimdiiiii benim kocam mikemmel bi adam o kadan mikemmel ki dünyaya yine gelsem onla evlenirdim
ammaaa bu ailesi var ya onlarda nekadan menfaatçi anlatamam..adamları maaşa bağladık resmen..
1 dönüm bostan yan get yal osman ay başı geldimi de ara çocuklarını ağla zırla 2 duygu sömürüsü yap ondan sonra da parayı kopar..
arsızlar arsız..
iliğimi kemiğimi sömürdüler
benim kocada pek saf pek duygusal koca babası ağlayıp zırlayınca dayanamıyor tabi..
sonra kavga kıyamet..
haa bide iş konuşmaya gelincede mangalda kül bırakmaz..palavra üstüne palavra..
yalan dersen var (kaç kere ay başında vericem deyip para aldı daha esamesi bile okunmuyor..)
iki yüzlülük dersen var..
kocamın yanında bana kzım kızım der o yokken yüzüme bile bakmaz..kocamı görünce topallar o yokken gerdan kırar..
adam o kadar maddiyetçı ki kendi kızına arsasının bi parçasını satmış düşün ölse zaten kızına kalacak..ev yapsınlar diye satmış nasıl saşırmıştım o kızı da çalışmaz ama hemen hemen her ay onlardan da para ister..
1 kızını halasına evlatlık vermiş o halayıda sömürmüş yıllarca kadın bi keresinde sıkışmış verdiği parayı geri istemiş şimdi onla konuşmuoy beyfendi kadın kendi parasını geri istedi diye..
evlatlık verdiği kızdan da hiç utanmadan sürekli para alır..
en tuhafı da bütün çocuklarına adam öyle bi duygu sömürüsü yapıyor ki hepsine gayet normal geliyor bu durum..ihtiyaç sahibi gerçekten ihtiyacı olmasa istemez diyor eşim ama adam cebinde 2 tane son model telefon taşıyor..
anlamadım ki ben mi abartıyorum yoksa bu gayet normal mi???
Ya ben şikayetçi değilim ama işaretlemiş bulundum. Eşimden çok memnunum. Silinme şansı varmı.
Eşinden ve ailesinden şikayetçi olan hanımlar, eşiniz ve tarafı nereli? lütfen oylayın.
LÜTFEN SADECE EŞİ VE AİLESİNDEN ŞİKAYETÇİ OLANLAR OYLASIN!
BÜTÜN EŞLERİN MEMLEKETİNİ DEĞİL KÖTÜ EŞLERİN MEMLEKETİNİN ÇETELESİNİ TUTUYOZ ABLALAR! İYİLERİ ARADA KAYNATMAYALIM GÜNAHTIR sempatiksalakcinni
umarım memleket faşizmi yapıyorum diye banlanmam. gerçekten çok merak ediyorum:ecrin_bebek:
birkaç konuda ben buradan gördüğüm kadarıyla birkaç il söylemiştim lakin hanımlar bana inanmamıştı.
elbette ki heryerin iyisi de var kötüsü de.
şunu da rahatlıkla söyleyeyim, kendi memleketimin baş sırayı çekeceğinden %99,99 eminim ama daha çok emin olmak istiyorum :ecrin_bebek:
o yüzden emin olun niyetim kimseyi incitmek değil, sadece istatistik merakıdır. sonuçta hepimiz de bu illerden birinin mensubuyuz, o yüzden kırılcak incincek bi tarafı yok. yardımcı olursanız sevinirim.
senin için konyayı oyliiim mi decemberim..delikafadulden
Hay ağzını öpimmm süpersinnn bunların karıları fena yani ablaları anneleri aslında erkekleri yönetiyorlar ve dışardan kimseyi istemiyorlar kendi içlerinde akraba evliliği yaptırıyor anneleri..... adamları adam değilll kendilerini adam sanıyorlar..
Ben bin pişmanımmm
eveeet... suanki anket sonuclarina gore
agam adanali pasam adanali laflarina kanmamali ve konyalidan baskasina bastirmam diyenler bir kez daha dusunmeli. laelaelaelaelae
eveeet... suanki anket sonuclarina gore
agam adanali pasam adanali laflarina kanmamali ve konyalidan baskasina bastirmam diyenler bir kez daha dusunmeli. laelaelaelaelae
bekarım trabzonluyum. annem de babam da trabzonlu.
kadınlar oğullarının, kardeşlerinin her şeyine karışıyorlar. bizim orası anaerkildir. her şeyi kadınlar yönetir. erkekler asar keser ama karşılarında sert kadın gördüler mi süt dökmüş kedi gibi olurlar.
sanırım bu trabzonlu eşlerinden çekenler trabzonlu değil. trabzonlu olmayan birinin trabzonlu bi adamla ve ailesiyle uğraşması zor gerçekten. farklı bi kültürleri var. o yüzden ben de trabzon'u işaretledim. ama aslında o kadar kötü değiller. dillerinden anlamak, biraz sert olmak lazım. trabzon kızları zaten genel olarak sert mizaçlı olduğu için bunları idare edebiliyor. biraz yumuşak yüzlü olun tepenize çıkarlar.